Cinsel Yaşam Bir erkek neden testisine Tokat atılmasını ister ve zevk alır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Eğilimi nedir niye böyle sizce Güncellemeler+1 yıl Ama o dominant genelde bu yüzden şaşırdım? Bir erkek neden testisine Tokat atılmasını ister ve zevk alır? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Onda sorun var o zaman ne diyim ben asla istemem okurken canım acıdı 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O zaman niye istiyo ki yA Yorumla samedjackson +1 yıl Fantezi olarak acıyı seviyor galiba Yorumla Soran +1 yıl Evet amaa bu ilişkinin mazoşisti bendim Yorumla samedjackson +1 yıl Bilemem demek ki senden canı çekmiş Yorumla Soran +1 yıl Hııım belki bunu araştırıyım Yorumla samedjackson +1 yıl Tamam Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Acıdan zevk alıyor galiba manyak. Hiç eğlenceli bir şeye benzemiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama o normalde dominant ben anlamadım Yorumla kadans +1 yıl Belki ondan sonra daha sert becerecek seni Yorumla Soran +1 yıl Hıı bu güzel olabilir sadece Yorumla kadans +1 yıl Sert becerilmeyi mi seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet çok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Buyuk ve sarkma varsa zevk alıyordur. Fantezisi var demek ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde sert olan ooo ve ben de hiç sevmem bir erkeğe vurmayı dominantlığı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzledigi filmlerden etkilenmis olabilir Yorumla
Beyzakrkmz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sado mazo seviyo demekki 8 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama o genelde sado gibi baskın Yorumla Soran +1 yıl @Sefo_sefo hayır Yorumla Soran +1 yıl Hı bana dememişsingkvk Yorumla Sefo_sefo +1 yıl soruyu sorana demedim zaten Beyza'ya diyorum Yorumla
Werewolf1903 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ağrır la millette ne kafalar var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle Yorumla Werewolf1903 +1 yıl Valla bilmiyorum da zevkten çok acı verir Yorumla Soran +1 yıl O zaman mazoşist o da:/ Yorumla Werewolf1903 +1 yıl Muhtemelen. Başka hiçbir yerin ağrısına benzemez oranın ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyordum Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aklı olmadığı kesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Dopaminx +1 yıl Saçma zevk Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl BDSM olabilir dikkat et. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama o dominant baya Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok acır ya ne tokatı 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. testisine bunu yapan sana kim bilir neler yapar 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu doğru muu Yorumla zirkonn +1 yıl heralde yani çok acır lan testis Yorumla Soran +1 yıl İlginç valla Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Biraz uzaklaş bu adamdan 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Ne alaka ya acır 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu ilişkinin mazoşisti benim Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Bilemiyorum ona sor ne alaka diye zamanla pozisyon değiştirir hale gelirsen şaşırma Yorumla Soran +1 yıl Oha ama o baya dominant ki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olur Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Olur olur erkeleri hala tanıyamadınmı Yorumla Soran +1 yıl Ayy tanıyamadım nasıllar Yorumla Furkaniv411 +1 yıl İşte ne olucağını kestiremezsiniz bugün böyle yarın böyle belkide normalde böyle biri değil senin mazoşist olduğunu bildiği için numara yapıyor falan filan Yorumla Soran +1 yıl İlginç gerçekten gerçeğini nasıl ayırt ederiz Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Rolleri değişelimmi diye sor aklında soruları kaldır Yorumla Soran +1 yıl Aa yok zaten tam ilişkiye girmedikama bu mantıklı Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Yani Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Mazoşist mi bu 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Mazoşist olan benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sadist sin Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden acı çekmesine yardım ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyorum hiç tarzım değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Kimsee o baskın genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama ilişkiye girmedik izin vermedimmm tabii ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşkence mi ettin. Sahibe Yorumla Soran +1 yıl Hayır ıyy hiç sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Testise sen mi vurdun Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim yaptı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Onda sorun var o zaman ne diyim ben asla istemem okurken canım acıdı 😂
O zaman niye istiyo ki yA
Fantezi olarak acıyı seviyor galiba
Evet amaa bu ilişkinin mazoşisti bendim
Bilemem demek ki senden canı çekmiş
Hııım belki bunu araştırıyım
Tamam
Acıdan zevk alıyor galiba manyak. Hiç eğlenceli bir şeye benzemiyor
Ama o normalde dominant ben anlamadım
Belki ondan sonra daha sert becerecek seni
Hıı bu güzel olabilir sadece
Sert becerilmeyi mi seviyorsun
Evet çok
Buyuk ve sarkma varsa zevk alıyordur. Fantezisi var demek ki
Normalde sert olan ooo ve ben de hiç sevmem bir erkeğe vurmayı dominantlığı
İzledigi filmlerden etkilenmis olabilir
Sado mazo seviyo demekki
Ama o genelde sado gibi baskın
@Sefo_sefo hayır
Hı bana dememişsingkvk
soruyu sorana demedim zaten Beyza'ya diyorum
* *na koysan bari
Ağrır la millette ne kafalar var
Niye böyle
Valla bilmiyorum da zevkten çok acı verir
O zaman mazoşist o da:/
Muhtemelen. Başka hiçbir yerin ağrısına benzemez oranın ki
Bilmiyordum
Aklı olmadığı kesin
Niye
Saçma zevk
Bence de
BDSM olabilir dikkat et.
Ama o dominant baya
Çok acır ya ne tokatı
Başka böyle ne istiyor
testisine bunu yapan sana kim bilir neler yapar 😂
Bu doğru muu
heralde yani çok acır lan testis
İlginç valla
Tokatlamak hoşuna gider
Biraz uzaklaş bu adamdan
Ne alaka ya acır
Ama bu ilişkinin mazoşisti benim
Bilemiyorum ona sor ne alaka diye zamanla pozisyon değiştirir hale gelirsen şaşırma
Oha ama o baya dominant ki
Nasıl olur
Olur olur erkeleri hala tanıyamadınmı
Ayy tanıyamadım nasıllar
İşte ne olucağını kestiremezsiniz bugün böyle yarın böyle belkide normalde böyle biri değil senin mazoşist olduğunu bildiği için numara yapıyor falan filan
İlginç gerçekten gerçeğini nasıl ayırt ederiz
Rolleri değişelimmi diye sor aklında soruları kaldır
Aa yok zaten tam ilişkiye girmedik
ama bu mantıklı
Yani
Pasif
Ama değil
Vayy
Mazoşist mi bu
Mazoşist olan benim
Sen sadist sin
Hayır hiç değilim