Erkekler Ilıskı esnasında neden agıza parmak sokmaktan keyıf alırlar. Onlara ne hıssettırır bu.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ilıskı esnasında neden agıza parmak sokmaktan keyıf alırlar. Onlara ne hıssettırır bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Saçma fantezi işte
canım canım hareketler, iki p*rno seyredip uygulamaya çalışıyorlar. Bakalım kadın hoşlanıyor mu o hareketten
Harbiden he hepsinde bi yabancılara ozentılık
Değişik bi millet olduk bu yabancılar yüzünden seks 2 kişilik tir. diğer türlerine ne laf etmek istemiyorum , Erkek ve kadın birbirine fısıldar sevişir ne yapacaklarını söyler. Diğer türü mazoşist yaklaşım ve dayatmadır.
kadinin hosuna gideceğini dusunerek yapilan bi hareket.. bize zevk verdigi yok. ortak zevki arttirmak amac
Kadinlara bisey yalatma icgudusu var. O aslinda o seni yaparken bir yandan da bir baskasinin senin agzina verdigini hayal ediyor. Ayip filmlerden görmüs
O anda birde oral seks çektiğini hayal ederiz. Gayet dw seksi bir hareket bence
Çoğu filmlerde gördüğünü uygulamak istiyor bundan ibaret bence 😃
seni arzuluyorum, her yerini yalamak istiyorum algısı bence.
2. Bir vajina hissi veriyor bize ağız parmağımız orada oldu mu sanki iki tane penisimiz var da ikiside aynı yerdeymis gibi geliyor
Oral mesaji gibi düşün hem ilişkiye girerken hemde yaliyorsun gibi
Senin hal ve hareketlerin haz verir erkeğe. Eğerki kadın aynı anda erkek parmaklarını emiyorsa grup fantezisi vardır ama söyleyemiyordur. Tabu meselesi
Boynunu emdirdin mi hic hani tuylerin diken diken olur kanin cekilir gibi hissedersin falan, hah iste ondan ayni his.
bende bilmiyorum porrnolardan gördüklerini yapıyorlar
Kadına oral yap demej
cinselliğin haz noktasıdır bizi tahrık eder
Zevk almazlar aslında
Seni emerken gormek hosuna gider
Agza degılde baska yere sokarım