Kız beni kendinden soğutmak mı istiyor?

Sorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.

Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.

Yani cinsellik konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.

Birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm, aynı hastanede fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gittik ben kendisini görmemek için başka yerde durdum ve kendisi de beni göremeyince fark etmiş, dün gece de konuştuk hocalara falan arkadaş olduğumuzu söyleme dedim, sonra yine aynı konulara geldik bunun çalıştığı bir fizyoterapist var adama taktım bende onunla sevgili olursam ne yapacaksın dedi, aslında yapmak istediği beni kendinden soğutmak falan farkındayım iletişimi tamamen kesmek istiyorum olmuyor konuşuyorum canım yanıyor ne yapmalıyım bilmiyorum, sonradan diyor ki öyle bir şey yok olamaz. Sonra yine bir şeyler yaşamak istedim gerçekten yapamam sanal ile gerçek arasında bir fark yok dedi senin yüzüne bakamam dedi. Benim için sanalda gerçekte aynı dedi, sana o gözle bakmadım dedi.

Ama ben çok istemiştim Neticede hislerim olmayan birisiyle öyle bir şey istemem dedi. Şimdi nasıl davranmam gerek

#GeceMuhafızı

07 Aralık 2022 Çarşamba Saat 17.39

Güncellemeler
+1 yıl
Bu zamandan sonra nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl