Farkındaysanız bir kız bir erkekten zarar gördüğü zaman insanlar erkeği değil kızı suçluyor. Neymiş kızlar düzgün erkek seçemiyormus. Tamam sorunlu erkekleri bile bile seçen kızlar var ama duzgun dediğimiz adamların bile sonradan gercek yüzlerini ortaya çıkardıklarını görüyoruz. Sonra kız zararlı çıkınca da suçlu erkek olmuyor her halükarda kız oluyor. Kizlar kotu erkekleri seciyor argumaninin da resmen erkeklerin zarar verip işin içinden çıkmaları için kaliplastirilmis bir söz olduğunu düşünmeye başladım.
Bu durumda en iyi seçeneğin karşı cinsten uzak olmak olduğunu düşünüyorum. Böylece normalde kötü erkeklerden uzak durduğum gibi ileride kötülüğü belli olacak erkeği de kendimden uzak tutup en baştan kazanmış olurum.
Bu arada bu söylediklerimden erkek düşmanı ya da feminist olduğu anlamını çıkarmanız gerek yok. Karşı cinsle akrabalık is arkadaşlığı komşuluk vs. ilişkilerini sağlıklı bir şekilde yuruturum. Normalde de erkeklerin hakkını hukukunu koruyan biriyim zaten. Sadece duygusal ilişkiye girmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer