hah
Karşı cinse ilgi duymamak için ne yapmak lazım?
hah
deli gibi hoşlandığıııın kızın telefonda konuşurken biraz muhabbetten sonra, naptın bugün dediğinde .. Aşkımlaydım , seviştik 5 kere boşalttı benii .. House inanabiliyormusun , her yerimm morardı püff napcam şimdi ben ?
Bir tavsiye veeer .. Ardından sevgilisinin üff kapat şu siktiğimin telini diye bağırıp kızın telefonu
kapatması :)
ne o yoksa
senin de başından buna benzer bi olay mı geçti ?!
eğer geçtiyse kadınlardan nefret edeceksin
etme diyenler olacaktır
saygı duyarım
ama bunu engelleyemezsin
anlıyorum seni
ama bunun da bi çözümü var
eğer sorunun tahmin ettiğim gibiyse
devam ederiz
saygılar
erkekler için depo provera kullanmak etkilidir
hatta cinsel suçlara hadım cezası vermek için kullanılması düşünülen geçici hadım ilacıı
hatta bir adam şöyle demiş şu ilacı kullandım kadınlarla arkadaş olmak nasıl bişeymiş daha yeni öğrendimmm
zorluk çekenlere :))))
nerde satılıyor o ilaçtan?
bütün eczanelerde satılır normalde kadın koruyucu iğnesidir ama erkekde isteksizlik yapar tıp diye keser
penisi mi kesiyor?
cinsel isteği erkekte keser
söylemene gerek yok zaten, bu cümleyi kurmanla beraber herkes gay, pedofil, gizli tarikat üyesi gibi muhtelif sebepler üzerinden senaryolar kurmaya başladı. yani anlatmama ısrarınla hayal gücünü coşturdun tüm sitenin!
Böyle birşeyi bilinçli olarak yapman mümkün değilki.Hormonların izin vermez .Yaradılışında ilgili devrelerin yanmamışsa tabiki :))
Cevap
11Cevap
sen önce tamamen türkçe konuş birde. zenci özentisi gibi yarı ingilizce yarı türkçe cevaplar yazıp durma arkadaşım. çokta amerikan filmi izleme yasaklıyorum sana. bak yan etkileri var.
Tibetteki Buda rahipleri arasına katıl bence. Çok süper bir aday olursun.
ilgi duyuyorsan dene..ne olduğunu anla o zaman...şimdi denemsen hep içinde yada aklının bir köşesinde duracak..deneme yanılma yöntemi
sen ne cins bir şeysin ya..saçma sapan bir seyler soruyorsun. insanın bir kilidi yokki. açsın kapasayın.. bu tür şeyler doğuştan olur..
carmelo nıcklı uye var yemeğine şap atıyormus dene sende hahah
tamam
Gaylerin bile arada hormonları kabarırken bunu senin yapman imkansız.
sanırım aramızda kimse bunu denememiş. Paylaşacak bir tecrübemiz yok. Sen boşver en iyisi her iki cinsede ilgi duy sonra birini seçersin :))
ver bi arkadaşına kurtul :)
öyle mi yapayım?
sorcam merak ettm..niye bi kıza ilgi duymak istemıyorsun.hiç böyle bi istek görmemisdm.
yok,sorma
Seni niye eksiliyorlar anlamadim gitti ya
olsun biz varız
+1
kendi cinsinden bir arkadaşına ilgi duymaya çalış
senin gibi mi?
evet normalide bu değilmi anormal
kendi cinsine ilgi duy sorunu çöz
kendi cinsine ilgi duy o zaman
Bence bir psikologa git
niye ki?
Sence normal misin?
yeah
O zaman ne halin varsa gor
ya abi öyle deme,sence normal değil miyim?
abi ben normal değil miyim?
sadece karşı cinse ilgi duymaktan nefret ediyorum o kadar
Yahu bende kotu bisey demedim ki herkes ne hali varsa gormekle mesgul sende nasil mutluysan oyle ol kim ne karisir benimki sadece oneriydi :)
ne dediğinin farkında mısın olum sen ya :)))
yeah
ja,dude
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar