Her erkek oral yapar mı? Cinsellik yaşamadan evlenicem ama evlenicegim kişinin bunu yapmasını çok istiyorum. Her erkek yapar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVajina etli pembeyse içi de aynı şekilde pembeyse bence oralı kendi isteğiyle seve seve yapar erkek özellikle vajina da dar olmalı. Kokusu da güzel olmalı.
Farklı erkeklerle olan kadına oral yapılıyor mu bilemiyorum tabi tecrübeli değilim.🤷🏼♀️
016 Yorumla- +1 yıl
Renkle bunun aslında inan alakası yok. Bakımlı ve temiz olması daha önemli ve kadının zevk aldığını hissettirmesi.
- +1 yıl
@Teacherisback sana göre önemsiz olabilir her erkek için geçerli değil bu
- +1 yıl
Eğer zaten buna takiliyorsa bir erkek kadınını tahrik edip aldırıp zevk vermek yerine, kadınından ziyade onun bedeni icjn onunladir. Kadınına aşık bir erkek buna takılmaz.
- +1 yıl
@Teacherisback yooo evli erkek bile karısının vajşnası kara olunca takılıyor.
- +1 yıl
@Teacherisback ben bile pembe penis isterim bu benim en doğal hakkım
- +1 yıl
Bunlar bence çok ergence şeyler. Pembe olup içine girmeden bosalsa mutlu olur muydun yani?
Ayrıca nir kadın hamilellik yaşayınca doğumla birlikte çok şey değişiyor bedeninde. O zaman ne yapacak? Bence isteği libidosu ve nasıl seviştiğin daha önemli - +1 yıl
@Teacherisback herkesin kendi tercihi yani ben denk olsun diye pembe penis istedim bir de neden beni orgazma ulaştıramasın. Ben esmer penis kötüdür demedim ayrıca.
- +1 yıl
Ben onu örnek olarak dedim. Sadece böyle görüntüsel takintilardan ziyade işlevi daha önemli gibisinden. Ha pembe olması daha çok tahrik eder benim buna bir itirazım yok
- +1 yıl
@Teacherisback bende tahrik etsin diye istiyorum işte hem vajşna hem penis
- +1 yıl
Ama bunun için illa belli bi renk özellikle gerekmez demek istemiştim bende. Bakımlı olması benim için pembe olmasından daha önemli mesela. Eminim sende pembe ama amazon ormanı istemezdin😅
Bir kadının göğüsleri ayrıca daha çok tahrik edici oluyor - +1 yıl
@Teacherisback vajşnası pembe olan kadın o güzelliği çirkşnleştşrmek istemez ki 😂😂😂 yani ben de en azından çok yok.
- +1 yıl
@Teacherisback kadında meme vajina ve popo kadınsaldır.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle tartışmasız. Ama bir kadının göğüsleri 3u arasında en erotik ve estetik yeri bence. Vajina yalayıp ya da içine girene kadar göze gelmiyor bile ve kalça ile göğse yapacaklarinin yarısını yapamadigindsn geride kalıyor. Ama dolgun bie göğüs mahveder bir erkeği eğer kadından anlıyorsa
- +1 yıl
Yahu neler oluyor neler sorma sn😂 sırf pembe nasılsa çekici diye tras etmeyen yok mu sanıyorsun 😂 olmaması daha iyi, oral daha zevkli oluyor. Rengi değil ama görüntüsü o kılın itici oluyor
- +1 yıl
@Teacherisback kılı tüyü bende sevmem asla
- +1 yıl
Uyumadın mı sen daha 😂😂
Yani nesi var ki sevilecek?
Diline gelecek, dudağına gelecek. Koku yapar ayrı bir problem. Pürüzsüz hissetirmez falan
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBende bakirim hiç cinsel münasebetim olmadı. Ama şunu söyleyeyim eğer bir gün nasip olursa evlenirsem eşimin midesi bulanmayacak şekilde kişisel bakımıma ve hijyenime dikkat edecek şekilde eşimden isterim şahsen ben isterim ama yine de yapmaz ise saygı duyarım eşim isterse ben ona yaparım. Ama bir iki olmaz üçüncüden sonra da olmaz ise eşin soğumaya ve başka yerlere bakmaya başlar yani anlayacağın iki tarafında mutlu olması şart bence önemli olan her iki tarafın mutluluğu
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başlangıçta iki tarafta bu işten imtina eder birbirinize alışınca değişik tat arayışında ikinizde oral yaparsınız. Oral iki taraf içinde olmazsa olmazlardandir sende hem yapmakta hemde yaptirmakta uzman olursunuz. Bol keyifli günler
00 Yorumla
+1 yılŞöyle diyeyim bu biraz da benim internetten vesaire gördüğüm kadarıyla senin vajina kokun ile alakalıymış ama ben buna da pek inanmıyorum ben mesela evleneceğim kişiyi arıyorum artık ve bunu yapmayı ben de istiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
her erkeğin bunu yapacağını sanmam. ama kadının şeftalisi kılsız vede temiz ise oral yapar zaten kadınların en çok zevk aldığı yerdir. oral olmadan çok yavan olur. bunları daha evvelden konuşmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek yapmaz kadın ruhundan alması lazım seninde yönlendirme yapman şart yatakta iken 69 geç sen onunkini o da seninkini yalasın
02 Yorumla
Soran+1 yılAcıkcası ben yalamak istemiyorum onun için sorun olur mu bu
- +1 yıl
Ben yaliyorsam o da yalamali bence. Sorun
+1 yılYapmaya doymadığım bir şey , hele hele rimming yapmak muhteşem oluyor... ama yaptırmayı seven biri olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAz da olsa yapmayan veya yapmak istemeyen erkek var. Eşini yapması için yönlendirebilirsin. Senin zevk aldığını görürse o da isteyecektir.
00 Yorumla Her erkek yapmaz. Fakat evlendiğinde herşeyi denemek istiyorum. Özellikle 69 u dersin. Kbl ederse iyisin
00 YorumlaHer erkek yapmaz. Kimisi tiksiniyor ama bana göre yapılması muhteşem bir şey her iki taraf için de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu dediğin karşılıklı olmalı sen yapmak istemeyip onun yapmasını istemem bencillik olur ve çoğu erkek bunu kabul etmek istemez yani 😊
00 Yorumlaher erkek yapmaz. her kadın gibi. ama nadiren yapılmaz, genel olarak erkekler yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın yapmazsa sorun olur mu peki
Bundan zevk aldığını düzgün bir dille söylersen yardımcı olacaktır seni mutlu etmek açısından
010 Yorumla
Soran+1 yılYa yapmam derse
Soran+1 yılPeki ben ona yapmazsam o bana yapar mı
Soran+1 yılşu an düşününce çok iğrenti geliyor o yüzden olumlu olacgmi sanmıyorum
Soran+1 yılBen her zaman isterim
Soran+1 yılYapmazsa nasıl islanacam
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu sormadan ogrenemezsin yapmadan yapmayada fark var
00 Yorumla
+1 yılYorumlara bak aw sanki TUİK sponsorluğunda sorulmuş soru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın yapmadığı gibi bunu yapmayan erkeklerde cok var önceden konuşunki sipriz olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İşi bilen her erkek yapar / yapmalı.
Cinselliğin olmazsa olmazı çünkü.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek yapmaz, istediğini belli etmelisin ve karşılık vermelisin
31 Yorumla- +1 yıl
İnsan neden yapmaz oral seks hala anlayamıyorum ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkeği bilmiyorum ama benim nişanlım bayılıyor ama ben çok huylanıyorum onunda daha çok hoşuna gidiyor bıraksam sabaha kadar yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapar heralde... ben olsam rimming bile yaparım sana
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılöne doğru eğip, hem g dliini, hem a nı ylmk
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekten erkeğe değişir
bende bakirim, ve ıslak olmasını istiyorum ve istekle yapcam00 Yorumla
+1 yıloral herkes yapar istemeyen olmayınıcını sanmıyorum o iş kadında bitiyor
00 Yorumla
+1 yılBen severek yapiyorum hatta aş eriyor gibiyim o konuda :)
00 Yorumla
+1 yılBir zahmet yapsınlar
20 YorumlaBen yaparım öğretmenim ne istiyorsan yaparım.
08 Yorumla
Soran+1 yılSana yapılmazsa yinede yapar misin
Soran+1 yılBu nasıl zevk veriyor ben mesela yaparsam zevk almam
+1 yılben karşılıklı olarak yapıyorum 69 şekilnde ;)
00 Yorumla
+1 yılOral mi bu kadar seviyon
00 Yorumla
+1 yılİşini bilen erkek yapar tabi
00 Yorumla
+1 yılYapmaz tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyapmayanlar olsa genel olarak zevkle yaparız ;)
00 Yorumla Ne yaparım ne yaptırırım sahsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorum temiz olursa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsa yapar ama sanmam her erkek bir değillk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverek zevk alarak yapan çok erkek var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yaparim o kadar cok istiyor musun peki orali
00 Yorumla
+1 yılSor ögren :D
30 Yorumlasen iste kim yapmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey karşılıklı
00 Yorumla seve seve eder evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapar
00 Yorumla
+1 yılyapmaz. ben yapmam
00 Yorumla
+1 yılBen aşırı severim ama ondan da beklerim
00 Yorumla
+1 yılBen kesin yaparım :)
00 Yorumla
+1 yılYapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılYapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCogu erkek yapmaz
00 YorumlaYapmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞansına artık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım