Bence birçok erkek evleniyo ama farkında değil, hatta bakire sanarak bile evleniyo. Benim için miğde bulandırıcı, evlenmezdim şahsen eğer haberim olursa. Bende biraz pompa yapıp bırakırdım. Sizin eşinizin geçmişinde f*ck buddysinin olması sizin için evlenmeye engelmi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin geçmişinde birileri oluyor. f*ck boddy olanların hiçbir bağı olmadığını düşünmüyorum ayrica ben. Hoslanti beğenme de birer duygudur. Esimin benden önce bir f*ck bodysi olması midemi bulandırır. Ama benimleykenki davranışları herseyden önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılf*ck buddy'si olupta rahat duranı çok az. Eğer öyle biri olursa hayatında sana sadık olmasını bekleme. İş yerimden biliyorum çünkü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeralde engel ondan sadık bir eş asla olmaz. Pairbounding diye bir durum var onu kaybeder bu kadınlar Evlilikde aldatma peşinden gelir çok yüksek bir ihtimalle araştırmalarda bunu gosteriyor
019 Yorumla
Soran+1 yılBurdakiler "doymuş her şeye, aldatmaz" falan diyolar ama yanılıyolar. Bi gerçekleri görseler😉
Cevap sahibi+1 yılİnsanların gerçeklere karşı en kırılgan Olduğu dönemde yaşıyoruz. Adeta bir İtopya 🤣 ya sevgilileri ya da eşleri Şüphe olabilir veya bizzat öğrenmiş olabilir. Onun aldatmaya meyilli biri olduğunu kabul etmek istemez. Gönlünden geçeni konuşur. Ama veriler araştırmalar ortada özelliklede kadınlar için Pairbounding bo, ku yiyor resmen çok ilişkide helede cinsel ilişkide bulunan kadınların en fazla aldatadan kadınlar olduğu istatiksel olarak ortada He keza bazıları yerine göre şerbetcilikde Kasıyor. Yok geçmisi ilgilendirmiyor. Diyen bazıları inan evlenmeye gelsin bakire arar. burada tersini söyler Öyle diyipde gaz vereyim Yoksa bize vercek karı kızı nerde bulucaz hesabı 🤣
Soran+1 yılAynen öyle! Bide bu erkeklere inanıp birlikte oluyolar. Çocuğun canı sıkılınca bahane bulup tekmeyi koyuyo. Sonra bu motorlar "eski sevgilim bekarete önem vermiyodu" gibi cümleler kullanıyolar. Ulan adam senle yatıp kalkmak için öyle diyo ka'hpe, tabi gerçeği söylemiyicek.
Cevap sahibi+1 yılHahaha ya bide böyle saçmalıklara inamaları yok mu Tabi tabi canım zaten genel evlerde her gün eskortlar düğün yapıyorya o yüzden gayet normal yani bekarete önem vermedğimiz belli :D
Soran+1 yılSonra bunlar kimsenin bekarete önem vermediğini sanıyo. Ulan arkandan ne dediğini bi duysan, babanın ta*şaklarına tekrar vitamin olarak geri dönmek istersin. Neymiş, geri kafalıymışız, millet uzaya çıkıyo siz hala bekareti tartışıyonuz. SIZMALAR
Cevap sahibi+1 yılZaten ne oluyorsa şu Modernizim alhısından oluyor. İnan abd ab farketmez Dünyanın heryerinde erkek bekarete önem veriyor. Ama abd ve ab de bakir yok adam mecbur kalıyor Şansı olsa oda gider bakir alır. Tercihini ondan yöne kullanır bu Mankafalarda aaaa bakim orada öyle mi Tamam o zaman bu modern bişi bizde yapmalıyız. Saçmalığıyla tongaya düşüyor.
Soran+1 yılBunların ağızına sıçsalar , onada modernlik derler. Gelmiş 40 yaşına, neymiş"bakirelik önemli değilmiş" Lan güzel kardeşim gelmişsin 40 yaşına ne bakiyesi a*mk.
Soran+1 yılBuna düşen kızlarda var yani.
Cevap sahibi+1 yılHayaller Paris Hayatlar Şırnak resmen :D Resmen itopya hayal ağlemi üzülüyorum hallerine nedim ya 40 yaşında hala bi içim su gibisin felan :D Bu s, alakların Cinsel pazar değerinden haberi yok ap, talların bu Kadınlarda 25-27 bandı sonra kadın bedeni çürüyor yavaş yavaş ve en yüksek Enerjiye 21 lerinde ulaşıyorlar. Peki ya erkek bizim hiçbir çaba sarfetmeden 38-40 yaşına kadar sürüyor bu O yüzden genç olupda olguna yürüyen kız çok ken Yaşlıya yürüyen erkek nerdeyse hiç yok tabi Çıkar ilişkisi yoksa ortada feminizmin saçmalıkları işte www.youtube.com/watch?v=mbUfGfv0PP0&themeRefresh=1 REDPİLL kanalından alıntı
Soran+1 yılAynen öyle. Bide bunlar 29 , 30 yşına gelince bir enayi bulup evleniyolar. Kimisinin haberi oluyo bu durumdan, kimisinin olmuyo. Eşinin başkasıyla birlikte olduğunu düşünürken bile insanın miğdesi bulanır ama bunlardaki genişlik konya ovasında olmadığı için evleniyolar ( bence çocuğu eşinin bakire olduğunu sanıyo.)
Cevap sahibi+1 yılmaalesef be kardo Ma, l gelen Ma, l gidiyor maalesef 😄
Soran+1 yılÜzülmemek lazım bunların yerine ama eşini bu konuda kandırmak o*rospuluk bence. Umarım bize düşmez böylesi.
Cevap sahibi+1 yılEn muhtemel taraf muhafazakar kitle ordan sağlam düzgün biri çıkma ihtimali evlilik için En muhtemel yön bakalım artık
Soran+1 yılAsla ama asla öyle bir düşünceye yönelme. O taraf daha beter. Sen onlarla fazla onlarla karşılaşmadın galiba. Görücü'den uzak dur ve muhafazakarlara dikkat et. Bu arada yanlış anlama, benim ailemden muhafazakar.
Soran+1 yılAilemde Muhafazakar
Cevap sahibi+1 yılbenimkilerde öyleler görücü değil ya bizde biraz başka soruyorlar sana beğenirsen oluyor zorlama yok. Bazıları kötü olabilir ben zaten orantısal olarak söyledim. Genlee göre öyle muhafazakar olmayanların cinsel ilişkide bulunma aldatma oranı daha fazla zaten evlilik öncesi cinseliği diğer taraf pek takmıyor
Soran+1 yılHayır aâkası bile yok. Bizr tane kız (türbanlı ( vardı babadı annesi hacı hocaydı. Üniversite'de felan grup seks bile yapıyodu. Okul bittikten sonra müezzin birisi ile evlenip gitti. Bu örneklerden bir tanesi, daha çok bile var. Yâni muhafazakar diye fazla güvenme
Cevap sahibi+1 yılknk bak bir tane diyorsun Tekil örneği genelleme Hepsi öyle demek değil. Ben zaten dedim Genelleme yapıyorum Diğer taraftan 10/9 sa bu tarafda bu oran 10/5 felan o anlamda diyorum. Muhafazakar evlilik yapanların nerdeyse hepsi sürüyor. Arkadaşlarımdan Diğerleri nafkalandılar aldatıldılar sadece 1 tanesi memnun Özetle oran orantı hesabı yapıyorum yoksa iki tarftanda nane yiyen var
Soran+1 yılAynen öyle. İki tarafta 'da kötü olan var. Ama insanlar "bu aile muhafzakarsa iyidir " Düşüncesi var. Çok yanlış yapıyolar ama farkında değiller.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Benim için bakirliğini bozmuş insan ile asla olmaz çünkü bende bir bakir birisiyim ve sadece evleneceğim insan ile cinselliğe girmek isterim
16 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey diyicem ama üzülücen.
Soran+1 yılBak namazında niyazında olupta kandırılan bir sürü iyi insan var ve hepsi bakirdi nerdeyse. Sen Allah'a dua et ama karşındakini 'de tanı.
Soran+1 yılAbi geçmiş olsun. Maalesef kızlar böyle umarım en yakın zamanda seni hakeden biriyle birlikte olursun.
+1 yılBüyük konuşmak gibi olmasın evleneceğini sanmam
Ama benim işim brllide olmas
117 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme, evlenirsen buradan biriyle evlenme.
- +1 yıl
Kanks on yargilalrin iyiktikca
Fikirleri değişiyor insanın
Ama mantıklı bir temelden dolayı evlenmek istemiyorum
Yoksa cok-da cekicenegimi sanmiyorum
Soran+1 yılSeninki bu sebepten değilmi.
- +1 yıl
Haklısın sanırım 👏
Soran+1 yıl@XxSertaçılıcalıxx müdür bol şans. En iyisi vur kaç.
- +1 yıl
Sırf bakire değil değil işte
Cemre demirel bu konu hakkında konusuyor
Mantığını orada anlarsin
Soran+1 yılBakirelik önemli zaten.
- +1 yıl
Çok da değil
Soran+1 yılKişiye göre değişir. Benim için önce karekter sonra bakirelik
- +1 yıl
Geleneksel dusunuyorsun
Soran+1 yılTm. Haklısın
Soran+1 yılSende çok çağdaş düşünüyosun bu arada.
- +1 yıl
Ne çağdaşı be
Çağdaşlığı s.. kim - +1 yıl
Ben akıllı düşünmeye calisiyorum
Soran+1 yılAkıllı ol, akıllı düşünmeye çalışma. Bakireliğe önemli vererek genelekçi olmuyosun. Sadece o ilişkiye girerken, gözünün önünden geçer
Buda benim miğdemi bulandırır. Zamanında obje olmuş birisine değer verilmez...- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılAfferin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olum sacmalaama
09 Yorumla
Soran+1 yılAma hocam evleniyolar ama gerçeği söylemiyorlar bence. Bizimde başımıza gelebilir.
- +1 yıl
Hopppa
Soran+1 yılKaderde ne varsa razı olucaz galiba
- +1 yıl
Evlen kanka davetiye gönder bana da
Soran+1 yılYok kalsın, ben sana postalim onu. Sol elimle evlenirim onunla evlenmem abi.
- +1 yıl
İki saattir kader VS dedin olum herhalde bu evleniyor dedim aasdg
Soran+1 yılYok Allah korusun bizi bunların şerrinden. Kaderden kastım haberimiz olmayabilir geçmişinden.
- +1 yıl
Araştır illaki olur
Soran+1 yılYapma be ortam o kadar'mı kötü?
+1 yılKarektersiz
07 Yorumla
Soran+1 yılKim?
- +1 yıl
Sorudaki gibi
Soran+1 yılSorudaki gibi ne? Dön mağrana bir daha ordan çıkma.
- +1 yıl
Pekii birazdan çıkıyordum ama neyse tek çıkarım mağara da olsa önemli olan neyse iyi günler
Soran+1 yılLan kaybol! Türkçe hocan kim senin? Bu nasıl bir yazıdır, anladıysam Arap olim
- +1 yıl
Ezik ezik konuşma hattını bil 🤐
Soran+1 yılSoruyu neden beğendin?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne