Beğendiğim biri var bi kaç gün yazdı sürekli bel altı konuşmaya başlayınca kibarca cinsellikkonuşacağı başka birisini bulmasını söyledim o günden beri yazmıyor ben de mal olduğum için o günden beri onu düşünüyorum geri yazar mı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaskeri personellere salyanızı akıtıyorsunuz subaylara polislere yavşıyorsunuz dibniniz düşüyor. sevdiğinizden mi? tabiki menfaatiniz için sonra gelip onlardan sevgi bekliyorsunuz. senin menfaatin varsa onlarında menfaati olur. bide aptallca geri dönermi diyor. altı yatarsan döner
012 Yorumla
Soran+1 yılMenfaatim yoktu tanıştığımda bilmiyordum mesleğini ben hiç düşmedim de sanki benim altta kalır yanım var öğretmenim ben de yüksek lisansta yapıyorum kendime denk birini elbet isterim ama askeri personel olsun diye de zırlamadım
- +1 yıl
Hep öyledir
Soran+1 yılBen de akademisyenim beyefendi istesem doktor bile olabilir hayatımda sanki statüsü için istiyormuşum gibi statüyse benimki de statü sorun ne anlamadım kendime denk bile değil açıkcası teğmen subay olmadıkça
- +1 yıl
Bak hala kendin söylüyorsun illa kendine denk olacak tamam git doktor bul. Ama cinsellik istiyorlar diye aglama
Soran+1 yılBak kardeşim güzelce son kez anlatacağım bi random biriyle ilgili soru sordum karşıma o çıktı onunla ilgili sordum SORU SORDUM YA SORUUU SORDUM öylesine SORU SORDUM tabi ki kendi kültür ve seviyeme denk birini isteyeceğim ilkokul mezunu bir bireyle ne konuşabilirim
- +1 yıl
yeri gelir ilkokul mezununun iş yerinde mühendisler çalışır :D isteklerine saygı duyarım ama istediğin kişiler şöyle böyle çıkınca şikayet ediyorsunuz. bi laf söyledim kalktınız hemen ilkokul diye en düşük seviyeden örnek verdiniz.
Soran+1 yılHerkes aynı değil ki soru sormak için sormuşum destan yazıyosunuz ciddi sorduğumu falan düşünmeyin
- +1 yıl
dünkü üye değilim ben. birine bir şey deyince hemen ciddi değil oylesine sordum deniliyor.
Soran+1 yılAynen işi gücü bırakalım bütün gün bu soruyu düşüneyim mesela
- +1 yıl
Naparsan yap
Soran+1 yılİşine gelmedi
- +1 yıl
ayne gelmedi
En İyi Cevaplar
bu insanı neden bekliyosun ve düşünüyosun? değer mi sence
03 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız olunca birden hırs oldu kankim kaçan kovalanır gibi düşün
Soran+1 yılYok işte kanka :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dagda tasta oraya bıraya sürmekten… anlayış göster yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya jandarma batı da
Neden toplumda hep bu bakış açısı oluşmuş acaba sen insan evladına denk gelmemiş olamazmisin konuyu genelleme yapmak gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi ben sadece soru sordum
Soran+1 yılGenelleme yapmaman gerek demişsin genellemedim zateb soru sordum dedim
+1 yılbanada senin gibi bi mal lazım pampa :D
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden mal dedin naptım ki
- +1 yıl
Detayda kendin yazmışsın bende mal olduğum için diye 😂
Soran+1 yılHeee ondan diyon dhdbdn
- +1 yıl
Askerler anlamaz ama ben maldan anlarım
Soran+1 yılSağ ol dhdh
- +1 yıl
Bi görünsen
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Soru sorma görün
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanki senden bişi istesemm
02 Yorumla
Soran+1 yılİste yavrum
Cevap sahibi+1 yılkanki gizliden çıkıyom bi yazar mısın bana
Yokluktan hep
010 Yorumla
Soran+1 yılAy kesinlikle
Soran+1 yılDhdhjdjd napmalıyım
Soran+1 yılBel altı şeylerse almim
Soran+1 yılNe varmış soru da
Soran+1 yılNö
Yazmaz
033 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılO da doru peki ciddi düşünmez mi bunlar iki kişi karşıma çıktı ikisi de böyle hepsi böyle mi
Soran+1 yılNasıl kimden mesela
Soran+1 yılJandarma
Soran+1 yılOff peki ben ciddi ilişki istiyordum ama nasip değilmiş
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılYok hayır bence bitti zaten olsa da bir yere varamaz böyle mecbur başka gemi ve yelkenler…
Soran+1 yılÇekici oluyorlar neden bilmiyorum ama
Soran+1 yılNasip diyelim o zaman
Soran+1 yılSağ ol
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Açlar çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik sevmiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok erken değil mi 3 günde mi konuşıcam ben ciddi ilişki istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Askeri personeller cinselliğe neden bu kadar düşkün, birini gerçekten sevemezler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat