8 Aydır sevgiliyiz benim ailem de onun ailesi de biliyor.. Askere gittiğinden beridir cinsellik konuları konuşmak istiyor sürekli tepkimi koyup konuşmuyorm sonra özür diliyor ve bugünde arkadan istediğini dile getirdi şimdi olmasa bile evlenince dedi olacak bu yani dedi..😐 kızdım böyle günah bir şeyi benden sırf kendi zevkin için nasıl istersin ben evlenmeden hiç bir cinsellik yaşamam dedim ona namus benim namusum kimsenin değil dedim kapattım tlfnu.. Bu son duyduğum şey beni daha da üzdü askerde diye normal karşıladım bazı şeyleri ama arkadan evlenince ya da askerden gelince istemesi beni çok kötü etti böyle birşeyi ben istemiyorum yani bu normal mı seviyorum diyor ama böyle seyler deyince inanamıyorum artk evlenince tabi ki olur cinsellik , ama arkadan evlenince ya da simdi istemesi bana etik gelmiyor seven böyle birşey ister mi😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılulan bizde askerlik yaptık be be o şerefli üniformanın altında bi kere bile cinsel organımı kaldırmadım be tamam askerdeyken sevgilim yoktu ama kız arkadaşından tamamen tesadüf eseri çıplak fotoraf isteyen birini görmüştüm yanlış bişey karar senin yavrum ister terk et ister sektir et
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şekilde istediklerine taviz vermedim hayr dedim foto olsun şu olsn ama insan suphelenmiyor değilim askerde ya çarşı izninde bir yerlere giderse diye
Cevap sahibi+1 yılçarşı izni yok benim bildiğim ben 2020- ye 2-A Tertip olarak askerlik yaptım benim devrelerim veya bizim alt devrelerin bile çarşı iznine çıkmadı şu an bilmiyorum çıksa çıksa 6 aylık askerlik süresince 1 kaç defa çıkabilir her cumartesi pazar çıkarmazlar adamı
Soran+1 yılBitlis'te görev yapıyor çıkmak yok dedi bana umarım da çıkmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan gerçekten çok kötü yaşa*dım, kokusu falan, uzak olsun artık, sevdiğimden istemem bile, tamam dokun, sık, canını acıtmadan tokat at, bak ama ilişki etik olmuyor, por*noda*kiler özel seçilir, dinen de yasak zaten, şahsen vajina daha özel benim için. Oral olur ama kadın rahat olmalı her zaman meni yutturmak olmaz. Dinen bile oral diye bir kavram yok. Hatta duyumlarım oluyor bazen idrar deliğine denk geliyor kadın zıplıyor, erkekli kadınlı idrar deliğine cisim sokan var, çok değişik fantaziler vede insan vücudunu zorlayan işler. Etik değil. Kötü bir fantazim yok iyiki normal bir insanım, fantazi hiç sevmem. Sevişme sevilir, insan sevilir, vajina göğüs iyi ama bana göre sadece ilişki; zevk vede üreme için. Ama karşılıklı olursa mükemmel olur. Kişilerin rızası, kabullenmesi, mutluluğu, stressiz olmak daha önemli. Vede bunu dayatırsa ayrıl. Kendin için bunu unutma.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılalm dedim dün özür diledi en azndan normal olsun dedi hayr dedim evlenene kadar bekleyemiceksen söyle yine ayrılalım dedm
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle evlilik daha kutsal. Hak etmek lazım bir insanı.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hanımefendi, 🌺👍👋🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
sana saygısı yok
sevdğini düşünmüyorum
hayatın zindan olmak üzere
umarım aklını başına alır ve hayatından ilelebet defedersin11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende evlilik düşünüyordum ama bu duyduğum şeylerden sonra vazgecicem
+1 yılCinsel iliski karsiliklidir sonuc olarak kisilerin rizasi yoksa istismardir bu
112 Yorumla
Soran+1 yılKızıyorum tamam diyor tekrar dile getiriyor şimdilik tm diyorum sonra görürsn falan diyor gözuk korkmaya başladı artık
- +1 yıl
Herkez asker oluyo ama bunun arkasina sığinip sana istemedigin birsey yaparsa evli olsaniz dahi bu tecavuz dur
Soran+1 yılEvet haklısın yok bu duruma askerden gelince de devam ederse bitiririm
- +1 yıl
Yuksek ihtimal devam edicek yanlis anlama ama asker de izne ciktiysa denemedigi bir seyi bu kadar sana dayatmaz
Hiç hijyenik bi olay degil
Anüs iliski icin oluşmadigindan senin icin bazi saglik sorunlari olabilir veya karsidakinin tutumuna gore daha buyuk saglik sikintilari cikarabilir
Soran+1 yılİzne daha çıkmadı sözde de çıkmıcakmıs sadece video izlediğini biliyorum yani tlfnunda görmüştüm ve belli ki videolarda ne izliyorsa ondan istiyor hijyenigi geç insan sevdiğinden böyle bir şey ister mi diye düşünüp düşünüp duruyorum
- +1 yıl
Sana bir sey soyliyimmi her sey libido daha fena pozisyon veya istekleede olabilir
Videodakiler gercekten bu isin egitimini aloyo ve belli olaylar icin ameliyat olabiliyo
Soran+1 yılAskerden beridir neler istemiyor ki şu an konuşmuyorm bilmiyorum libidosu baya yüksek umarım düzelir Ya
- +1 yıl
Yanlis anlama ama oral seks istemistir ama bunu oyle bir soylemiatir ki gozun korkmustur oral seks uzerinde cok duruyosa bundan kacisin yoktur ve bukeke demistir yani ağiza ve yuze patlatmali
Soran+1 yılEvett bunu da istedi istemediği şey kalmadı ki ilk defa biri bana bunları söylüyor şok oldum evlenince de istiyor evlenmeden öncede ama ben cinsel obje olarak mı düşünüyor beni demeye basladm artk
- +1 yıl
Yanlis anlama ama bademciklerini aldir istersen ilk defa oral seks yaptiricaksa bu kisa surmez ve hic hijyenik olmaz ve yutulan sperm midede kalir vucut her zaman onu atamaz ve pkrno izlemeyi birakmasi lazim p*rno da bir filmdir harry potter filmi gibi kamera sadece zevki gosterir ve oyincular her zaman zevkle bu isi yapamaz google dan gizli sekme ac p*rno yildizlarinin itirafina bak istersen
Soran+1 yılBunu onun açıp izlemesi lazım bence açıkçasi böyle bademcik falan aldırmam direk bitiririm ilişkiyi çünkü öyle bir şey yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Bademcik aldirma isin esprisine vurdump. rno izlemedin galiba hic pkrno ve masturbasyon evli erkekler icin sıkıntilidir pkrno masturbasyonu fazlalastrir buda erken bosalma ve iliskiden daha az zevk almayi getirir buda ciftler icin sıkıntıdir
Pkrno izlemesinin 2 inci sıkıntisi ise orda gorduklerini kimin uzerinde uygulayacak bi dusun ve kamasutra yani seks pozisyonlari bir cogu kadina fazlasoyla aci cektirebilir
Bademcik muhabbetide sey erkegin kendi kaybetmesi ve kadina aniden oral seks te yuklenmesi kisacasi nefes almaya firsat birakmamasi
+1 yılNormalde bu konuyu açmadığı halde asker diye açıyorsa sıkıntılı bir tip belli
01 Yorumla
Soran+1 yılResmen içinden abazalık çıktı
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani askerde libido artıyor sanırım çok anormal bir şey değil
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama arkadan istemek dinimizce etik değil gunah
Cevap sahibi+1 yılE o din işi ben anlamam
+1 yılBöyle salak insanları hayatınızda tutmayın
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAskerden geldikten sonra da böyle devam ederse bitiririm o zmn çünkü bende asker psikolojisi deyip kendimi buna inandırıyorum
- +1 yıl
Düser merak etme
İstemez arkadan nedir igrenc haram bi kere
10 Yorumlaİstemesi normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster zevk meselesi sonucunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım