- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında sanılanın aksine büyük penis avantajdan ziyade dezavantaj.
Büyük penisle her pozisyona girmek pekte kolay değildir.
Ayrıca erken boşalma ve sertleşme problemi büyük penislerde çok daha fazla görülür.
Ama tabi büyük penis göze hitap ettiği için kadınlar arasında tercih sebebi oluyor.
Yaşasın minnak penisimle haklı davamız^^
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla büyük penislerde kirilma ihtimali de var.
- +1 yıl
Evet özellikle kadının üstte olduğu pozisyonlarda bu risk daha yüksek.
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Bizde yalan olmaz sdfgsdf
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir hanımla birlikte olduk eşinin çok küçük olduğunu ilişkide sık sık yuvadan çıkmasına sinir olduğunu o yüzden eşiyle herhangi yaptığını söyledi bendeki 18,5 olduğu için beni doyurdun hiç almadığım keyfi yaşattın dedi o gün bugün hep hazırım der
07 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir kadinla
- +1 yıl
Ziya kimde var 18 santim dürüst olun
Soran+1 yıl@Mehmette855 çok kişide var
- +1 yıl
Gözünle gördunmü
Soran+1 yıl@Mehmette855 evet.
- +1 yıl
Peki farkı hissettinmi uzun ya da kısa arasındaki
Gizli Üye(36-45)+1 yılPozisyonu en mükemmel yapan iki şeyden biri kızdaki fizik iki erkekteki penis yapısıdır ve aslında pozisyondaki amaç kadına penisi daha sert daha büyük ve içindeki sürtünmeyi daha fazla hissettirmek amacıyla uygulamak en doğrusudur
116 Yorumla
Soran+1 yılBeklediğim cevap tesekkurler
Soran+1 yılPeki sence kadının fiziği nasıl olmalı?
Cevap sahibi+1 yılBiraz ince kıvrak bel ve kalça uyumu mükemmel olursa o zaman sevişmede bile olmaz denilen yaşanır pozisyonlar zevk verir sekste de boşalmak yerine uzatarak bazı şeyleri yaşamak gerekir
Cevap sahibi+1 yılAyrıca seks bir iki pozisyonda gir çık ile boşal yat değil. Seks önce göze hitap eden bir bedeni sevişerek aklındaki zevki karşısındakine oral ile yaşatmaktır. Eğer verilenin karşılığı alınıyorsa adım adım sınırları sevişmede ve oralde tanımamaktır. Karşındaki kişinin yüzünde saklanamayan bir gülümseme veda anında gönüp bakmadadır. Ya yaşanacaklarla ya da yaşananların etkisi tadı zevkiyle bir sonraki bukuşma anının heyecanla beklenmesidir.
Soran+1 yıl👍👍👍👍👏👏😍
Cevap sahibi+1 yılSence en mükemmel fanteziler sevilerek ve oral ilemi sekslemi yaşanmalı bence sevişerek tutkular olmadan asla doyulmaz hatta sınırları kaldırarak
Soran+1 yılSevişerek. Üstelik sevisme süresini uzatmak gerek
Cevap sahibi+1 yılHatta sekse sevişmek ve oral için ara vererek hem hazzı zevki doruklara çıkarmak hemde seksi olabildiğince uzatmak için
Cevap sahibi+1 yılAçık yazamadım sekse ara verme kobusunu ama
Soran+1 yılEvet farkındayım. Sorun yok
Soran+1 yılbir şey sorabilirmiyim özel.
Cevap sahibi+1 yılıslaklığı aşırı kadının doruklarda olduğu zaman oral ona verilecek harika bi zevk olurdu sanırım
Cevap sahibi+1 yılburadan mı özelden mi
Soran+1 yılOzel
Cevap sahibi+1 yılok yazabilirsin sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Penisin boyuna göre pozisyonlar seçilmez ama bazı pozisyonlar için penis boyu önemlidir. Misal Ballet Dance ve Corkscrew ya da Scoop Me Up pozisyonu için ufak penis boyu sıkıntılı olabilir.
162 Yorumla- +1 yıl
@Mulatinyo Bunların Türkçe karşılıklarını yazmak buradakilerin henüz kaldıramayacağı bir şey :D :D Ama sana kıyak yapayım, burada var hepsi ;)
www.uplifers.com/.../ - +1 yıl
@Mulatinyo Selametle :D
Soran+1 yılDaha at abi sen ya. Biz bakarız burdan
Soran+1 yılYapmıyoruz ya, bakıyoruz sadece
Soran+1 yılDaha at. Bunlara baktık bea
- +1 yıl
@Mulatinyo La gidin, rahat bırakın beni :D
Soran+1 yılUcyuz beşyüz az kuduralim.
Soran+1 yılAma seninle istiyoruz, hem arabamız yok. Nasıl gidelim lutfeennnnn
Soran+1 yılHiç düşünmemiştim. @Mulatinyo ne diyorsun
Soran+1 yıl@Mulatinyo chfhchf😂😂😂
- +1 yıl
@Mulatinyo Bu konuda aramıyorum :D
Soran+1 yılKim demiş acemi diye?
Soran+1 yılAbi nereye gidiyorsun ya. Sevmiştim ben seni
Soran+1 yıl@Mulatinyo 🤣🤣🤣😍😍
Soran+1 yılCidden rahatsız oluyorsa yazmayalim. İlk defa sohbete girdim yorumda hosauma gitmisti. Özür dilerim kendi adima
Soran+1 yıl@Mulatinyo hayde görüşürüz. Yazmiyorum
Soran+1 yıl@Mulatinyo bay tatliskom
- +1 yıl
@Mulatinyo Ulen özelden yazışın neden sürekli bildirim almak zorunda bırakıyorsunuz.
Soran+1 yılBen kapatıyorum ayrıca Jagras bey ilgimi cektiniz.
- +1 yıl
@Mulatinyo Tamam, alta yeni cevap olarak yaz yazacaklarına. Bana bildirim gelmez o şekilde. Ha ya da engelleyebilirim seni istersen. O zmanda gelmez :D
Soran+1 yıl26 ama
Soran+1 yılOtuza daha yakinim
Soran+1 yıl@Mulatinyo 🥺🥺...
Soran+1 yılÖnemli degil
- +1 yıl
@Mulatinyo satmak ile alakası yok. 2 tane araba var, biri doğan SLX diğeri Ferrari sen hangisini tercih ederdin😂
- +1 yıl
@Mulatinyo o sorunun muhattabı ben değilim ama 🤣🤣
Soran+1 yılCokk iyisiniz. İkinizede çok teşekkürler. Ciddi anlamda.🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :) @Mulatinyo meraklanma kız arkadaşına göz dikecek biri değilim. İnsanların duygularına saygı duyarım. Şakaydı bunlar. ;)
Soran+1 yılHey ben kimsenin kız arkadaşı değilim. Bunu belirtmek isterim
Soran+1 yılŞaka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
senin alışın önemli. nekadarını alabilirsin ver ölçüyü ona göre olanlar görüşünü paylaşsın. gerçi burada ufak diyen pek çıkmazya neyse:)
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen, kimse küçük demiyor
Soran+1 yılHfhdhdh😂😂😂
+1 yıletkiler tabi. benimki 21 cm yapamadığım yok ama 10 cm penisi olan adam iri kalçalı bir kadının kalçasını geçip hedef noktaya ulaşamaz bile.
110 Yorumla
Soran+1 yılAbi seninki de ne büyükmüş. Her soruda görüşte bunu belirtiyorsun. Çapında 6 cm
- +1 yıl
çok sağol hatırlattığın için onu unutmuşum. bir de ekstradan damarlı.
Soran+1 yılİyiymiş ozaman. Veli nimetin.
- +1 yıl
aynen öyle sağolasın. çoğu kişi inanmıyor görene kadar ama yalan söylemem bana ne kazandıracak. inanmayan inanmasın yani...
Soran+1 yıl52 kişiydi dimi🤭🤭
- +1 yıl
yok o sallamaydı, o kadar kişiyle yatsam aids'den ölürdüm galiba :D ama sosyal medya'da gören baya fazladır. bir ara snap hesabımda beni 400 den fazla kız eklemişti hikayelerimi takip etmek için :D
Soran+1 yılFhfhch🤭ne kizlar var be
- +1 yıl
çoğu yabancıydı. benim oradaki ismim de yabancı. türk olanlarda sallamıyor yani ne yapacağım yiyecek değilim. benimki eğlence :D
Soran+1 yılKolay gelsin
- +1 yıl
eyv kanka
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadının üstte oldugu pozisyonda cok etkiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılUuvv
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılUfak penisler bazı pozisyonları boy yetersizliğinden iyi şekilde yapamazlar (mesela kaşık pozisyonu). Boyu kisa birisinin mutfakta üst raflara ulasamamasi gibi düşün 😂 Penis boyu pozisyon çeşitliliği saglar
10 Yorumla Kucakta her kadınla yapamıyorum ben büyük kalın çünkü
Deneyimli biri olmalı kucak için15 Yorumla
Soran+1 yılDoggy ve kucak
Soran+1 yıl26
Penis boyu değil işlevi eetkiler. Uzun penis olupda yumuşacık olanlar mevcut ama kısa olupda taş gibi olanlarda var. Kan akışı kısa mesafede her zaman daha iyi besler penisi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence etkiler penisin uzun kalın olması erkeğe özgüven veriyor penisi kısa olan erkekler ilişkide takıntılı olur bence ama uzun kalın olan erkekler rahat olur sanırım
10 Yorumla
+1 yılÇok etkilir ideal bir penisle zor pozisyonlar bile aşırı zevk verir, ama küçük bir penisle standartların dışına çıkmak zordur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölçülecek kadar varsa işini görür yok ölçmeye deymez dersen üstünede cıkmaya gerek yok hee çok iylik seversindir mutlu olsun kerata sevinsin biraz dersende dümeni ona bırakırsın bir iki tur biner hevesini alır :D
10 YorumlaUzunluğuna göre değişen bir durum bu. Doggde kalçalardan ötürü tam giremezse de cowgirl pozisyonunda tamamını alabilirsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. etkiler bazı tabi penis boyunun yetersiz kaldığı pozisyonlar war mesela kucak gibi kimisi kilodan ya da penis boyu yüzünden doyuma ulaşamaz bu tip pozisyonlarda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMesela doggy ve kaşıkta ara ara çıkıyor benimki uzun olmadığı için
10 Yorumla
+1 yılPenis boyu kısa olanlar her pozisyonda cinsellik yaşayamaz ama uzun olanlara her şey serbest
10 Yorumla
+1 yılHer pozisyonda yapamazsın biraz iyi bir şey olmalı 🤨
10 Yorumla
+1 yılKüçükse farklı büyükse farklı pozisyonlar daha etkili
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani bazı pozisyonlarda uzun olması işe yarar ama çok ta önemli değildir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki de cok etkili.. misal minik penisliyle prone bone yapamazsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarını yapamıyorsun bacakların omuzda olduğu özellikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher pozisyon her boyuttaki penisle tat vermez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılEtkisi olur tabiki ama hersey boyu degil islevi de önemli
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin pozisyon var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hangisi
Küçük penisle hiçbir pozisyonda zevk alamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu değil işlevi önemli
10 Yorumla
+1 yıl22 hiç problem yasamadim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Küçük penisle her pozisyonda seks yapamazsın
10 Yorumla
+1 yılEtkiler tam giriş sağlanamaz
10 Yorumla
+1 yılUzunsa her pozisyomz girer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılabartı olmadıkca önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyetmediği yerde süpürge hortumu iş görür
01 Yorumla
Soran+1 yılİyyyy ooggh. Bir daha temizlik yapabilcegimi sanmıyorum.
Boyundan ziyade işlevi önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz etkiler
10 Yorumla Çok etkiler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok etkiler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuyuk olmasini mi istiyorsun peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Gayet önemli etkiler
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası