2 yıldır beraber oluyoruz 5 ay önce yeni biriyle tanışmıştım kendisine söyledim kabul etmedi ilişkiyi bitirmeye karar verdik. 2 ay hiç konuşmadık sonra tekrar beni aradı seni çok özledim diye aradı bende sevgilimle yapamadım ona döndüm. Yatakta inanılmaz bir uyumumuz var. Kiminle tanışsam olmuyor yapamıyorumm o da benden başkası sana dokunmasın diyor. Bana aşık olur mu? Siz bu durumda napardınız özellikle erkekler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenene dek yapar sonra bırakır. Böyle bir niyetle başlayan ilişki nihayete ermez. Erse de sürekli problem çıkar. Adamın amacı çok büyük ihtimalle boş vakitlerini boş geçirmemek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılf*ck olarak başladıysanız ve benden başkası sana dokunmasın diyorsa zaten aşık olmuş demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 27 kendisi 30 yaşında bu arada
Erkek kadını yatağa attıysa , her zaman seni yatağa atmak için yalan söyler. Aşık olmasını bekleme. Senle fb olarak takılıyor
00 YorumlaPeki aşık oldu diyelim sonrası yoksa aşık etme. Alan veren razı ise kaldığınız yerden devam etmelisiniz bence 🤗
00 Yorumla
+1 yılBu gibi durumlarla karşılaşıyorum bazen evli olduğum için işin içine duygusal bağ girdiğini düşündüğümde o ilişkiyi bitiririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aşık felan degil sadece sen olaki başkasından zevk alırsan onunla yapmayacagın için elindeki oyuncagını kaybetmek istemiyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tipik türk erkeği işte. Kendisi her halti yesin ama seviştiği hatuna kendisinden başka kimse dokunmasın.
00 Yorumla
+1 yılyo aşık olmaz. o da birini bulamamış demekki. Sorunsuz ve bedava bir seks arkadaşının ne zararı olur ki.
00 YorumlaBence farklı kişiler ile dene ona garez yapar gibi resim at hırslandır o şekilde anlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben 2 sene yatmam çook önceden bitirmiştim 😂 aşık olmuş çocuk herhalde
00 Yorumla Madem birbirinizi seviyorsunuz ve kopamıyorsunuz neden evlenmiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmaz, kullanabildiği yere kadar sürdürür en son bir yerde sıkılır ve ayrılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu durumda işimi görür geçerim. Başkası da dokunuyorsa dokunsun. Yol geçen hanı olmuş birini umursamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirdim ben direkt :) Uyumu yakalamışız eee birbirimize de özlüyor bu iş olmuş, adını koyun bitsin bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani benim sevgilim olsan mesela ses etmezdim ben bu duruma devam ederdin seks arkadaşlığını da. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen niye bulamıyorum şöyle istediğim gibi bir partner ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam bulmuş bedava tabikide degerlendiriyor aşık da olmaz evlenmezde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Bu durum yaşanabiliyor. Cinsellik yaşayınca yakından da yakın oluyorsun. Gayet normal
00 Yorumla
+1 yılSeninle tanışıp onu unutturmak çok isterdim.
Senin gibi uyum delisi bi kızla harikalar yaratılır014 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun?
- +1 yıl
Muğla
Sen?
Soran+1 yılMerkezde misin?
Soran+1 yılŞaka gibi bende Fethiye de okudum :)
- +1 yıl
Aaa ciddi misin? Yazar mısın rica etsem özelden soylıyım ilceyi
Soran+1 yılEvet 4 yılım fethiye de geçti ya hayatımın en güzel yıllarıydı
- +1 yıl
Burası çok güzel ya ben de okumak için başka ile gittim ama geri döndüm buraya. burada yaşıyorum artık
- +1 yıl
Yazarsan çok sevinirim. Sohbet etmek isterim bekliyorum 🙏🏻
- +1 yıl
burada mısın?
- +1 yıl
Heyy selam 🙏🏻
- +1 yıl
Öldün mü yaşıyor musun
- +1 yıl
Ya hala cevap bekliyorum senden
- +1 yıl
Ama nerdesin yaaa
- +1 yıl
Nerdesin hala ya
+1 yılOndan baskasiula sevisirsen onu birakirsin o da sevisemez daha o yuzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu ilişki aşka doğru gider istemsizce...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemsizce?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşık olmaz ama uyum varsa devam et :D
06 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumumuz harika ötesii. Yatakta deli oluyoruz birbirimize
Soran+1 yılNeden bulunmasın ki. Bazı kadınlar sadece biraz utangaç oluyor yatakta o kadar
Soran+1 yılArkadaşlarımdan yola çıkarak cevap verdim canım :)
+1 yılSizin gibi torunun a*q
00 YorumlaArtık bağlanmaya başlamışsınız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlanır. O zaman sen de ona.
00 Yorumla
+1 yılOnun için sevgilinin mi biraktin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelli ki sana karşı bir şeyler hissediyor.
00 Yorumla
+1 yılsende nasıl bir *m varsa unutmamış
00 YorumlaOlma ihtimali var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi birisi bana da lazım
00 YorumlaSevgili olun işte ne güzel
00 Yorumlasen aşık oluyor musun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Ama aramızdaki uyum hiç bitmesin istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenir kesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ten uyumu onemliii
00 Yorumla