Cinsel Yaşam Vajina yalanınca sarkar mı? saksoyapıyom Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Vajina yalanınca sarkma yapar mı Vajina yalanınca sarkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarksa idi neden yalasınlar veya yalatsınlar 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sarkmaz. 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. FB de sürekli deniyorum öyle bir sorun görmedim yalandikca aksine içe digru gidiyor daha güzel bir görüntü sergiliyor 0 0 Yorumla
LifeisOneDay Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. İlk kez duydum uzmanları yanıtlayacaktır ama bence böyle bir şey olmaz. Ki iğneden bile ipliği yalamadan geçirmiyoruz. Bırakınız yalansın efendim :) 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Vakum sırasında biraz kendini salabilir ama sonradan eski haline döner 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yapmaz. İlişkiye girmeyle de sarkma vs olmaz. Genetiktir şekli. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır yapmaz yapsa bile dış dudaklara yapar bu durum senin zevk almani engelleyecek bir durum olmaz 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok be tam tersi zevk alınca yapılanıyor tecrübe ile sabit 0 1 Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Toparlanıyor Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Sarkmaz heralde ben dudaklarını dudajlarımla tutup çekiyorum belki sarkabilşr 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Sanmıyorum disleyip cekmedikce bişey olmaz herhalde 😄 0 0 Yorumla
Aledaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vantuz gibi yalamazsa sarkmaz 😀 3 4 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Sen ne gibi seversin? Yorumla Aledaa_ +1 yıl @ıssızadam65 sanane Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Anladım Yorumla Mert33Mutsuz +1 yıl Nasıl yalarsa yalasın sarkma olmaz oyun hamurumu bu 🤣 Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl El hamuru mu şekil alacak 😂 2 2 Yorumla Kibar4154 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Mert33Mutsuz +1 yıl 🤣🤣 heralde bizimkide uzuyodur Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. yok öyle bir şey devamke 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sarkar mi daha derli toplu olur 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. öyle olsun ne olacak :) 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çekip sündürürse 2 mt ye kadar uzar :D 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yer çekiminin tersine yalat 😂 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Hayır sarkmaz neden sarksın :D 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır tabi ki neden sarksın? 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarkmaz güzelm 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Sarkmaz 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sarkmaz korkma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sarksa idi neden yalasınlar veya yalatsınlar
Sarkmaz.
FB de sürekli deniyorum öyle bir sorun görmedim yalandikca aksine içe digru gidiyor daha güzel bir görüntü sergiliyor
İlk kez duydum uzmanları yanıtlayacaktır ama bence böyle bir şey olmaz. Ki iğneden bile ipliği yalamadan geçirmiyoruz. Bırakınız yalansın efendim :)
Vakum sırasında biraz kendini salabilir ama sonradan eski haline döner
Yapmaz. İlişkiye girmeyle de sarkma vs olmaz. Genetiktir şekli.
Hayır yapmaz yapsa bile dış dudaklara yapar bu durum senin zevk almani engelleyecek bir durum olmaz
Yok be tam tersi zevk alınca yapılanıyor tecrübe ile sabit
Toparlanıyor
Sarkmaz heralde ben dudaklarını dudajlarımla tutup çekiyorum belki sarkabilşr
Sanmıyorum disleyip cekmedikce bişey olmaz herhalde 😄
Vantuz gibi yalamazsa sarkmaz 😀
Sen ne gibi seversin?
@ıssızadam65 sanane
Anladım
Nasıl yalarsa yalasın sarkma olmaz oyun hamurumu bu 🤣
El hamuru mu şekil alacak 😂
😂😂😂😂
🤣🤣 heralde bizimkide uzuyodur