Cinsel Yaşam İlişkiden sonra partnere herhangi bir şey denmeli mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ben bi keresinde ağzına sağlık demiştim gkfkfkf İlişkiden sonra partnere herhangi bir şey denmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde tesekkür ederim cok güzeldi gibi seyler diyoruz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl saygı önemli fkfkfkflg Yorumla
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok hoşuma gitti rahatladım deyip sarılıp öpüp koklamak 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ben hiçbir şey demedim üstümü giyindim balkona sigara içmeye çıktım hep 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Şeyine sağlık gibisinden bir şey olamaz yani. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde ya o beni öper ya da ben onu sarılıp uyuyoruz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evlisin galiba Cevap sahibi +1 yıl Yok değilim ama 4 yıldır beraber oluyoruz f**ck olarak takılıyoruz Soran +1 yıl evlilik ne zaman
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mutlu oldun mu demesi güzel olur 2 4 Yorumla Soran +1 yıl sahiden mutlu oldun mu :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsa olucamda yok şimdilik Yorumla Soran +1 yıl önceden de mi yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoktu Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Genel de teşekkür ediyolar bende ne demek efenim görevim diyorum 😂😂 1 0 Yorumla
Aise255 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bir şey demesin beni öpüp sıkıca sarilsin 2 3 Yorumla Soran +1 yıl yapmıyor mu yoksa Yorumla Aise255 +1 yıl Olursa yapar hdjdjd Yorumla Soran +1 yıl olır olur yeriz fkfkfkf Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senden iyisini görmedim sgshsjsj 🤣 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yalan ağzınıza yuva yapmış arkadaş ya cncjcm Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Dalgasına diyorum arkadaşım hani öyle bir klişe var ya insanlar arasında 🤣 Yorumla Soran +1 yıl ama buda düşününce çok ağır bi iltifat her türk genci kaldıramzz fkfkfk sen kaç kişiyi gördün de en iyisi benim mesela fkfkflfl Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Eyvallah kankaaa🤣🤣🤣🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kanka mı dkfkc Yorumla Besara +1 yıl Hee arada odun olmak lazım 😂😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl sebebi burada kanka fkfkfk Yorumla Besara +1 yıl Adfjfsskssskk salaakk🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok iyidin veya çok güzeldi her şey söylenebilir 2 5 Yorumla Soran +1 yıl ya değilse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzüne söylerim tatmin olmadım yaptıklarından diye 🤣 Yorumla Soran +1 yıl yok be demezsin bence fjfkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dediğim oldu Yorumla Soran +1 yıl taam reis kızma ya takılıyorum sertsin söylersin Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun denebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde tesekkür ederim cok güzeldi gibi seyler diyoruz
saygı önemli fkfkfkflg
Çok hoşuma gitti rahatladım deyip sarılıp öpüp koklamak
Ben hiçbir şey demedim üstümü giyindim balkona sigara içmeye çıktım hep
Şeyine sağlık gibisinden bir şey olamaz yani. :D
Genelde ya o beni öper ya da ben onu sarılıp uyuyoruz
evlisin galiba
Yok değilim ama 4 yıldır beraber oluyoruz f**ck olarak takılıyoruz
evlilik ne zaman
Mutlu oldun mu demesi güzel olur
sahiden mutlu oldun mu :)
Olsa olucamda yok şimdilik
önceden de mi yoktu
Yoktu
Genel de teşekkür ediyolar bende ne demek efenim görevim diyorum 😂😂
bir şey demesin beni öpüp sıkıca sarilsin
yapmıyor mu yoksa
Olursa yapar hdjdjd
olır olur yeriz fkfkfkf
Senden iyisini görmedim sgshsjsj 🤣
yalan ağzınıza yuva yapmış arkadaş ya cncjcm
Dalgasına diyorum arkadaşım hani öyle bir klişe var ya insanlar arasında 🤣
ama buda düşününce çok ağır bi iltifat her türk genci kaldıramzz fkfkfk sen kaç kişiyi gördün de en iyisi benim mesela fkfkflfl
Eyvallah kankaaa🤣🤣🤣🤣
kanka mı dkfkc
Hee arada odun olmak lazım 😂😂🤣
sebebi burada kanka fkfkfk
Adfjfsskssskk salaakk🤣🤣🤣🤣
Çok iyidin veya çok güzeldi her şey söylenebilir
ya değilse
yüzüne söylerim tatmin olmadım yaptıklarından diye 🤣
yok be demezsin bence fjfkf
dediğim oldu
taam reis kızma ya takılıyorum sertsin söylersin
Afiyet olsun denebilir