+1 yılBen bu görüşe hiç anlam veremiyorum çünkü kendine saygısı olan; en özel, en mahrem anlarını yaşayacağı ilişkinin yalnızca tensel zevk ile olmayacağının bilincinde olmalı yani hissiz sadece araç olarak bu işi yapmak. Ruhsuz insanlar oluyorsunuz arkadaşlar. İnsanlar aşık olduklarında salgıladıkları hormonlar insanları güzelleştirir ekstra pozitif yaşam enerjisi verir deneyin pişman olmazsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Sende aşk adamısın ve haklısın maalesef aşk ararken kendimi böyle buldum bende değil onlar istediler yoksa en güzeli aşktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tek gecelik ilişkilerimde çok zevk alıyordum ilk defa gördüğüm kadın karım gibi oluyordu doyuruyorduk birbirimizi
113 Yorumla- +1 yıl
Esas heyecan böyle ilişkide var
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle viski kadın ve seks zevkin en doruğunu yaşatır
- +1 yıl
Yok illa sevgi lazımmış sevdiğin insanla zaten evlendin mi yapacan yani
Cevap sahibi+1 yılBoş muhabbet onlar tecrübeli insan zevk almayı bilir akıllı adam tek gecelik ilişkide bile kadınını boşaltır boşalan kadın ağzından orali düşürmez en güzeli tek gecelik ilişki
- +1 yıl
Bunu bilmedikleri ve yaşamadıkları için tuhaf geliyor
Cevap sahibi+1 yılSeks konusunda bizim millet bilgisiz 12 senelik evli bir kadınla tanıştım otele gittik kadınla duş aldık içtik 2 şer duble viski kadını saçlarından başladım ayak parmaklarına kadar dil attım 12 senelik kocam beni defalarca boşaltmadı dedi yani düşün evire çevire becerilecek kadın daha seksin tadını almamış gir çık gir çık peçeteye boşal uyu bizim erkeklerin %60 öyle lafta hep kadın benden ayrılmıyor şimdi
- +1 yıl
Tatmin etmesini bilen çok değil ama bazı kadınlarda maalesef aynı seks bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılÖğreten yatakta kadını mutlu eden yok ki zaten ülkede kadın seks yaparsa ayıp görülür oda insan kadının daha çok mutlu olması lazım toplum baskısından şaşırıyorlar yatakta adama oral yapsam kötü düşünür mü nereden öğrendi diye sorguluyorlar kadınlar haklı yani
- +1 yıl
Kadınlar da haklıdırda öğrenmek zor olmasa gerek yani insan yeterki öğrenmek istesin araştırıp izlerse en azından biraz bilgi edinir
Cevap sahibi+1 yılBilgililer kadınlar şimdi bu pozisyonu adama yaşatsam diyecek nerden biliyor bu kadın öyle düşünüyorlar haklılar da
- +1 yıl
Evli bir bayan örnek vereyim ilk kez tamam acemlik yapar öğrenmek isterse erkeğinide mutlu eder erkekte onu mutlu eder kaldı ki konuşmak anlaşmak için dil var eşide canım olmaz okadar dimi
Cevap sahibi+1 yılE adam bir defa boşalıp sırtını dönüp yatarsa kadın ne öğrenecek neden tek başına çabalasın
- +1 yıl
Kadında biraz azim olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı ise bu durum sorun yok ama kızları kullanip yalan söyleyerek bunu yapıyorsan hiç iyi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye giren kızı hemen nasıl ikna falan ediyorsun?
19 Yorumla- +1 yıl
Hemen etmiyon zaten hemen eden kızlar bazen denk düşüyor
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte aç kalmıyorsun hiç yalan söylemeyeyim bende çok istiyorum cinselliği nasip işi mi anlamadım
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın hem de nasıl
- +1 yıl
Biraz uğraşmak lazım kafayı oraya yor aşk arama tanıştığın kişiyle
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç öğrenebilir miyim
- +1 yıl
26
Cevap sahibi+1 yılTam da cinselliği yaşamanın yaş. ( 26) 21 bende
- +1 yıl
Yaşarsın sende zamanla doyarsın
Cevap sahibi+1 yılInşallah senin kadar şanslı olamam ama tek kişiyle yaşarım hoşlandığım kızla tabii
+1 yılNeredeyse tüm dünya aynı muhteşem bi soru
11 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyebilirsin no problem
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kullanmak oluyor bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafta istiyor sonuçta zorla değil ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleyim o an aldığım zevke bakiyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan seksin verdiği zevki yaşamak
Yokkk
12 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem