Cinsellik konusunda ailelerin çocuklarına eğitim vermesi gerektiğini düşünüyor musunuz yoksa böyle konular aile içerisinde açılmamalı mı? Bence internet gibi bilgi kirliliği olan bir ortam varken ailede böyle bir eğitimin verilmesi şart

Cinsellik konusunda ailelerin çocuklarına eğitim vermesi gerektiğini düşünüyor musunuz yoksa böyle konular aile içerisinde açılmamalı mı? Bence internet gibi bilgi kirliliği olan bir ortam varken ailede böyle bir eğitimin verilmesi şart
Bence bu gerekli! Yanlış bilgilerle kendi kafasına göre takılması tehlikeli olur.
Aile de tabu haline getirirse çocuklar sorularıyla yanlış kişilere ya da sitelere girip yanlış bilgiler edinebilir.
Eğitim şart eğitim yoksa istenmeyen gebelik istenmeyen sapıklık ortaya çıkabilir.
Ailenin, okulun vs. Bu konu hakkında heryerde eğitim şart ama işte orta doğu ülkesi olunca..
Bu profil bana tanıdık geliyor, hem tanıyor hemde tanımıyor gibiyim ilginç
Ailede birtakım bilgilerin verilmesi gerekiyor evet. Fakat bunda kişinin karakter yapısı da çok önemli. Keyifli geceler.
Teşekkürler yavrum 🙃💋
Rica ederim tatlım ❤
Genelde gelenekselci bir toplum olduğumuz için pek açılmaz bu konular..
Zaten cinsellik konusunu er ya da geç öğreniyor her çocuk.. Kaldı ki gerek arkadaşlar gerekse videolar, aileden daha etkili..
Cevap
1Cevap
Tabi ki aileler çocuklarına eğitim vermeli belirli bir yaşla geldikten sonra
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.