Kurumsal bir şirkette aynı ofiste çalıştığım biri var. Yaklaşık 8 aydır haftada 2 bilemedin 3 sevişiyoruz. Kendisi ile gerek şirkette gerekse dışarıda birbirimizi çok kırdık. Aslında daha çok onun hoşuna gitmeyecek şeyler yaptığımda ya da o yaptığında birbirimize girdik. Hakaretler , bir daha aslalar vs vs...
bu görüşmeler zamanla benden yana duygusala gitti bunu onunla paylaştığımda sadece seks istersen ben yaparım , yapae geçerim bana farketmez bilirsin düşkünüm sekse dedi her seferinde. Ve her defasında bu sondu sen yoluma ben yoluma dedik. Fakat buna rağmen yine mutlaka bir akşam yazan taraf o oldu.
Görüştüğümüz süreçlerde birlikte film izliyor, alkol alıyor, dedikodu yapıyor birlikte uyuyoruz. Sabah bana menemen yapmışlığı bile var ancak benimle dışarıda görüşmez. Buluşmak haricince yazmaz.
Ben duygusala girdiğimde yine başlamayalım vs vs. Ben hiç bir kadına yazmam seks için der ancak bana yazan taraf hep o olmuştur. Bunu ona söylediğimde ise şimdi karıştırma orasını , yalan yok seninle yaşadığım seks çok keyif veriyor der.
Kısaca bende ne istediğimi bilmiyorum ancak sevgili olsak kesinlikle olmaz bir çift olduğumuzun bilincindeyim. Hele o kendini aşka kapatmış, en son ilişkisi yıllar önce olmuş. tek düşündüğü ve bildiği iş, futbol, seks. Kendime böyle bir adama duygusal şeyler hissettiğim için ne kadar kızsamda onunda her defasında hem ben tarafından bir daha asla resti hem kendi tarafından bir daha aslaları defalarca olmasına rağmen hep ansızın bir akşam mesaj atıp yine bir araya gelmemiz kafamı karıştırıyor. Artık arkadaşlarımda anlamlandıramıyor bunu. Lütfen help.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer