namus bekçilerini istemiyorum toplumun baskısı altında düşüncelerini yetiştirmiş kapalı insanlar değil saygı duyacak insanlar yanıt versin lütfen 21 yasındayım bir arkadasımla yakınlastık bakireyim bu kadar ilk sekse anlam yuklemeyi doğru bulmuyorum ama yetiştirilme tarzım ve yine toplum yüzünden duygusal bağ olmadan seks yapmak beni rahatsız etmek zorunda gibi hissediyorum. bu kafadan nasıl cıkarım cünkü ben istiyorum yapmak sevgilim olan biriyle yapsam hayal kırıklığına ugrama ihtimalim de var ama Şu an kartlar acık zaten ama yine de korkuyorum arkadasım arkadaslığımız bitmesin eğer bu tarz bir beklentiye girip üzüleceksen hic girmeyelim bozulmasın arkadaslığımız sorun olmaz dedi zaten iş şu an bende btiyior çok istiyorum ama duygusal bir bağ kurup kurmayacağımdan nasıl emin olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası duygusal bağ olmaması imkansız. sadece seks için görüşmüş olsanız bile sonuç olarak arkadaşsınız ve hayatınıza başka biri girdiğin de o kıskançlık falan filan hep olacaktır.
o hayal ettiğin şey pek mümkün değil gibi.
çok arsız olmak gerekir :D06 Yorumla
Soran+1 yılo oyle biri biraz ya ben değilim sanırım o yuzden bana düsün diyor ama ben istiyorum
- +1 yıl
Sen istiyorsun ama libidon yüksek diye olabilir. genelde o seksten sonra pişmanlık oluyor. dikkat et
Soran+1 yılevet libidodan dolayı istiyorum ama pişman olacaksam herkeste olurum
- +1 yıl
bakire olduğunu yazmışsın :)
Soran+1 yılaynen işte
- +1 yıl
Kesinlikle bu senin kararın. eğer ki doya doya yaşamak istiyorsan keyfine bak
En İyi Cevaplar
Ten uyumu var dediğin çocuk seninle ileriye yönelik evlenme gibi bir şey düşünmüyor, sen istersen ilişki yaşayıp memnun kalırsa bir kaç kez daha devam edecek gibi anlaşılıyor, sense ten uyumu var diye kendini teslim edip bekaretini vereceksin, ondan sonra çocuk memnun olursa seni alacak ya da almayacak, çevresinde şu kızla birlikte oldum diye ifşa edebilir. kendine hakim olmaya çalış olamıyorsan seni tanımayan biriyle yap, yaşında genç, düzgün bir ilişki araman daha mantıklı, bol şanslar, mantıklı düşünceler
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi istemiyorum ki onunla zaten
+1 yılBu konuda sana tavsiye verebilirim diye düşünüyorum çünkü bir çok dostum aynızamanda partnerimde, sevgili olayına sıcak bakmıyorum tabiki duygısal zaaf gösterenler oluyo ozaman ilşkimi kesiyorum, ilk ilişkiyi çok büyütenlerin çoğu aile baskısından kaynaklı o yüzden kim ne der diye düşünme senin vucudun senin hayatın, cinsellikle namus farklı kavramlar namus 2 damla kandan ibaret değil sen mutlu olduğun şeyi yap hayat düşündüğün kadar uzun değil
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle aynı seyi dusunduğum icin bunu yapmayı dusunuyorum cünkü sunu fark ettim ki böyle bir toplumda yasamasaydık belki de ilkimi direkt bu sekilde yasardım bağlanma olmadan ama sürekli sanki bağlanmam gerek beni sevip bir ilişkimiz olduğunda bunu yapmalıymısız gibi dusunmek zorunda hissediyroum kendimi ve bu cok sacma
- +1 yıl
Tabiki saçma senin vucudun duyguların hakkında başkalarının karar vermesi çokk saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılfazla muhattap olma. fazla konuşma onunla. istediğin zaman görüş , görüşmeden sonra arana hep mesafe koy ama ilk defa ilişki yaşayacağın için bu senin adına zor olacak. ister istemez aklına gelecek ama dediğim gibi kontrol her zaman senin elinde olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımcı bir cevaptı. aslında bir yandan arkadaslığımızı bitirmek istemediğimiz icin friends with benefits gibi oluyor bizimki ama aklıma gecen gün sadece öpüşmemize ragmen cok geliyor duygusal olarak değil ten uyumundan dolayı cok güzeldi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşınla seks yapmak istiyorsan bunu FB değil de FWB şeklinde bir zemine oturtursanız ikili ilişkileriniz de bozulmadan cinselliğinizi yaşarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılne fark oluyor ki fwb oluruz glb cünkü arkadaslığımız devam edicek diye konustuk her türlü
- +1 yıl
Fb ilişkisinde arkadaşlık dostluk samimiyet muhabbet gibi kavramların yeri yoktur çünkü.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu zar olayını basite indirgemek istiyorsan bir cisim ile halledebilirsin. Dolayısıyla ilk sekse duygusal anlam yüklenmemiş olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bunun bir anlamı olmamalı aa korkuyorum bağlanmaktan cunku oye olmak zorunad muamelesi görüyorum
- +1 yıl
Bu durumu bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum. Kendine telkinlerde bulun ilk bir kaç ilişki için. Duygusal hareketlere hiç gerek yok. Zevk odaklı sevişirseniz duygusal bağ kurulmaz
Soran+1 yılçok tesekkur ederim herkes baglanırsın diyip durmuş biri simdiden benim asık oldugumu bile iddia etniş en yardımcı olan buydu
- +1 yıl
Rica ederim. Yaşamayanlar boş boş konuşmuş sadece. Takılma
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bir bağ olmadan iliskiyi yalnızca hayvanlar kurar. İliski yasamak istemeni anlarim ama bu kişi özel olmali, sana değer verecek senin ruhunu okşayacak biri olmalı, senin bedenini kullanmamalı. Ve arkadaşlığın mutlaka bozulacaktır buna da emin ol. Sana bir film önerebilirim bu film su an ki ruh halini anlatıyor. Arkadastan Öte filmin adı.
02 Yorumla
Soran+1 yılbana değer veriyor buna eminim ama duygusal bir sadakat vs anlamında bağ istmiyor yoksa zaten illaki bence aramızda vardır duygusal bağ az da olsa
- +1 yıl
Eğer izah etmemi iyi kötü doğru yanlış yönlerini söylememi istersen beklerin
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadas arkadasa si*kme gözüyle bakiyorsa zaten o arkadaslik coooktan bitmistir. Oyüzden hic arkadasim diye kandirma kendini.
Insanlarin sana saygi duymasini istiyorsun ama sen insanlarin düsüncelerine saygi duymuyorsun.
Topluma göre degil bizim kültürümüze göre bu yapacagin sey uygun degil. Sen bence kendi vicdanini rahatlatma pesindesin. Sende biliyorsun yanlis bir yolda oldugunu.12 Yorumla
Soran+1 yılyani knk topluma göre yanlıs olunca bir şey yanlıs demek değildir cok üzülüyorum kafanıza senin toplumunda millet damaca esek s*kiyor bu normal mi o zaman üzülüyorum ya salın herkesi kafasına göre yasasın iste ne zorunuz var ki rahat istediği gibi cinselliği tabu haline getirmemiş insan görünce br yerinize giriyor bu olay anlamıyom yavvv
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi midemiz genis degildir oyüzden bizi anlamani zaten beklemiyoruz. O*rosbu icerden olunca kapi kilit tutmazmis. Sen önce kendi Kafana bak kendi haline üzül. Herkes zaten kendi istedigini yapiyor. 1-2 sapik damacana esek si*kti diye bun u tüm topluma mal eden cahile zaten birsey demeye gerek yok. Madem okadar cesaretlisin git anana babana söyle düsünceni burada sanal alemde ne kendi ken dine duyar kasiyorsun a m*q
Şu yazdığın şeylerden bile sonunda pişman olacağın besbelli lütfen oturup düşün ve yapmaktan vazgeç mantıklı kararlar veremediğinin farkındasın besbelli duygusalsın da geri dur dinle beni canım bekle biraz daha doğru kişiyle yap
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşın olduğu için insani bi sevgin vardır zaten ona karşı. Bence birkaç sefer daha içine girmeden devam edin (maksat birbirinize alışmanız ısınmanız). Bu şekilde biraz bi sıcaklık sevgi artışı olabilir. Birkaç seferden sonra tam birleşirsiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılo duygusal bir bağlılık istemiyor bu sekilde de olusacağını sanmıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılDuygusallık olsun istiyorsan deneyebilirsin, erkek bu belli olmaz sağı solu
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılsaçmalık burada zaten , düşünüyoruz nedir ya, evlilik mi düşünüyorsunuz? Canınız çekerse gider sevişirsiniz daha anlamını bilmedikleri şeyleri denemeye kalkıyorlar kıyamam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olacağını hissettiriyorsun. Duygusal olarak sürekli değişimler yaşıyorsun muhtemelen. Seks ihtiyacın olduğu olduğu çok belli.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ne yapayım sence
- +1 yıl
Buradaki çoğu kişi tavsiyeyi uygulamaz. Tavsiye vermiyorum. Sen kadınsın istediğin zaman seks yapacak birisini bulursun. Şu durumda karlı çıkacak kişi sen olmayacaksın.
Soran+1 yılevet ist4sem bulurum ama ten uyumu yakaladağım ve güvendiğim biri en azından ve belki de beni aldatacak bi insanla ilkimi yapmaktansa kartların acık olduğu bir şekilde ten uyumu ve güven varken yapmak mantıklı geliyor
- +1 yıl
Hayatınızı yaşayın, burada kimseye tavsiye veremem. Hayat yanlış ya da doğrulardan ibaret.
+1 yılKadınlar seksten sonra bilmem ne hormonu salgiliyorlar
O da daha fazla baglanmalarini sağlıyor
Diye biliyorum01 Yorumla
Soran+1 yılof
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Duygusal bağ kurma ihtimalin yüksek sen yine de dene fck buddylik olayını. Bağlanmadan yaşamak zaten harika olur trip vs yok sadece haz var
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya duygusallık olustuğunu fark edince en kötü keseriz bunu diye dusunuyorum
Duygusal bag kurup kurmayacagini nasıl bilelim. Tek amacın ıliskiye girip sonrasında arkadaşca kalalım mi diyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedik
Soran+1 yılof :D öyle bir amacım yoktu ama asırı ten uyumumuz olduğunu fark ettim ben cok istiyorum bu yuzden ama işte yetiştirilme tarzım yüzünden bağlanmak zorundayım gibi hissediyorum
+1 yılBen f*ck ilişkisi seviyorum 2-3 defa oldu hic böyle duygusal bir bağ kurmadım
02 Yorumla
Soran+1 yılkız kurdu mu
- +1 yıl
Yok hayır , bizimkisi sadece istediğimiz zaman buluşur seks yapar dagilirdik , tabi sadece seks değil arada çay kahve içmek içinde çıkardık , sanırım bunda onun ve benim aksiyon sevmemizden de kaynaklaniyor. Cafede , parkta falan seks yapmıştık 2-3 defa. Ayrıca kiz şeyde seviyordu altına bişi giymeden çıkıp dikkat çekmeyi. bende yanında durur fırsat buldukça olsardim falan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani diyorsun ki ruhum or... pu, icinden geleni yaşayacağım... Senin için Namus bekçisi bulamazsin çünkü olmayan şey beklenmez, sende bekleyecek bir namus yok yazdıklarına bakilirsa.
04 Yorumla
Soran+1 yıladfjhlasdj yazık kafana knk
Cevap sahibi+1 yılDoğru ahlak olsa, utanma olsa, ar olsa, zerre kadar namus olsa ne bunları yapar ne de dillendirirsin. Sen benim kafama aciyacagina içinden olduğun durumu acisan...
Soran+1 yılaynen bro namus bacak arasında edep sadece bu doğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılTutup kendine sadece kendini becerecek birini buluyorsun. Onunla bu şekilde bir ilişki planlıyorsun. Bacak aranı vermisin, kafanı vermisin... Sizin ahlak namus bacak aranızda değil nerenizde
+1 yılBi benim f*ckbuddym olmadın be halbuki yatakta yetenekliğimdir.
Seks illa duygusallık değildir haz almadır duygusal kısmıda güzeldir. Ama iyi muamele yapmak ve almak çok daha keyif katar.00 YorumlaSıkıntı yok serbest ol, alıştıra alıştıra.
Sana bu konuda bir klavuz atıyım03 Yorumla
Soran+1 yılolur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))))))
acele etmeyin
zaten aklinda bi kadar karmasa varken seksden zevk alamazsin06 Yorumla
Soran+1 yılhaahah zaten netleştirmek adına sordum ya
- +1 yıl
500 yorumda okusan netlesmez :)
bak bir hormonal istekler vardir birde duygu ve tutku ile birlesen istekler :)
tum bunlara bekaret stresi acirma ters bisey olur mu korkusu :)
o yuzden yasama demiyorum ama gorev gibi harcama bu heyecanini
Soran+1 yılcok haklısın cooooookk :d eski sevgilimle denemiştik cok kasmıstım birleşme yasayamamıstık yine oyle olursa
- +1 yıl
iste senin aklindaki sorun cinsellik degil sen cocuga asiksin :) o ise sadece arkadas gibi goruyor :)
iliski yasayinca o da severmiki acaba derdindesin de hic deneme :)
Soran+1 yıldeğilim asık bu arada ya hatta 2 güne kadar baskasından hoslanıyorfdum
- +1 yıl
kandirma kendini :)
neyse mutluluklar
+1 yılyani diyorsun ki toplum baskılarını geçtim kafama göre istediğime vereyim evlenirkenn de eşime ay şimşek çaktı ondan bozuldu derim diyen tayfadansın dfgfdgfd
02 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim adamla seks yapmadan evlenmem
- +1 yıl
garip bir düşünce
+1 yılSenin duygusal bir bağın da var o arkadaşınla bence. Bekaretini verecek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılaramızda duygusal bağ bence de var ama bağlılık istemiyor, ilkim olunca benim cok duygusallasacağımı düsünüyor ama ben cok istiyorum ten uyumumuz beni kudurttu cünkü. o gün
- +1 yıl
Bi özelden yazar mısın ayrıntı konuşalım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok ince bir çizgi bende kimseye güvenmeyip en yakın arkadaşıma 3 gün önce analdan verdim ve deli gibi istiyorum
72 Yorumla
Soran+1 yılneden normalden yapmadın ve deli gibi istiyorum deidğin duygusal mı bağlandın
Cevap sahibi+1 yılHayır önden asla yapmam
Cinselligi sürekli istiyorum
Duygusal yaklaşmadım ki bir defa şartladıysam kendimi asla değişmez
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Bence tandık olmayan, başka birini seçmelesin bu için
00 Yorumla
+1 yılNamus bekcilerini istemiyorsan ne istiyorsun peki? Gel usta ellere de gerekeni yapalım mı diyelim?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl bir ilişki bataklığı var ülkede. Birisi arkadaşına anal vermiş üç kere. Bu soruyu soran arkadaşıyla seksdostu olacak. Pişman olabilirmiyim diye soruyor. Ne güzel Türkiye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl%99 duygusal bağ kurarsin ve bu işin sonunda hem arkadaşlığınız bozulur hemde aşk acisi çekersin
00 Yorumla
+1 yılKadın olduğun içim duygusal bağ kurma ihtimalin yüksek ama sadece cinselliği tabularımı yıkmak istiyorum diyorsan bence f*ck ol çünkü o erkek zaten dünden razı olur o tür ilişkiye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bağ illa ki kurarsın. Sevdiğinle evlenip yap.
00 Yorumla
+1 yılonu kaybetmekten korkuyorsan kaybetmeyeceğin biriyle düşün yazabiliriisin bende aynı düşüncedeyim çünkü başıma geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılacaba duygu beslemeye baslar mıyım onu dusunuyorum yoksa istiyorum onunla
- +1 yıl
özelden yazabilir misin desteğe ihtiyacın var
+1 yılİleri de evleneceksen ilerideki eşin sorun edebilir. onun dışında uzaklaşmassınız daha doğrusu size bağlı.
00 YorumlaPeki yüzeysel mi takılmak ustiyin ilkini vermek ustiyur musun
00 Yorumla
+1 yılBi kere böyle bişey yaşarsan duygusal olarak kendini kaptıracaksın ve ister istemez bağlanacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım sen düşünüyorsun arkadaşının haberi yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır o duygusal bağlanma olmadan okeysen yapalım dedi benim onayımı bekliyor
Soran+1 yılbirlikte olmayı teklif etti işte ama duygusal bir bağlılık olsun istiyorsan hic girmeyelim o topa arkadaslığımız bozumasın dedi friends with benefitse dönme gibi
Soran+1 yılöpüşme sadece
Soran+1 yılevet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. istekli biriysen canında istiyorsa yapıştır gitsin
00 YorumlaBize denk gelmez böylesi vaeya
00 Yorumlabana gel canım gizlilik esastır
00 Yorumla
+1 yılOoo sen baya hızlısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks yap begenirsen devam et bence
04 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya duygum olusursa da keseriz yani seks yapmayı arkadas kalırız nolucak
Cevap sahibi+1 yılBana göre en mantıklı olanı bu önce ten uyumu
Soran+1 yılten uyumumuz cok var cünkü delirdim sadece kucağında operken bile
Cevap sahibi+1 yılO mükemmel mis ya gerçekten
Gizli Üye(18-24)+1 yılKizlar Soruma bakar misiniz lütfen
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruya soran hanım nerede yaşıyorsunuz acaba?
Soran+1 yılist
Cevap sahibi+1 yılHmmm tanışmak ister misin acaba?
Cevap sahibi+1 yılYani yanlış anlamazsan bi tanışsak nasıl olur hanımefendi?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben de ist yaşıyorum da :) 🤭😊
+1 yılBende öyle birini arıyorum ama yok
00 YorumlaZamanla belli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aga sız bilirsinix
00 Yorumla
+1 yılDüşün me yap
00 Yorumlaİstiyorsan yap canım her şey sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılHayatım tadını cıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılsonra duygu beslemeye baslayıp üzülmekten korkuyroum
- +1 yıl
İştee baglanama sakın
Soran+1 yılişte onu nasıl yapıcam
- +1 yıl
Senın elınde
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdin mi peki sonunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ne demek abla?
00 Yorumla
+1 yılMantıklı
00 YorumlaYaşlar kaç
014 Yorumla
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılsoruda var her sey
Soran+1 yılevet neden
Soran+1 yılsarısınım
Devamını Gör(31)