Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel açlık genelde becerksz insanlarda görülen bir gıda eksikliğidir. Vitamin takviyesi vb yollar hiçbir zaman çözüm olmaz. Tabi açlık kötü bir şey, çünkü insan açken yiyeceğini seçemez ve bir nevi gel ne olursan yine gel felsefesnden yola çıkarak herkesi sevmeye, sevgisini sıvı alışverişi methodlarıyla kanıtlamaya çalışır. Tabi tok açın halinden anlamaz lafı da buradan gelmiştir. Can boğazdan gelir in konyla alakası yoktur tamamen can ın gezi politikasıdır. Paralı seks derken bu kelime bana çirkin geldiği için bunu açlığı gidermek amaçlı hizmet alımı olarak bundan sonra AGAHA olarak bahsedeceğiz. AGAHA tamamen yasal olmakla beraber yapılan araştırmalar göstermiştir ki nihai bir çözüm değildir o sebeple bütçe ciddi sarsıntıya uğrar. Bu sebeple aşk, evlilik konu başlığı le kızlar kandırılarak, maliyet düşürülür bütçe dostu bir aksiyon halini alır. Fakat işin sonunda kızın abilerinden dayak yeme, bol beddua alma gibi sıkıntılı durumlarla kaşılaşılabilse de ürün maliyeti yemek kahve vb gider kalemleri dikkate alındığında ( muhasebedn de bi girdim) çok daha uyguna gelir. Saygılar sevgiler
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 gayet açıklayıcı ve net olmuş resmen cinsellikten soğuttun bizi 🤣🤣 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılönce eğitim felsefemiz olduğu için geçrkeler şöyle bir ermeydanına yatırdık, çam dibi bulsak oraya da yatırırdık ama yok))))))) bak sayemde soğudun eylemde ettirgen ya da edilgen nesne olmaktan kurtudun bana bi hayır duası edersin artık:) yorum şirketten çaylar ücretli, saygılar bizden bacım
- +1 yıl
Tm peki teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılmaksat gülmek eğlenmek
- +1 yıl
Aynen öyle eğlenmek için burdayiz çünkü 👍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cinsel açlık olduğunu düşünmüyorum. Bunu en çok dile getiren erkekler oluyor. Erkeklerin seks yapamayanları bunu konuşuyor. Seks yapamama sebepleri genelde ekonomik sorunlar, fiziksel olarak kadınlara çekici gelememeleri ya da gelmeyeceklerine dair var olan özgüvensizlik buna sebep oluyor. Parası olan ve tipi olan erkek her türlü seks yapabiliyor.
Kadınlarda ise seks yapmakla barışabilenler ve barışamayanlar var.
Barışanlar parası olan ve tipi olan erkeklerle zaten seks yapıyorlar. Ayrılsalar da kendilerini kötü hissetmiyorlar. Dinsel, ailevi, toplumsal tüm baskıları duymamayı başarabilmiş ama aynı oradan da ailevi açıdan yalnızk almayı kabul etmiş kadınlar. Çünkü bugün birçok aile (anne-baba) kızının evlenmeden bir adamla cinsellik yaşaması fikrine olumlu ya da ılımlı yaklaşmıyor. Saklayan saklayabildiği kadar saklıyor. Yalancının mumu yatsıya kadar yandığı için de ortaya çıktığında yıkıcı etkileri olabiliyor fakat kadınların bir kısmı bunu umursamayabiliyorlar. Dediğim gibi bu da kadını yalnızlaştırıyor.
Diğer kadınlar ise dinsel ve ailevi baskıyı, geleneksel, toplumun "iyi" dediği şeyi reddedemiyor. Üstelik içten içe de bunu gerekli görüyor. Bir erkekle nikahsız seks yapıp sonradan pişmanlık duymamak adına ya da kullanılmışlık hissi yaşamamak için yapmıyor. Bu tip kadınlar da kendi içinde ikiye ayrılıyor.
Biri bu konuya takıntılı olan istekli tipler bunlar yapan kadınlara salça oluyor. Sanal seks ya da seksting yapıyorlar. Bunların birinde patlama ihtimali oldukça yüksektir. Bazıları anal, oral seks deneyimlemeye müsait kadınlardır.
Diğeri de benim tip kadınlar bunlar ise kadınlara salça olmayıp erkeklerin cinselliğe bakış açısını kabullenemeyip erkeklerle çatışma içinde olup, korumacı, kontrolcü yanı baskın olan kadın. Bu kadın tipinin başkalarının cinsel hayatıyla alıp veremediği olmayıp, erkeklerin cinselliğe bakış açısından rahatsız olan ve birlikte olacağı herifinde bunlardan biri olacağı için kızan ve sonuçta da kimseyle birlikte olmayan kadınlardır. Bunlar seksting, sanal seks yapmaz. Bir erkekle cinselliğe dair bir şey paylaşacaksa bu gerçekten olsun diyen kadınlardır. Ama düşünceleri buna engel olur. Bu kadınlar da cinsel ihtiyaçlarını p*rno izleyerek giderir. Seksting, sanal seks vs yapmaz.
41 Yorumla- +1 yıl
kategorik ve analitik tanımlama. güzel...
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzunca süre cinsellik yaşamak isteyipte yaşayamayan artık buna bir son vereyim bu açlığın keyfini yaşayayım duygusudur. Cinsel açlık. Bu duyguyu insanın sevdigi bir kadınla birlikte olarak doyasıya ilişki yaşayarak doymak en güzelidir. O şansı yoksa paralı bir postaligina gidermek o açlığı hafif bastırmak olabilir. Veya yarım günlük kiralık kadınla yaparsak da bastırılmış olur. Bu kiralık kadınlar hastalık taşıma riski fazla olduğu için tavsiye etmem ama kişiler bilir güzel gözlü arkadaşım
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın aynen öyle görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim nazik beyefendi 🙏🙏🙏
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Cansel açlık o işi sadece yapmak için yapmakla bitecek bisey değil ve bu da paralı bir seksle olması imkansız. hem paralı nedir yaa bunu kafam almıyor benim böyle yaptıkları için zaten o açlık hiç gitmiyor ya.
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende buna bir anlam veremiyorum paralı seks birkere içinde duygu barindirmaz para ödediğin için ilişki değil ticaret gibi olur sahtelik içerir ve bilirsiniz ki o size ait değildir ve en önemlisi karşınızdaki insan yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık bulaşma riski de göz önünde bulundurulması gerekmektedir
- +1 yıl
Görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim saygılar 🙋🙋
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah o saygı bize ait 🙋🙋
- +1 yıl
🤗🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılParalı seks bazı insanlar için bir ihtiyacı karşılıyor gibi görülebilir belki ama ne bir açlığı giderir, ne de bir boşluğu doldurur. Hatta bana göre iki taraf için de onursuz bir eylemdir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılParalı cinsel ilişki açlığı anlık olarak giderebilir. ama burada en önemlisi aşık olduğunuz kişi ile duygusal ilişki yaşamaktır.
cinsel açlık genelde hiç sevgilisi olmayanlarda ya da uzun süre seks yapmayan insanlarda görülüyor. isteğin fazla olması psikolojik olabileceği gibi bedensel ihtiyaçta olabiliyor zaten bu yüzden aldatmalar da fazlalaşıyor. insanlar aşk yerine cinselliği seçtiği için
ben duygusuz seks yapmazdım ama tabi ki herkesin kendi kararı kimseye karışmak doğru değil. bir kişi eğer bu şekilde tercih ediyorsa tercih edebilir anlık olarak yani geçici bir süre cinsel açlığı gidebilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle barışım çok haklısın çünkü biz duygusuz bir ilişkiye sıcak bakmıyoruz çünkü yengeç burcu içinde aşk sevgi olmayan bir ilişkiye ilişki demez her önüne gelenlede bunu yaşamaz istesede yaşayamaz bizde duygular herşeyin önünde gelir... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ne demek abla ben teşekkür ederim yorumun için rica ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Paralı ilişki yani eskort a gitmek bence saçmalık ama en azından başka birine zarar vermeden ilişki yaşanılıyor
Ben gitmedim sevdiğim kız için ama 5 defa reddedildim sevdiğim kız da saçma düşünen kişiydi kişilerdi sevgili neden olunuyor bu dünya da sadece cinsellik için mi sadece öpüşüp sarılıp bir sevgilim var diyebilmek için mi?
Tabi ki hayır sevmek aşık olmak kalpten gelir ve bir insan ile sevgili olursan evliliği düşünürsün evliliği göze alırsın ama ne yazık ki bu dünyada sevilmiyoruz ♿😞 sevilmeyeceğiz15 Yorumla- +1 yıl
Senin adına üzüldüm gerçekten ama böyle düşünme illaki seveceğiniz sevileceginiz insanlarda karşınıza çıkacaktır böyle olmasida belki senin için daha hayırlı olmuştur rabbim sana en güzelini en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah her şey gönlünce olsun 🙏🙏 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Amin gülüm insallah hakkın da hayırlısı olur inşallah 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılev yemeği mi lezzetlidir, restaurantta yediğin mi? paralı seksi bu örneğe benzetirim ben... karnını doyurursun belki ama lezzetinde hep bir eksiklik olur.. cinsel açlığı doyurmada yalnızca fiziksel birleşme yetersizdir.. sevişirken ruhsal doyum ve şehvetin tavan yapması gerekir 😉 anladın sen onu 😈
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısın çünkü paralı seks cinsel ilişki değil bir ticarettir sahtelik içerir içinde duygu barindırmaz bilirsinki osana ait değildir anlık ihtiyacını gidersede ruh açlığını gideremez ve en önemlisi de karşınızdaki insan yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Eveeet, çok analitik bir ek açıklama olmuş.. Ben teşekkür ederim.. Beni tamamlamışsın 👍
- +1 yıl
Estafurullah asll ben teşekkür ederim 🙏🙏 saygılar 🖐️
- +1 yıl
hayır asıl ben teşekkür ederim 😁
+1 yılMerhaba,
Aslında cinsel açlık cinsel hayatı olup da düzenli bir şekilde yaşayamayan ya da örnek veriyorum tam bir zevk alamayan insanları denebilir ya da hiçbir cinsel hayatı olmayan aktif sevgilisi eşi yani cinsellik yaşadığı bir kadın olmayan insanlar için cinsel açlık çekiyor anlamında da kullanılabilir.03 Yorumla- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ben de teşekkür ediyorum rica ederim
- +1 yıl
Saygılar efendim 🤗🤗
Ticari sekse karşıyım seks zevk için yapıldığı sürece güzel ve çekicidir 😎 cinsel açlık kafa dengi partnerin yoksa düzenli seks yapamıyorsan masta mahkum kaldıysan o zaman ortaya çıkar ve çözümü her önüne gelene saldırmak nefes alsın yeter demek deildir arayıp bulmak lazım uygun partneri ve düzenli seks hayatı yaşamak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel olarak doyuma erişememe durumudur. Doyum olmayınca o açlık hep su yüzüne çıkmaya yakın bir yerde bekler.
paralı seks asla ama asla bu açlığı dindiremez. Etkisi birkaç dakika sonra geçer ve ben ne yaptım diye düşünür insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGidermez bağımlılık yapar ve farklı tatlar arar insanlar.
paralı cinselliğin bir başka kötü tarafı ise kalite farklıdır ne kadar para çoksa yapan kişi sınırsızdır ve memnun ederek tekrar gelmesini amaçlar.
Böylece kişi buna aşılır fakat bir gün pişman olunca kısmeti açılınca her şeyi geride bırakır ama o sınırsızlığı geride bırakamaz.
Evlendiği kişiye baskı yapar veya farklı fantazilere yöneltmek için çabalar sırf o sınırsız doyumu yeniden ama parasız yaşamak için.00 Yorumla
+1 yılCinsel açlık işte malum.
Paralı seks cinsel açlığı gidermez bence, mastürbasyonun bir tık üstüdür.
Aşk yok, tutku yok, özleşmek yok, hayal yok, bir çekim yok, sadece dar bir deliğe giriş var, darsa o da.
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte yeme içme gibi normal bir içgüdü durduramazsın.. islam bu konuda herkesin evlenmesini istiyor ve buda devlet eliyle yardımlarla vs olmalı ama din sadece onu kullananlara hizmet ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel açlık eğer benim arzulanma açlığımsa, paralı yapılan şeyde kadın beni arzulamayacağı için anlamsız olur. maksat sadece vajinaya girip çıkmak değil ki
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın çünkü paralı seks cinsel bir ilişki değil ticarettir. İçinde duygu barindırmaz bilirsinki osana ait değildir ve sahtelik içerir en önemlisi de karşınızdaki insan yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır
- +1 yıl
hastalık kısmı en önemlisi. hadi elimle yapmayayım da vajinaya gireyim dedin. ama hastalık kısmı çok riskli...
- +1 yıl
Aynen öyle 🙋🙋🙋
Cinsel açlık, istediği gibi/kadar cinsellik yaşayamama durumudur bence. Paralı olunca da tek seferlik olur ve geçici bir çözüm olur. Kalıcı çözüm değildir
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂paran olursa çokta olabilir
- +1 yıl
Sen istiyor mutlu olmak verecek 100 dolar 😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın ben sadece yorumuna latife olsun diye söyledim paralı seks cinsel açlığı gidermek çünkü içinde duygu barindırmaz bilirsinki osana ait değildir sahtelik içerir , para verdiğin için o ilişki ticaret niteliğinde olur ve en önemlisi paralı sekste karsinizdaki kişi yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmasi gerekmektedir
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Aynen öyle kalp atacak reiss 😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılboşalma eyleminin ön planda olduğu, ruhsal ve duygusal olarak tatmin olmadığın ilişki türü. Herkesin girdiği yere girmek ne derece açlığını keser veya seni heveslendirir orası ayrı
10 Yorumlaparalı sekse karşıyım. Evlilik ve tek eşlilikten yanayım. Bir değeri var her yere girip çıkmamalı değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın parali bir seks ilişki değil bir ticarettir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel açlık uzun süre cinsel ilişki olmaması sonucu oluşan aşırı istek ama libido da olacak. Bir de mastürbasyon. yapılıyorsa bir miktar azalabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsel açlık his duygu ile butunlesen açlık paralı seks masturbasyondan farksiz bence... His duygu olacak ve iki tarafta istemeli...
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız içinde duygusallık barındırmayan bir ilişki ilişki değil ticaret tir
+1 yılseksin kalitesi önemli paralı veya duygusal fark etmez önemli olan oankı kalite
01 Yorumla- +1 yıl
Bu düşüncene katılmıyorum çünkü paralı bir seks ilişki değil ticaret tir içinde duygu barındırmaz , sahtelik içerir bilirsinki osana ait değildir en önemlisi sizin gibi yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Gidetmez her iki tarafın istekli olduğu seks gidetirr
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın çünkü paralı seks cinsel ilişki değil bir ticarettir sahtelik içerir içerisinde duygu barindırmaz ait değildir ve en önemlisi de karşınızdaki insan yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılParalı hiç bir zaman bunu dindirmek
İlla Bi cekim ve duygu olmalı ki arzu yasanabilsin03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bu konuda paralı sekste en önemli faktördür içinde duygu barindırmamasıdır , sahtelik içerir ve para ödediğiniz için ilişki değil ticaret niteligi taşır ve bilirsiniz ki o kişi size ait değildir ve en önemlisi sizin gibi yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır... buda benim nacizane görüşüm seninde görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim ve gerçekten haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 yüreği güzel adam
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılparalı seks bence açlığı gidermez yani anlık olarak giderir tabi ama genel olarak gidermez. bunun için düzenli ve sağlıklı seks hayatının olması lazım
00 Yorumla
+1 yılParalı seks Bence cinsel aşkla gidermez yani parayla yapılan seks Sadece paranı yaparsın o kadar
00 Yorumla
+1 yılkimisinin yapısı öyledır paralı seks taksiye binmis gibi anca gidecegın yere göturur dıgerı ıse kendi arabana bınıp gaza bastıkca zevk almak gıbı
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın ve çok güzel bir örnek vermişsin paralı seks cinsel bir ilişki değil ticarettir içinde duygu barindırmaz bilirsinki osana ait değildir ve sahhtelik içerir en önemlisi de karşınızdaki insan yüzlerce insanla birlikte olduğu için hastalık taşıma riskide göz önünde bulundurulmalıdır
- +1 yıl
ewet ıcten geleecek karsıdakıne yaptıkların ve sınırsız olacak
Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Bence paralı seks cinsel açlığı giderir ama doyurucu olmaz
00 Yorumla
+1 yılCinsel açlık doymamak demektir
Para ile de doyum olmaz00 Yorumla
+1 yılBen mesela hiç yapmadım açlık çekiyorum
015 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ya bir alemsin hee senide doyuramadilar gittiler 🤣🤣
- +1 yıl
Yaşa da bari içinde kalmasin 🤣🤣
- +1 yıl
Evlenmeden olmaz 😀
- +1 yıl
Hiç mi olmaz 🤣🤣
- +1 yıl
Hiç olmaz 😕😀
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋
- +1 yıl
Sen yaptın mı😀
- +1 yıl
10 yilllik evlilik geçmişim var benim 2 çocuk annesiyim
- +1 yıl
Maşallah dibine kadar yaşamışsın benimde sorum hata
- +1 yıl
Ama şu varki bende senin mantığını düşünerek yaşadım yani herşeyi evlenince görüp yaşadım herşeyi eski esimde görüp öğrendim
- +1 yıl
Tadı nasıl 😀zevkli mi
- +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
Sjjdd güzel demek mi bu peki
- +1 yıl
Sus demek uzatma demek
- +1 yıl
Kask tamma ya
Cinsel açlığın Afrikalı ülkemiz
00 Yorumla
+1 yılBilmem giderirdi sanırım
00 YorumlaZevk parayla satın alınmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiderir elbette fiziksel ihtiyaç bir yerde
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsel açlık İnmeyen penis Dinmeyen arzu kısaca benim için...
Paralı seks cinsel açlığı gidermez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence abazanlik demek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz da olsa giderir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gidermez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası