Ciddi diyorum şu an bir kadinin bu yaziyi yazdigi için bile hallenenler olacaktir. Hatta takip atmaya çalişanlarda olacaktir hep bizim oldugunuz orta dogu ulkelerinde oluyor bu olaylar. Cnselligi hiç yasamamis bir insan, herseyi cinsellige baglıyor, ve baska honiler edinemiyor siz ne dusunuyorsunuz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlar yasakları çiğnemeye bayılır. Bir şeyi yasaklarsanız o şeyi elde ettiğinde haz alır. Toplumumuzda cinsellik de yasak gibi görüldüğü için zevk veriyor. Özellikle kaçamak olması. Bunun üstü kapalı yaşanması da insanlarda cinsel açlık krizlerine sebep oluyor. Kadının da erkek gibi sevişmeyi istemesinin doğal olduğunu kabullensek bu cinsel açlık krizleri de son bulacak aslında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)10 ayCinsell açlık aslında çocukluktan gelir neden diceksin bir çok insan farkında değil ama çocukluğunda erotik, cinsel dürtüleri tetiklenen özellikle bir erkek çocuğu ise bu kişi ileride bununla ilgili çok sorun yaşar mesela örnek olarak. Çocuk ergenlik dönemine kadar büyüklerin gözünde hep çocuk sayıldığı için atıyorum kuzenleri yanında soyunup giyinirken ya da karşı cinsten biri ile cinsel noktadan temas sürtünme yaşaması TV’ ve internette dolaşan tahrik edici açık saçık videolar ve bunların yanı sıra merak dürtüsü birleşince çocuk elinde olmadan maaturbasyonu keşfediyor bunu kontrol edemeyen çocuk ise bağımlısı haline geliyor ve en ufak dürtüde aklı sekse kayıyor cinsel arzuları artıyor devamını anlatmak istedim ama çok konuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayŞöyle çok yükseldiğinde veya kendi içinde kaldığında iradesini getirebilir ya da iradeyle nefsi arasında çok büyük bir mücadele başlayabilir özellikle Türkiye gibi toplumlarda genellikle de nefis iradenin önüne geçebiliyor tamamıyla düşünme yetisini kaybediyorsun öyle saçma sapan durumlar size yürüme kısmına gelince de daha ne olduğunu belli olmayan birisine yürümekte ayrı bir düşkünlük o ayrı mesele
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayGördüğün her erkeği yürüyen penis olarak düşünüp onunla seviştiğini hayal ediyor olabilirsin. Seks yapma isteği gün boyu aklından çıkmıyor olabilir. Mastürbasyon yapmak sevişme iştahını kesmeyebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Bak belki size kotu geliyor ama oyle olmasi daha iyiydi emin ol biz erkekler icinde pislik bir durum 12 yasinda sevismeye basliyorlar erkeklerin evlenmelerin en buyuk sebebi cinsellikti kadinlarin en buyuk sebebi yani cogunlukla gelir kaynaklarinin olmamasiydi ne zamanki erkekler kolayca herkesle seks yapmaya basladi kadinlar calismaya basladi evlilik azalmaya basladi evlenenlerin cogu bes yili gormeden bosaniyor aile kalmadi yuva diye bir sey kalmadi tamam aclik cekiyor olabilirsin sende insansin ama ilkini karinla kocanla yasamak gibisi yoktur emin ol
11 YorumlaBasitleştirir. Herşeyden etkilenir ve merak eder duruma geçer. Hiç güzel sonuçlanmaz.
12 Yorumla
Soran10 aymaalesef oyle... Grafik tasarim ilemi ugrasiyorsunuz
Seks gebel bir ihtiyac bu ülkede bu kısıtlandığı için insanlar bunun üzerine düşüncelerine yoğunlaştırıyor. Ve buda ilerlememizi engelliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
10 ayTürküyle Kürdüyle, alevisiyle sünnisiyle, sağcısıyla solcusuyla yar rakgibi bir milletiz.
00 Yorumla
10 ayDoğu ülkelerinde kadınlar cinselliğe uzak mı yaşıyor, sebebi ney?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir psikolog olarak sorularınıza cevap verebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
10 ayZaten milletin başına ne gelse onun yüzünden geliyor 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadın sesi duysa nasıl sevişeceğini hayal eder karakter o hale geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Soru ne simdi burada? Okumadan soran degilim bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBeni bazen yaşamak için fedakarlıklar yaptıracak kadar etkiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySeni anlayacak seni gerçekten sevecek seni doyuracak biri lazım yok mu hayatında kimse
00 Yorumla
10 ayGözü tok olana etki etmez
10 Yorumla
10 ayBence normal bir süreç herkes istediği gibi yaşayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayabaza diyorlar bunun adına
00 Yorumla
10 ayBurası welcome Türkiye ne bekliyon.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
10 ayGizlisini takip atamazlar
01 Yorumla- 10 ay
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayCinselliğe aç olanlar
00 Yorumla
10 aySende piyasaya düşme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayAtamazlar çünkü gizli üyesin 😂
00 Yorumla baya etkiler yani açsa herseyi yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCok yasak baski bunlari doguruyor
00 YorumlaMslesf çok açız
00 Yorumla
10 ayAğır. Psikologa gittin mi sen?
00 Yorumla
10 ayMerak ozenti vede bulamamazlik bende öyle oluyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel açlık insanin karakterini ne şekilde etkiler bu süreçte?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat