Ben doğal olmayı seven doğal haliyle güzel olan bir kızım açıkçası kendimden memnunum ama 173 boyunda 48 kiloyum ve haliyle memem de çok çok küçük. Aslında fiziğim güzel kıvrımlıyom biraz kilo eksikliğim var tabi 3-4 kilo alabilsem çok daha çekici olurum eminim ama gel gelelim göğüsler küçük. Şimdi seni sevecek insan böyle sevsin diyebilirsiniz ama şöyle bit gerçek de var ki erkeği etkileyen kadının göğsü ve kalçası oluyor aşık olmasında bile bunlar büyük etken yanılıyor muyum?
Dışarıda sütyenle pek belli olmuyor küçüklüğü ama yarın öbür gün sevişecek olsam adamın sadece ağzına girebilir erkek bu meme türüne memesi yok tanımlaması yapıyor zaten. Ve bu bende özgüvrn eksikti yaratıyor
Öte yandan bazı kıyafetlerde de güzel görünür diye düşünüyorum çünkü fit bir vücudum karın kaşlarım falan var
Sizce imkan bulunca yaptırmalı mıyım?
Dışarıda sütyenle pek belli olmuyor küçüklüğü ama yarın öbür gün sevişecek olsam adamın sadece ağzına girebilir erkek bu meme türüne memesi yok tanımlaması yapıyor zaten. Ve bu bende özgüvrn eksikti yaratıyor
Öte yandan bazı kıyafetlerde de güzel görünür diye düşünüyorum çünkü fit bir vücudum karın kaşlarım falan var
Sizce imkan bulunca yaptırmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer