Silikonlu gögüslerden de, orjinali kadar haz alabilir misiniz?Aynısı dudak ve kalca icinde gecerli.
Sadece bu konu hakkında ne dusundugunuzu merak ettim?
Sadece bu konu hakkında ne dusundugunuzu merak ettim?
Öncelikle estetik berbat birşey... Estetik yapan bayanların 30-35 yaşlarına geldikten sonra ne kadar çirkinleştiklerini tahmin edemezsin...Çevremde çok fazla estetikli bayan var, artık yüzdeki garip çizgilerden, dudaktaki yamulmadan vs. görünce hemen tanıyorum. Bir tek göğüs estetiği dokunmadan anlaşılmayabiliyor :)
elbette doğal olanı daha güzel ama silikonlu olanlar da göze hitap ediyor
şahsen hoşuma gider
Göğsüne silikon yaptıran 1 arkadaşım var . Zevk almasında 1 sorun olmadığını eskisi gibi herşeyin devam ettiğini söyledi. Silikon'un anneler için emzirmeye de manisi yok zaten. İhtiyaç sa ehil ellerde kaliteli malzeme ve işçilikle yapıldığı vakit süper 1 şey
dudaklarım ve göğüslerim gerçekten doldundur kalçalarım normaldir:D dudaklarıma herkes bayılıyor göğüslerimede bedeni 85 we dimdik göğüslerim beyaz tenliyim hasta millet yani :D
rüyalar gercek olsakeske gerci anlattıgn kadın herkesin hayalidir birde gercek olsa meslegım bayanlara yönelik olmasınaa ragmen anlattıgınızz gibi birr kadın görülmedi daha
ben gerçek dudaklarımla göğüslerim ama kalçam normal balık etli bir kızım doğruı söyliyorum
Cevap
43Cevap
ssadece göğüsler için konusursak oksarken barizz belli oluyorr silikpn vee cok yapay duruyor şişmee kadınlaa birlikteymiş hissi veriyorr ben doğallıktan yanayım ki küçük gögüsler favorimdir kalçalar içince silikon olmuyor zaten yag takviyeleriylee biçimlendirilio olabilir dolgun kalça vazgecilmezimdir dudaklaraa gelincede yaa sanki emerken birr garip oluo ne bileyim karar veremedim
Yapay'dan ancak oyuncak olur.
sevilir, sıkılır hatta tapılır bazen.
..ama o bilinç altında 'yapay lan bu' sonucunu sildiremez.
Nihayetinde tadı alındıktan sonra her oyuncaktan sıkılan çocuk gibi, boş bırakıverilir..
İtilir bir kenara o OYUNCAK.
Midem bulanıyor açık ve net. Yani kup kuru incecik kızların kavun gibi göğüsleri olması anormal ve itici. Birde top gibi oluyorlar sanki sonradan konmuş gibi. Zaten sonradan konmuş evet ama :D bence berbat. Ben küçük seviyorum...
silikonlu olduğunu anlarsam öpmem koklamam emmem bile.
benim için orijinal olsun küçük olsun büyük olsun fark etmez... kendisinin olsun.
plastikten zevk alsaydım ya şişme kadın ya da yapay vajina alırdım.
Silikon göğüsler iyi yapılmışsa hoşuma gidiyor. Doğallardan daha güzel silikonlar var.
Ama dudakta sevmiyorum. Çok tuhaf hissediyorsun öpüşürken.
doğal bence daha iyi ne o öyle şişmiş balon gibi fazla büyük olmaması beni rahatsız etmez.
hem onlar bir süre sonra patlama riski var ne yaradı sevdiğim bayan ondan dolayi hastalandında? onun hasta olcağını göze alamam.
Silikonlu dudak ve göğüs hastasıyım..
Silikonlu göğüs sevmemin nedeni göğüsün sert ve dik olması, silikonsuz hali öyle olan birine tapılabilir..
kusura bakma ama slikonlu göğüs deyince aklıma trvesti geliyor..
belki alakası yok ama bana öyle çağrışım yapıyor işte..
şimdiye kadar trvestilerle toka dahi yapmış insan değilim...(takalaşmam demiyorum ama)
hiç denk gelmedim ama ben doğallıktan yanayım. kim bir balon emmek ister ki :)
göğüste slikon sevmem hiç. küçük göğsü yeğlerim slikon yerine.
dudakta nefret ederim. çok iğrenç duruyo. kalçada da bozuluyo falan çok saçma kalçada iyice gereksiz.
Haz konusu değişken, goruntu olarak seks esnasında iyi duruyor ve görüntü olarak oldukça tatmin edici.
ama dokundukça ve çeşitli pozisyonlarda hareket halindeyken buruşukluk görüntüsü hoş gozukmuyor.
gitmez göğüslerin yoksa bile yemekye kadınlar daha sexy olmak için kilo alıyor sanada tavsiye
dogallik her zaman guzeldir yapmacik olunca belli oluyor tamam dikkat cekiyor ama dogallik her zaman oncedir
herşeyin doğalı güzel.. ne o öyle memeleri yalayıp emerken patlayıvercek al başına belayı:p
peki senin eşin veya sevglin penis pompası kullansa... ne yaparsın ve ne hissedersin
Neden guldun :)
normalde gitmez derdim ama gidiyo. bknz: Ebru polat
Hiç bir fikrim yok ne gerçek nede slikonlusu hakknda ^^
sex yapmayacağım bakıp bakıp coşacağım kadında severim :d
aslında buyukluk onemlide ya olay esnasınd silikon patlarsa diye hep korkmusumdur :)
silikonlu göğüsler yapacık gibi, zevk vermiyor bana
ben zaten büyük sevmiyorum diri dik olsun daha iyi.. o yüzden doğalı iyidir
canlı dokunun içine cansız doku sıkıştırılınca kandırılmış hissi veriyor
gorsel olarak daha iyi ama aynı hissi vermiyolar orginal iyidir
orjinali daha güzel seks esnasında. silikonlu sadece görünüşte güzel
hayır hiç hoşuma gitmez... sizin suni penis (mutluluk çubuğu) hoşunuza gider mi?
nayır ya doğal olsun çamurdan olsun çanur olunca taş olur taş :)))
patlar diye elletmezdim mk :D
Bende hicbir sakincasi yok severim ben.sen yaptirdinmi
Şişme kadın satılıyo zaten.
ben hiç sevmiyorum hele 90 üstü yapanlar iğrenç
Gider poşete dokunurum onlara dokunana kadar...
abartılar dışında olabilir
Silikona ihtiyacım olmadığı için mutluyum.
bence kötü ve sağlıksız..
Fark yapmaz. Meme olsun da
göğüs ne kadar güzel olursa o kadar artıdır bu
evet alınır yeter ki düşmesin
Çopk yapmacık duruyuolar , hiç sevmeem
merhaba, son derece keyifli bence
beneim gitmez doğal olsun küçükte olsa doğal olsun
Nie senin göğüsler silikon mu
göğüslerimin silikonlu olmasını isterdim
hiç sanmıyorum elleyince orjinalın yerini tutmaz
doğallıktan yanayım
hayır gitmez