Cinsel Yaşam Sizden hiç nude isteyen oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ne tepki verdiniz buna Sizden hiç nude isteyen oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır isteyen olmadı 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Nude istemek için önce sohbet güzel olmalı. Sonra mevzu cinselliğe gelmeli. Eğer karşılıklı o an haz ve en önemlisi Güven varsa isterim. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @lunahestia ; Benden bile istiyor kızlar ama sadece boxer bölgem olsa yetiyormuş :P 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yüz resimine kesinlikle karşıyım olmuştu yani zamanında 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benden de isteyen oldu ama göndermedim hiç snsjs 0 0 Yorumla
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sürekli atıyorum ve gören hep cinsel organın neden bu kadar büyük ya da kalın diyor. 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yok isteyen olmadı hiç kim ne yapsın beni ya 🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 55 , eic 82% +1 yıl şahsen benim nudemi kim naapsın.😀 ama sen, portre gibisin👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldu bazen sorularda kaç cm penis veya ideal penis kaç cm diye soruyorlar ya 19 c m diyorum özelden gönder merak ettik diyenler yazıyor hep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karşı taraf hoşlandığım biriyse yollarım. Senden isteyen oldu mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yolladım hemen 😂 12 23 Yorumla efsane3444 +1 yıl İyiymiş konuşmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @efsane3444 tabiki 🙂 Yorumla efsane3444 +1 yıl O zaman bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @efsane3444 ? Yorumla efsane3444 +1 yıl Anladın sen seni bulabilmem için gizlisin Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hemen dediğğn hiç mi konuşmadın o kişyle ,,😂🤦🏿♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 seksting yaptık 😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hmm anladım nerde bizde o şans ya nude olunca tırınk engel yiyom hep 😂🤦🏿♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @efsane3444 nasıl Yorumla efsane3444 +1 yıl Konuşacağız ya sen gizlisin senin ulasman lazım Yorumla nickimiyeee +1 yıl Yıldırım çarpmışa döndümü 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nickimiyeee evet 😂 Yorumla nickimiyeee +1 yıl Helal 🤣🤣 Yorumla efsane3444 +1 yıl Bizi umursamıyorsun Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Şansım yok işte gelme sende bana 🤦🏿♂️ o şansı sen bana ver 😁🤭 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Gizli kız 😏 Yorumla efsane3444 +1 yıl Diyarbakırlı sonradan geldin sen dur hele Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Bir kişi 100 kişi ister 1 alır knka 😂 Yorumla efsane3444 +1 yıl Senin yüzünden gitti Yorumla Kendimce25 +1 yıl Insan azıcık direnir di hemen neden yoladın Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Okeye 4 de geldi hade kahveye 😂 Yorumla efsane3444 +1 yıl Gizli üye orada mısın Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Penis boyu yazmıştım iki tane kız atar mısın diye yazmıştı 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl isteyen olduengelledim 2 3 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Çünkü sen evlisin knka olmaz 😊 Yorumla alicelosangeles +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 bile bile isteyenler oldu Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Anladım o zmn onları engelle kız hiç uğraşma 👍 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmadı olsaydı redderdim 0 0 Yorumla
Emre_Arhanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl evet oldu güvendiğim kişi olduğunda atarım 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstenmiş bir kadın sorusu mu bu? 0 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Ohoo çok kimisine attim kimisine atmadim 😁 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yani olmuştur. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oldu 3 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Mal Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senden oldumu 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok.. 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Oldu. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mesela ben isterim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır isteyen olmadı
Nude istemek için önce sohbet güzel olmalı. Sonra mevzu cinselliğe gelmeli. Eğer karşılıklı o an haz ve en önemlisi Güven varsa isterim.
@lunahestia ; Benden bile istiyor kızlar ama sadece boxer bölgem olsa yetiyormuş :P
Yüz resimine kesinlikle karşıyım olmuştu yani zamanında
Benden de isteyen oldu ama göndermedim hiç snsjs
Sürekli atıyorum ve gören hep cinsel organın neden bu kadar büyük ya da kalın diyor.
Yok isteyen olmadı hiç kim ne yapsın beni ya 🤦🏿♂️
şahsen benim nudemi kim naapsın.😀 ama sen, portre gibisin👍
Oldu bazen sorularda kaç cm penis veya ideal penis kaç cm diye soruyorlar ya 19 c m diyorum özelden gönder merak ettik diyenler yazıyor hep
Karşı taraf hoşlandığım biriyse yollarım. Senden isteyen oldu mu
Yolladım hemen 😂
İyiymiş konuşmak ister misin
@efsane3444 tabiki 🙂
O zaman bekliyorum
@efsane3444 ?
Anladın sen seni bulabilmem için gizlisin
Hemen dediğğn hiç mi konuşmadın o kişyle ,,😂🤦🏿♂️
@Diyarbakıırlı_21 seksting yaptık 😂
Hmm anladım nerde bizde o şans ya nude olunca tırınk engel yiyom hep 😂🤦🏿♂️
@Diyarbakıırlı_21 😂😂
@efsane3444 nasıl