Nude konularına dahil olmadım şu siteye üye olana kadar. Kendim hiç istemedim öncelikle bunu belirteyim "zaten aseksüelim" kadını cinsel obje gibi görmüyorum. Bundan sebeple cinsellik barındıran her algıdan tiksiniyorum; ama benden nude isteyenler oldu hem de bu sitede. Onları da reddettim diye hadlerini aşmaya kalktılar, işte hayatını tekdüze hormonları ve üreme organlarının güdümünde yaşayan hastalıklı eğitilememiş güruhlar hepsi. Bir insanın çıplak fotoğrafından, üreme organlarından tahrik olacak kadar abazan değilim. Kendimi basit canlı görmüyorum, talep etmem benden talep edene de haddini bildiririm net biçimde.
Bir insanın iki memesine ve cinsel organına, ya da bacağına kalçasına ilgi duymaktan ziyâde, muhabbetine, gözlerine, fikirlerine, kalbine, bildiklerine ilgi gösteriyorum.
Mesela: Hayata bakış açısını nedir? En sevdiği kitaplar nedir? Yazarlar? Hangi tarihi kişileri araştırmış? Hangi eserleri gezmiş görmüş? Hangi şehre gitmiş, gitmek istiyormuş?
Hadi maddi durumu elverişli değil mi, o zaman hayallerini anlatsın bana. Kurduğu hayalleri dinler, onları yaşatmak için çaba sarfederim.
konuştuğum kişinin bedenini hiç merak etmedim hayatında, çünkü duygular birbirine değiyordu. bakışlarını , gülüşünü, güzel sesini istedim karşımdakinden
Benden kimse istemedi bende kimseden istemedim bizim zamanımızda yoktu boyle şeyler daha yeni yeni duyuyorum bunları sen sen ol nudeyle fazla ilgilenme olur mu
hem istedim hemde benden istendi. hem yollayan çok oldu hemde ben çok yolladım. erkeklerde kısıtlı tabi bu :) kadınlarda gönderecek çok yer var. peki sen