Güncellemeler
+1 yıl
Seksi, dekolteli, fizikiği güzel kadınlar hoşuma gidiyor arzu oluşturuyor bende evet ama asla o kadınla yatma isteği gelmiyo yani, onlarla seks düşünmüyorum, sadece aşırı hoşuma gidiyor o çamaşırlar kıyafetler içinde vucut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani yaaa hoslanilmaz mi öyle mükemmel kadınlardan..
Bak bir de erkek bakti derler , kadinlar bile bakıyor öyle güzellere, dekoltelilere..
Sende sorun yok.. Güzel güzeldir herkes bakar.
Gördükten sonra vajinal islanmanin nedeni seks isteğidir, kadın vücudu cekicidir, birçok kadın kendi hemcinsinden etkilenir
Sanırım sana yapılmasını istediğin şeyleri başkasına yapmayı düşünüyorsun
Aklından geçenleri yaşadığında düzelir belki
Bu yaşa kadar evlenmedin ve cinsel dürtülerinin ne olduğunun bilgisine sahip değilsen sikinti
2- Lez olmandan korkuyorum acaba kendi goguslerin kucukte mi bu beğenme ilgi duyma isteği
3 - Bu arada sohbet edip konuşabiliriz
Yoo gayet farkındayım aslında, heteroseksüelim. Ama seksi kadın görünce yükseliyorumm çok
Bende yükseliyorum garip değil mi?
Sadece göğüsleri mi hosuna gidiyor vajinalari dikkatini hic cekmiyor mu
Normal ya bazıları cidden hoş
Kadınlardan hoşlanıyor olabilir misin
Benim de hoşuma gidiyor valla
Yaşamıyorsan cinsellik o yüzdendir
biseksüelsin
No değilim. Lez izlerken midem bulanıyor geçiyorum orayı
Biseksüel demek iki cinsiyettende hoşlanan demek, lez değilsin bisekssin.
tamam işte cinsel manada istemiyorum bi kadınla olmayı, sadece fizik olarak seksi görünce bi hoş oluyorum. Cinsel dürtülerim uyanıyor diyorum
İşte bilinçaltından geliyor yahu neyini anlamıyorsun, normal açık bilincin iğrenç buluyor belki ama bilinçaltın tahrik ediyor seni.
Hayır tatmin olmadım buna. Başka sebebi olmalı, sen seksi kaslı erkek görünce aklına seks geliyo mu?
Hayır gelmiyor. Ama kadınlarda bilinçaltından biseksüellik eğilimi oluyor böyle bir şey var (her kadında değil belki ama çoğunda var)
Ya nasıl gelmiyo yaa, yalan söylüyorsun bence, müthiş kaslı atletik hatta hafif terli ıslak bi erkek görünce hiççç aklına gelmiyo ha😅😅😅😅
Yok inan gelmiyor her hayalimde kalçası elips, göğüsleri dimdik karın bölgesi hafif sixpackli kadınlar geliyor 😅😅
Kaslı karın ve kadın iğrenç 🤮
Hafif karın kası harika oluyor böyle baklava gibi değil hafiften çizgileri belirgin
Birde hintli kadınlara bak, hafif göbek çok seksi duruyor
Bende onlara bayılıyorum 😅😅
Hafif göbekte tahrik edici geliyor, hamile göbeği de , genel olarak kadınlardan tahrik oluyoruz yani ahaha
Hamile göbeği mi yok artık, abazan mısın yaaa🙄
hamile bırakma düşüncesinden dolayı, erkeksel içgüdü, ne alakası var abazanlıkla 😒
Siz bebiş görünce de yükselirsiniz, üreme içgüdüsü 😂😂😂😂
bi yanında bebeği bi yanında beni emzirsin 😂😂😂
Çocuğun rızkına göz dikiyon ha tüüü
Abartma be biz büyütücez zaten çocuğu biz giydiricez beslicez göndericez okula azıcık ucundan emmişiz çok mu :D
İlginç
🙄🙄 Gerçekten mi
Komik değil
Gülmedim zaten şaşırdım
Şaşırck ne ve :)) asıl bn şaşırdım
Anormal mi ki, çok hoşuma gidiyor
Normal mi:))
Onu soruyorum zaten bende
😃bnce değl
Tatmin edecek erkek lazim sana
yani normal hoşlanabilirsin
Yani kadın vücudunu seviyorsun