Neden benimle cinsellik istemiyor kafayı yemek üzereyim?

Öncelikle güzel bir kızım fiziğim de güzel giyinmesini de bilirim spora bile gidiyorum. Bakireyim ama daha önce cinsellik yasadım. Şimdi bi sevgilim var kendisi benimle hiçbir şey yaşamak istemiyor. Sadece öpüsüyoruz. İlerisini asla istemiyor. Benimle cinsellik konusmuyor bile. Bakire oldugun için istemiyordur demeyin. Bunları sormadı bile bana. Yani benim cinsel yasamım hakkında bir şey bilmiyor. Tabii tahmin ediyordur cinsellik yasadıgımı hatta bakire olmadığımı da düşünüyor olabilir. Ama asla kabul etmiyor ben diyorum yasayalım istiyorum ama yok istemiyor. Çok hastaydım bulustuk beni öyle görünce özel hastaneye götürdü serum felan takırdı. Yani bana yemekler yediriyor bana iyi davranıyor. Ama niye benimle cinsellik yasamıyor. Artık ayrılmayı düşünüyorum. Bir de instagramda görmemiş gibi parasının fotoğrafının paylaşmış. Bu da soğuttu beni. Ne zaman ayrılmaya kalksam ağlıyor zaten bırakamıyorum da bana değer verdiği için kıyamıyorum pisman olurum diye korkuyorum. Bu çocuk neden benimle cinsellik istemiyor...

Neden benimle cinsellik istemiyor kafayı yemek üzereyim?