Öncelikle güzel bir kızım fiziğim de güzel giyinmesini de bilirim spora bile gidiyorum. Bakireyim ama daha önce cinsellik yasadım. Şimdi bi sevgilim var kendisi benimle hiçbir şey yaşamak istemiyor. Sadece öpüsüyoruz. İlerisini asla istemiyor. Benimle cinsellik konusmuyor bile. Bakire oldugun için istemiyordur demeyin. Bunları sormadı bile bana. Yani benim cinsel yasamım hakkında bir şey bilmiyor. Tabii tahmin ediyordur cinsellik yasadıgımı hatta bakire olmadığımı da düşünüyor olabilir. Ama asla kabul etmiyor ben diyorum yasayalım istiyorum ama yok istemiyor. Çok hastaydım bulustuk beni öyle görünce özel hastaneye götürdü serum felan takırdı. Yani bana yemekler yediriyor bana iyi davranıyor. Ama niye benimle cinsellik yasamıyor. Artık ayrılmayı düşünüyorum. Bir de instagramda görmemiş gibi parasının fotoğrafının paylaşmış. Bu da soğuttu beni. Ne zaman ayrılmaya kalksam ağlıyor zaten bırakamıyorum da bana değer verdiği için kıyamıyorum pisman olurum diye korkuyorum. Bu çocuk neden benimle cinsellik istemiyor...
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana şöyle söyliyim seni çok seviyorsa git bi anda elinle dokun tahrik et şimdiiiii
Bu durumda senden soğuyabilir ama soğursa teknik olarak işine gelicektir çünkü evlendiğinizde de böyle olursa cinsellik olmadan dayanamazsın dolayısıyla cinsellik hakkındaki fikirlerinden emin olmuş olursun
Sakın ha soğudı diye pişman olma sırf iyi niyetli diye kendi zevklerini bastırma sonra aldatmaya kadar gider (aldatmasan bile düşünce aklına giricek aldatma isteği ve yavaş yavaş gözünden düşecek) o yüzden öncesinden belli olması daha iyi
Eğer baktı ki dayanamıyor sana çullandı eh hadi hayırlısı Allah ayırmasın demek düşer00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hep söylüyorum ya bu kızlara skip birakan adamlar yariyor ulan adam swni swviyor belki de evlilik düşümuuor parasini paylasmasinin swbebi dw göegüsüzluk degildie belki de swni rahat yasatirim mesajidir. Ben 16 yasindayken psikeateiste gittim bejaretini resit degilken kaybedio sonra da muhafazakar bir erkege asik olan ama reddedildigi icin psikolijisi bozulan biridi vardi hastahanede yatiyordu belki o cocuk da olur da birgün ayrilirsaniz senin böyle bir sey yasayabilecegini dusundugu icin yapmiyordur sen ne bekarete önem vermeyen bir adamal evlenebilirm diye dusunsen de kime asik olacagin belli mi? Sen seni skip birakacak bir adam bul kendine birak o cocugu hatta telefonunu ver ben konusayim birak bu peyniri git başkasini diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda anlattıklarınızdan daha çok somut detaylar gerekiyor tahmin bile olsa, o tahmini yapabilmek için. Aranızda bu diyaloglardan belli bir şekilde iki tarafın kesin bileceği bilgiler paylaşıldı mı yoksa tahminler yaklaşımlar üzerine mi biliniyor, bunlar da önemli birazcık.
00 Yorumla
O çocukta tutku yok sana karşı. Evlenirsen cinsel ihtiyaçlarını başka türlü yollardan karşılarım diyorsan eğer yolunda devam et hayatını garantşye al evlen. Aşırı tutku istersen kaçak avlanırsın. Kafanı kullan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılAğlayan zavallı yumşak bir karakter belliki. O senin istediğin kıvamda bir erkek değil. bence ayrılmalısın
00 YorumlaEmin ol havada goturecek erkek çok, mesela ben jsjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyoruz 😂😂😂 ben onunla yasamak istiyorum diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnam heriflerde istese ayrı bi dert istemese ayrı, istememiş işte cıkcık yapma otur sev adam gibi evlen ya da s. gt hayatından
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcıkcık değil cıkcık
Cevap sahibi+1 yılcıkcık değil k’an’cıklık
- Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
9 ayböyle birinden bir Halt olmaz seni çocuk gibi görüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden ilişkiye girmeye karşı birisi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBelki gsydjr bana gel itina ile seni hadi ordan :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. la o sapı şutla gitsin bi cacık olmaz ondan bakıcı gibi davranıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizede denk gelmez ki senin gibi bir sevgili. Bu kadar çok istekli birisi misin peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onda bı sorun var sanki zevk aldığı eğilimler farklı gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sana kıyamıyor ciddi düşünüyor diye olabilir ama sen artık açıkça istediğini söyle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçeceğine azdırıcak bişey atsan
Bir kere olunca devamı gelir bence
00 Yorumla
9 ayBana gel o senin değerini bilmiyor ben istediğinin fazlasını yaparım
00 YorumlaE aynen konuş bunu onunla?
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum konusuyorum ama diyor ki ben sevdiğimi böyle gösteren biri değilim benim için değerli olduğunu bunları yasayarak anlatamam diyor. Ben kadınımı farklı severim diyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYakında ister merak etme , seni seviyor ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamadım seven insan istemez mi ya. Valla ben tutamıyorum onun yanında kendimi onunla olmak istiyorum
- +1 yıl
O daha çok seviyor ama yakında tamamen ister seni
+1 yılParasını ye başkasıyla seviş
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ona bunu. Hak etmez.
- +1 yıl
İhtiyacın var seks yapmaya nasil dayanacaksin illa birine vermen lazım
Bence cvbi kendin vermissin daha cocuk :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler tutkusuz ve tutuktur
00 Yorumla
+1 yılBoylesi oralda yapmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh kızlar ah ben sizleri çözemedim
00 Yorumlaİstemeyen erkeğide ilk defa görüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şans işte isterdim sen gibi
00 YorumlaMal o yüzden ne olacak başka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBelki geydir
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin hatununu fena yerler söyle ona
00 Yorumla
+1 yılİsteyen birisi git zor bişi değil bu
00 YorumlaGaydir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen isteyimmmm dkdkdkdkskskakaa
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoldan çıkar adamı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokmu isteklisin?
00 Yorumla
9 ayHangi canım oo
00 Yorumlailginç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası