Ses tonu cinsellikle bağlantılı değil, ses tonunun güzel olup olmadığı, rahatsız edip etmediği cinsellikten etkilenmez o sesin kendi yapısıdır.
Fakat cinsellik ses tonu ile bağlantılı. Yaşanılan cinselliğin kalitesinde ses de en önemli faktörlerden birisi. Cinsellik isteğinin oluşmasından (tahrik olma) zirveye ne kadar ulaşılabileceğine kadar etkilidir. Hatta çok rahatsız edici bir ses libido düşmesine ve cinsellik fikrinin oluşmamasına bile sebep olabilir.
33 Yorumla- +1 yıl
Libido düşüren ses evlerden ırak 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruya gelen yorumların neredeyse hepsini okudum. Tamamına yakını ses tonu ile cinsellik arasında uzak ya da yakın bir ilişki kurmuş. Şimdi birisi dese ki "İslam dinine göre kadın yabancılarla süslü konuşmamalı, ağzını eğip bükmemeli... " Bu yorum yapanların tamamı dine küfredip hangi aklı başında insanın sesten etkileneceğini, dine inananların sapık olduğunu söyler. Bu ülkenin kaderi ve tek problemi ikiyüzlülük...
34 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda erkeklerin sesini çekici bulabiliyor... Neden kadına seksi gelen erkek özelliklerini konuşuyoruz dinde? Kadınlarında erkeklerde seksi bulduğu çok şey var. O zaman erkeklerde toplum içinde kadınların dikkatini çekmesin diyelim. Nedense kadınların cinsellik istemeleri ya da cinsel isteklerinin olabileceği hep göz ardı ediliyor...
- +1 yıl
@TürkKızıyız kadın nefsine hakim olabiliyor. Sıkıntı erkeklerde...
- +1 yıl
Olamıyor... Hz. Yusuf olaylarını bir düşün anlarsın.
- +1 yıl
@TürkKızıyız öyle zaten! Erkeğin diz kapağı ve göbek arasını birbirlerine açmaları bile caiz değildir. Ayrıca erkeğin başını kapatması farz olmadığı gibi sünnettir. Dar giyinmemizde caiz değildir. E tabi erkek vücudu kadın vücudu çok farklı çekicilik konusunda.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız ben bunu bizzat yaşıyorum, ses mikrofonik olunca kadınlarda başka bir etkileşim yaratır
sanırım erkeklerde de böyle ben ses tonuna rengine tınısına bakıyorum elbette63 Yorumla- +1 yıl
mikrofonik ne demek acaba
- +1 yıl
@shepast_away sesin rengi tonu tınısı
ya da şöyle izah edeyim (neden açıklama gereği duyduysam artı) hiç bir ses sitemi kullanmadan sesin yansıması - +1 yıl
anladım teşekkür ederim 🍃
Sanalda gerçekten önemli. Bu tek başına yeterli değil. Konuya hâkimiyet ve karşı tarafa hitabette önemli. Benim ses tonum iyi olsa da sanırım diğer yönler eksik gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanıyorsam zaten sesi, dokusu, konuşması her şeyi etkilemiş demektir. O yüzden hoşlandığım kişinin sesi bana her türlü çekici gelir tabi ki.. Keyifli günler..
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki çekici bir ses tonu mükemmel olur yatakta.
70 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadece bir sese düşmem de düşmüş gibi yapabilirim :D
Seks sırasında ise inleyen kadın benim için çok tatlı bir duruma dönmüştür
32 Yorumla- +1 yıl
Vay kerata seniiii😂😂😂😂
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ :D :D
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonuna düşen kadınlar da olduğunu biliyorum ama benşm için ses tonu bir çekicilik sağlamaz.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonunun tahrik ettiği gerçeği var..
52 Yorumla- +1 yıl
Bunu kabul edelim artık.
- +1 yıl
Kesinlikle..
Ha ses tonu, haa seks tonu 🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır bağlantılı değildir.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki öyle bazen bir küçük ses tonu bile insanı gerçekten tahrik etmeye yetiyor özellikle ince sesler böyle hani çocuk sesi gibi olanlar benim için Mesela bir tarih unsurdur o kadın beni direkt tahrik eder
50 Yorumla
+1 yılİnkâr edemicem ses tonu bence çok tahrik edici çok ince ses tonu olan erkeklerden hoşlanmıyorum zaten.
61 Yorumla- +1 yıl
O zaman bi sesli konuşabiliriz 😂🤣
+1 yılSes tonunun etkileyici yanını kimse inkar edemez. Cinsellikte de duyu organının uyarılması bizi tahrik eden unsurlardan biridir
40 Yorumla
+1 yılyatakta sarki dinlemicez ya. yani ben hic bir birlikteligimde sesi daha farkli diye haz aldigimi hatirlamiyorum. cunku zaten yataktaki ses tonu gercektekinden farkli cikiyor kadinlarin. daha derinden titreyerek inleyerek felan. bu sekilde cikan ses zaten tahrik eder.
20 Yorumla
+1 yılYani ses tonunun tahrik edici bir özelliği var orası kesin.
110 Yorumla
+1 yılSırf sese düşülmez tabi ama ses tonu taktik etme konusunda oldukça önemli.
20 YorumlaBenim için tipten bile çok daha önemli okadar diyorum sesi güzel erkek herzaman öndedir.
83 Yorumla- +1 yıl
O zaman bi ara sesli konuşalım 😂
- +1 yıl
Bi şarkı soyleyemi hocam 🙂
- +1 yıl
Oo şanslıyım o zaman
Hoş güzel bir sesi olursa, daha çekici ve seksi kılar.
80 Yorumla
+1 yılSadece bu olmasa da düzgün bi diksiyon, güzel bi ses tonu artıdır.
70 Yorumla
+1 yılUzaktan uzağa, konuşarak bir şeyler yaşanmak isteniyorsa evet ama yan yanayken pek önemi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSes tonu demeyimde tahrik edici bir şekilde konuşma tarzı vardır. Davetkar bir konuşma şekli. Yoksa normal bir şekilde konuşanın sesine tahrik olan, benim gözümde abazadır. Net😅
10 Yorumla
+1 yılTabiki ses tonu önemlidir, etkileme yönünden ve tahrik yönünden. sadece cinsellikte düşünmemek gerekir. öncesinde etkiliyorsa, zaten olay cinselliğe gider. tecrübe ile sabit, görmeden sadece ses ile tahrik olup... lar var 😊😊
10 Yorumla
+1 yılevet aşırı etkilenirim sesten, çünkü işitsel merkezliyim
63 Yorumla- +1 yıl
İşitsel merkez ne demek gerçekten merkimdan soruyorum 🤔
- +1 yıl
@Lessismore_ işitsel, görsel ve dokunsal merkez vardır. duyma, görme ve hissetme yani. bunu ben anlatırsam anlatması çok uzun üşendim açıkçası 😊 sen istersen yazıp araştırabilirsin; işitsel, görsel ve dokunsal merkezli olmak nedir diye
- +1 yıl
Seksapelite ve ses mi yoksa ses ve hoslanmami yoksa az çok kestireniliyorum
+1 yılSes çok önemli. Başlı başına bir karizma kaynağı.
60 Yorumla
+1 yılTabii ki de ses tonu etkilidir şöyle konuşunca tonlama da yapılınca bir şeyler çağrıştırabiliyor karşı cinse
40 Yorumla
+1 yılYani sadece etkileyici olur. Ama sesi güzelmiş dur bi sevişelim olmaz tabi ki 😄
50 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet ben seks sırasında partnerimin kulağıma fısıltı şeklinde konuşmasından aşırı zevk alırım
30 YorumlaSes tonunu sessiz bir şekle getirip yavaş şekilde konuşunca karşı taraf o yönde oluyor.
46 Yorumla
+1 yılEvet olablir eski sevgilim telefonda konuştuğumuzda sesimin ona erotik geldiğini söyler dururdu ben bu tarz detaylara takılmıyorym sadece
20 Yorumla
+1 yılSesini çok beğendiğim bi kız vardı ablam aşıksın diyordu kızlar neden en ufak şeyde ya aşk ya seks anlar çözemedim kızın sesi çok hoşuma gidiyordu kaç yıldır görmüyom evlendi birde
00 YorumlaÇok önemli. Sesten her zaman etkilenmişimdir:)
30 Yorumla
+1 yılEvet ses tonumla ilgili muazzam yorumlar alıyorum bu konuda
30 Yorumla
+1 yılSes ne kadar etkileyici olursa olsun o kişiyi tam anlamıyla arzulamıyorsam yaprak kıpırdamaz
31 Yorumla- +1 yıl
Tam anlamıyla nasıl arzularsın peki
+1 yılSes tonu benim için çok önemli, erkeksi ve kalın bir ses tonu olmalı sevdiğim ve se*iştiğim erkeğin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece sesine duyduğum kişiye aşık oldugumu bilirim oyuzden ses tonu konuşma şekli insan etkilemede çok önemli bir faktör oluşturuyor
10 Yorumla Hemde çok bağlantılı düşünsenize altınızda nasrin cavadzade var ve konuşmaya başlıyo anında iner benimkisi
10 Yorumla
+1 yılMutlaka etkisi vardır , mesela telefon da sexting yaptığım bazı partnerler gercek ilişkiden daha çok etkiliyorsun derler bana.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBeni çok etkiler hatta yakışıklılıktan daha önemli.
20 Yorumla
+1 yılTahrik olmuyorum o düzeyde değil ama sesten etkilenirim evett 🎼
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Erkekler net etkileniyor. Çok ince sevmiyorum ben erkekte biraz daha kalın güzel.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Cinsellikten önce ilk duyduğum anda bile beğenmem lazım her açıdan önemli.
20 Yorumla
+1 yılBence bu da insanın guzelliginin çekiciliğinin bir parçası
20 YorumlaChristian greyin hakim sesini istiyorum, sensiz yapamam dediği
20 Yorumla
+1 yılKesinlik le evet patnerin le yanlız biryerde isen sestonundan bile tahrik ede bilirsin diye düşünüyorum tatlım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. e tabiki. ciddi bir şekilde işte güzelim gel buraya demekle, lo karı gelesen ha nın arasında fark yok mu xdxd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Tabiki yalandan yere bağırıp duruyor p*rno videolardaki hatunlar ama bunu bile bile zevk alıyoruz izlemekten😂😂😂yazık bize😁😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı sesler acayip tahrik edebiliyor. Resmen ereksiyon bike yapabiliyor ama o genelde telefonda tanımadığın biriyle konuşunca oluyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. E tabii ki bağlantılıdır ses tonu cinselliği etkiler eğer hoş güzel ve etkileyici bir ses tonu varsa zevke zevk katar
00 YorumlaSese düşmem ama etkilendiğim kadının sesi de tatlıysa çok güzel bir katkısı oluyor.
Ha benim sesimi sorarsan. Epey iyi iş çıkarıyor ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılYani ses tonu da önemlidir tabiki ama illaki mükemmel olmalı, etkilemeli gibi bir kriterim olmadı hiç.
00 Yorumla Ses tonunu bilmem ama sevgilim inlemelerimden aşırı tahrik olur
10 Yorumla
+1 yılSes önemli
O esnada tek kadının sesi olmamalı
10 Yorumla
+1 yılBağlantılı değil ama bazılarının ses tonu çok güzel ve etkileyici oluyor
10 Yorumla
+1 yıl@Клвдияивановна sen kesin anime kızlarını da seviyorsundur
11 Yorumla- +1 yıl
Hayir
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu etkilemez diyen bizden değildir 🙏😃
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok düşüyor buna. Ama evet bağlantılı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Severiz. Hatta sevdiğim bir söz var. O kişi sevdiğin sana haz veren bir şeyi söylediğin de " bir daha tonlar mısın? " 😋👌
00 Yorumla
+1 yılBen tam olarak , bir hatunun sesine aşık oldum kendisini görünce o etki kayboldu
10 Yorumla
+1 yılBu ses bende olsa çoğu kişi düşerdi eminim 😀
https://youtu. be/bUv9lb6uRZ411 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle seksi sesli erkekler var ve çok etkiliyor beni
00 Yorumla
+1 yılBana göre bağlantılı istekli olduğumda farklı ve biraz iniltli bir ses tonuyla konuşuyorum
00 Yorumla
+1 yılAlakası olmasa eski sevgililerim ses sanatçısı olmazdı sanırım
00 Yorumla
+1 yılBenim de ses tonuma düşen kadın çok hatta ben normal muhabbet ederken telefonda mastürbasyon yapan çok arkadaşımı tanıyorum
00 Yorumla
+1 yıltabi canım, sırf ses tonu seksi diye telefonda boşaltan var.
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar