İkimizinde ilk deneyimiydi. Keşke yaşamasydık dedi bana 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDirek saygısızlık diye değerlendiremem.
Pişmanlığın nedenini sormak lazım, söyleyeceği datanağa bakmak lazım. Bu bir itikadi nedene mi bağlı, şahsi prensiplere mi bağlı, partnere veya zamanlamaya mı bağlı, ortaama mı bağlı ya da başka bir nedene mi dayanıyor bilmek lazım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnteresan! Hani biz de olurduk ama para karşılığı birlikte olduğumuzda ve bittiğinde "Lan şu kadarcık bir zevke bu kadar para verilir mi" diye verdiğimiz para için pişman olurduk. Sevgilisiyle birlikte olup pişman olanı da ilk defa duyuyorum. Vardır, bir sebebi her halde bir de onu dinlemek lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkiniz kötü mü oldu ki ikinizinde zevki düşük muydu yoksa aranızda aşk sevgi güven olmadan sadece cinsel bir açlık için mi birliktelik yaşadınız bunlar varsa o dediğin olay olabilir tabiki bunun dışında erkek mastürbasyon bağımlısı oladabilor
00 Yorumla
+1 yılİlk deneyim için normal karşılanabilir ama yine de sana karşı söylemeseymiş iyi olurmuş zaten uzun soluklu bir ilişki olacaksa ileride hatırlayıp gülersiniz bir şey olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
119Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖküz denir.. Öyle bir olay mı olur ya. Bir daha yüzümü göremez.. Keyifli akşamlar..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz genelde ilkler böyle olur. Daha sonra yine ilişki yaşamayı teklif edecek olan tarafta o aslında.
10 Yorumla
+1 yılkorkkak veya seni sevmiyor kullanıldın ilişki sonrası pişmanlık demek seninle sadece ilişki için birlikte olduğu sana beslediği bir sevgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü kişi sevdiği kişiyle yaşadığı cinsellik sonrası nasıl pişmanlık duyar aksine artık olmuş bişey bu seviyorsan zaten her şey daha da ciddiye binmiş ve ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma zamanı gelmiş artık nikâh kıyma zamanı gelmiş evlilik öncesi cinsellik yaşayan bunu göze almalıdır yoksa istemiyorsa sevmiyordur zaten benim bu olaydan anladığım bu kadar diyeceğim bu kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılİlişki ve boşalma sonrası kadın da da erkekte de böyle kısa bir pişmanlık anı olabilir ama insan bunu sevdiğiyle yaşadıysa asla pişman olmaz. Hele bunu dile getirmek çok daha büyük ayıptır. Karşındaki kadın sana güvenmiş, inanmış. En başta ona büyük bir saygısızlıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel haz ile askı sevgiyi ayıramıyorsunuz sonra niye pisman oldu , kotu muydu , anlamadın mı is bitti , heves bitti , büyü bozuldu tabi o da ne kadar gercekse. Yatakta beklentileriniz harika bir uyumla bile olsun iliskiden sonra ask kalmaz , artık hersey alıskanlıktır , sevgi icermeyen iliskiler iliskiden sonra dagılır. Sevgi ile ask arasındaki ayrımı anlatmıcam bildigini varsayıyorum.
10 Yorumlaİlk sekste olabilir böyle pişmanlık hissi. İki taraf içinde olabilirdi. Üstüne gitme bence. Ya beklentisi çok yüksekti heyecan ve acemilikten istediği gibi olmadı ya da manevi olarak kötü hissetti bence artık yazma muhattap olma
01 Yorumla
+1 yılBence de deseydin yolu ver hemen ilkin o oldu diye sonun o olacak değil bırak gitsin sal gitsin cidden bak
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma span adamlara inanıyorlar
+1 yılBunun bir çok sebebi olabilir , kötü düşünme. Dini dusunceleri olabilir, yaptığı şeyin büyük bir sorumluluk getireceğinden korkmuş olabilir vb şeyler olabilir
00 Yorumla
+1 yılO oluyor zamanla o hissi atar. Bu aile terbiyesinden gelir ya da yaptığı şeyin ilk defa olunca kœtü bir şey olduğunu hissetmesinden kaynaklı. İki kişinin karşı koyamadığı hislerle ilk defa olan birsey bu. Yanlış anlama bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılBoşaldıktan sonra pişman olma hissi gelir keşke yapmasaydım deriz ama 1 saat sonra degişiriz hatta bazıları tekrar yapmak ister o yüzden bir şey demene gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde ilkler öyle olur. Toplum tarafından araya örülen manevi duvarlar yıkılıyor birlikte oluyorsun bu duvarları yıktığınız için böyle bir pişmanlık illerde oluyor zamanla gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3.5 atmıştır hamile kalacaksın diye. İstersen bi şaka yap ona hamileyim diye bak kalpten nasıl gidiyor bi gör 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİki ihtimal var ya kendi performansından memnun değil yaada senin performansından memnun değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCahil işte olgun akıllı bir erkek olsa sen kadınsın seni sana mutlu hissettirir tecrübesiz oldumu öyle olur akıllı olgun erkeklerle otur kalk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Erkeklerde oyle olur sadece cinsellikte degil msst ta bile oyle ama bir iki gune tekrar yasamak iste r
00 YorumlaÖküz mu o niye öyle bişey dedi , sen pişman mısın peki
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu duyduktan sonra evet :(
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tekmeyi bas kuşum. Değerini bilen birisiyle birlikte ol
10 YorumlaSende diyemedin mi senin gibi biriyle keşke yaşamasaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrada hangi amaçla dedi acaba onu öğrenseydin keşke. Keşke evlenince olsaydı diye düşünmüş olabilir bi an boşlukta hissetmiş olabilir. Bunun dışında bir neden varsa iyi niyet yok bu işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yapmamızın gereken bir şeyi yapmışsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Acaba namuslu kız kaldı mı ki evlenmeye kalksam bulabilir miyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitmiş bakireliğin demek oluyor senin için, onun içinde zaten uygun küfür yok.
00 Yorumla Aptal mı bu çocuk
Hazır bakire vajinası yapıyır
Bir de nankör00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden , ne oldu ki bu sözü söyledi istemediğin ya da istemediği bir şeyi mi yaptırdın yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım onun için ilk değildi ama senden istediğini alıp pişman olmuş gibi yaparak aranızdaki duygusallığı yok edecek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
Cevap sahibi+1 yılmalesefki öyle onun ilk kez yaptığını sana yaptıklarından acemiliğinden anlaman gerekirdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh canım ah işte bu yüzden evlenmeden ilişkiye girmeyin diyorum hep
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim bu zaten zina. Allah'tan korkun. Tövbe edip bir daha bulasmayin bu ise. Pisminliğiniz Allah'a olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu benimde başıma gelmişti kendimi evleneceğim kadın için saklıyordum benden ayrılınca boşluğa düşüp pişman olmuşum
00 Yorumla
+1 yılO an için öyle hissettiği için düşüncesizce konuşmuş, tekrardan azdığı vakit kuyruğundan ayrılmıyacaktır emin olabilirsin ama onu kendine güveni olmayan biri olarak görüyorsan bir an önce yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen seni sevmiyordur ve bakire isen eğer bakireliğini aldığı için bu yüzden pişmanlık duymuş olabilir
00 YorumlaYazık olmuş. Ben olsam hemen ikinciyi isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden acabaa. Aklıma bi şey de gelmiyor. boş ver ya üzülme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedava kullandı geçti ne diyecek ki baska bedava sin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana oldu gelecegimiz olmyan biriydi istemedim ama cok zorladi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu söykediyse 6 ortak daha bulup kurbanda kesin ama yemeyin mundar olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizinle ilk kurban bayramında kurban almaya gitmek isterim küçükhanım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ondan memnunsan o senden memnun olmamış
Ya da o eziğin tekidir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzina yaptığım için bende pişman olurdum ya kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaşasaydım ilkimi şu an yürürken mutluluktan yol kenarındaki ufak taşları tekmeliyordum 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOdun ya bu birdaha verme
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlağanüstü bi olay garipsemiştir ne hissedecğini bilememiştir bozma moralini
00 YorumlaSeksten sonra sen ona itici gelmiş olabilrsin
00 Yorumla
+1 yılGunaha girdiniz bes dakikalik icin pisman olunmazmi
213 Yorumla- +1 yıl
Nikahsiz bir iliskidem bende pişmanlık duyardim kesin
- +1 yıl
Çok alakasız ama profilindeki yuzukte ne yazıyor
- +1 yıl
Ne biliyim yuzuklerin efendisindeki yuzuk bu ask mask degil guc yuzugu denebilir :)
- +1 yıl
Hmm anladım bı tuhaf geldi de sormak istedim
- +1 yıl
Neden alakasiz olsun ben tertemiz severim sahiplenirim helalim olmadan sevismek hayvansi geliyor aha kizimiz got gibi kaldi yarin bu kızımız kendini nasil hissetcek unutmayın bizler hayvan değiliz bir haysiyet ve onur gurur tasiriz
- +1 yıl
Alakasız derken yorum yaptığın soruyla yuzukteki yazı alakasız diye ben kendi söylediğime alakasız dedim
- +1 yıl
:) peki ozaman dedigime katılıyorsun yani yorumuma konuyla alakali
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Tsk ederim :) sevgiyi maalesef bu zamanki nesil sadece cinsellik olarak dusunuyor o yuzden de turlu turlu cabalar sergiliyorlar Seksi gorunmek icin ama hep genc kalmicaklar ve ipi kopmus ucurtma gibi savrulacaklar farkinda degiller sekil a da oldugu gibi
- +1 yıl
İnsandır hata eder. Allah hata edip Tevbe eden bir kavim olmasaydıniz sizi helak eder yerine günah işleyip Tevbe eden bir kavim yaratirdim diyor. hata insana mahsus affetmek Allah'a. Kardeşimize de tavsiyemdir umudunu kesmesin tevbe etsin ve tekrar dönmesin bu hataya.
- +1 yıl
Helal olsun haklisin ama gidisat asiri sekilde bozuk yani artik erkek olsun kiz olsun helal bir aile kuracagin insan kalmayacak cogunlugun derdi sadece yatip kalkmak
- +1 yıl
Allah'tan ümit kesmiceksin umut kesmek haram çünkü. Ayetle sabit. Soruyu soran oku bunları tatlım senin için yazıyorum 😁
- +1 yıl
Kesinlikle ayette buyurur Allah tan umidi ancak kafirler keser , ama Allah affeder diyede gunaha dalma, bir ayette de seytanin sizi Allahin rahmetiyle kandirmasin der yani yaptigin gunahi gor unutma aklinda bulunsun bak nasil simdi bu sekilde birakildiysan emin ol ileri yaslarda daha kotusunu yaşayacağın gibi öldügunde en ufak bir yararina olmayacak yönünü dogruluga cevir kufre degil Allah haddini asanlari sevmeu
+1 yılSenin değil asla onun terbiyesizliği sende onun onurunu kırıcı bişey söyle akıttıktan sonra seninki küçük geldi gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Ssssafssd o ne biçim bisey ls akıttığında küçülmeye mi var
+1 yılSevip dusunmeden mi davrandin sen nasil pisman olmuyorsun asil kiz birsy veriyor ve sen ilk segil gibi oglanin ilk gibi karisik durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılManevî açıdan kenidni kötü hissetmiştir demkki... En azından pişmanlık olmuş belki Tevbe eder ya sen? Kendine üzül.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke siz de pişman olsaydınız
20 Yorumla
+1 yılNeden pişman olduğuna bağlı bu
10 YorumlaEngelle geç öyle birini
10 YorumlaSenden dolayi mi ozel kalmasini mi istedi
00 Yorumla
+1 yılVicdanen rahatsız olmuştur
00 YorumlaÖyle demese ıyiydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma kalacaksın diye korkmuştur dndjkd
00 Yorumla
+1 yılcinsel ilişki sonrası pişman olan erkek
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki sonrası pişman olan erkek denir👍
00 Yorumla
+1 yılS. etmek gerekir en kısa cumlelerle
00 Yorumla
+1 yılValla erkek dışında herşeyi denir😂
00 Yorumla
+1 yılSeks hayatı bitmiş erkek denir
01 Yorumla- +1 yıl
Nite ki
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Pişman olmuş erkek denir
00 Yorumla
+1 yılÜstüne kaldın ve kaçmak için engel görüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmaya ne gerek var ki. Olmuş olan.
00 Yorumla Korkmuş olabilir geçici bir durum.
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler