Gay olmayı onlar seçmedi öyle yaratıldılar hasta falan değiller yönelimleri farklı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. escinsellere saygı ile pedofililere ya da zoofililere saygıyı bir tutan var ama konu insanların cinsel yönelimi değil konu özgürlükle alakalı, bir başkasının özgürlüğünün bittiği yerde senin de özgürlüğün biter. Bu cümlenin çok iyi anlaşılması gerekiyor. Eşcinsel birliktelik yaşayan insanlar birbirleri istediği için yapıyorlar ama pedofililerde ve zoofililerde rıza ilişkisi yok, ki bir çocuğun rızası olsa bile bu hiç bir yerde geçerli değil. işte özgürlük böyle bir şey. Tamamen değil, sınırları var ama eşcinsellere karşı hak ihlali var. Rızalı bir şeyi yaşamasından rahatsızlık duyuyorlar. Bu insan hukukuna aykırı, avrupada homofobik yok demiyorum hatta her gün bir çok eşcinsel öldürülüyor ama bu durumda yaşayacağım ülke türkiye olsun istemezdim. Araplarda bile eşcinsellik daha çekilebilir :D gerçi orada bir karşılıklı rıza var mı emin değilim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇift cinsiyetli doğan kişiler dışında sırf zevki için gay, kez, transeksüel olmayı tercih edenler var. Böyle seçimler kişinin kendisine kalmıştır. Ama bunu normalleştirmek yanlış bir durumdur. İnsan kendi içinde kendi hayat alanı içinde bunu yaşamalı, normal bir durummuş gibi yaşamamalıdır gadası.
Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Yaptıkları şeyler Allah'la kendileri arasında olan bir durumdur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılCift cinsiyetli dogal dogum harici olan tüm lgbt liler sapkin fanteziler dunyasinda yasiyorlar. Ben onlara saygi duymuyorum. Ben yere tukurenlere de saygi duymuyorum. Herkese saygi duymak zorunda degiliz. Onlarda bana saygi duymasinlar. Problem yok.
00 YorumlaDışlamıyorum çevremde yok. Desteklemiyorum bunu da sorulan her ortamda derim bana katılmayan kızan oluyor ama yalan konuşacak halim yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendi halinde kendi içlerinde yaşasınlar millete salça olmasın 90 lı senelerde yol kenarında ölü bulunuyorlardı hükümet sağ olsun böyle sapkın kişilerin önünü açtı
00 YorumlaDışlamam asla ara ara eşcinsel arkadaşımda oluyor kız erkek muhabbetleri eğlenceli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHasta değiller mi? Tamam tercih etmemişler, yaratılış yönünde eksik diyelim. Bize yavşamasınlar. Burada bile asılan oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki benim sorduğum soruya cevap verir misin yazmiştim onceden özelden?
00 YorumlaBu konuda bilgileri olmadıkları için dışlıyorlar bizi
00 Yorumla
+1 yıldislayan insanlarin ahlaksiz namussuz serefsiz olduklari apacik ortada bos beyinsiz ahmaklar
01 Yorumla- +1 yıl
herkesin kendi bedeni kime isterse verir nasil isterse oyle kullanir kimse elestirme yargilama hakkina sahip degil herkesin ozel hayati kendisini ilgilendirir baskasini degil
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılDışlamıyoruz bize sulanmasınlar yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç tane gay sulandı ki şimdiye dek sana
- +1 yıl
Saymadım ama çok
+1 yılOnlar seçti
00 YorumlaDışlamıyoruz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi