- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede neye saygı duyuluyor ki buna duyulmamasına şaşırıyonuz? Avrupa ülkeleri saygı duyup geçer bizim gibi orta doğu ülkeleri de herkesi kendileri gibi bir kalıba sokmaya çalışır. Kısaca bu ülkede hiç bir şeye şaşırmamak lazım sonuçta saygı denen bir şey yok. #TaylanAntalyalıYanındayız
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaygı duyulan bir şey var mı bu ülkede? İnsanların mutluluğuna düşmanlar bunlar, mutluluğa. Hepsi de dini silah olarak kullanıyor. O dine inananları da kalkan olarak kullanıyorlar ama o dine inananların haberleri bile yok.
Eşcinsellere lanet okuyanlar, işlerine gelmeyince her fırsatta mağduriyetini yaptıkları başı kapalı kadınlara da lanet okuyorlar. Mesela bir kadının başı örtülü ama şık giyinmiş, başlıyorlar ona da sövmeye. Çünkü aslında mağduriyetini güttükleri ve hassas olduklarını söyledikleri hiçbir konu umurlarında değil; mutlu insana düşman onlar.
Dinlerinin arkasına sığınarak eşcinsellere, alkol içenlere, rahat ettiği gibi giyinen herkese, rahat bir yaşam süren herkese düşman olmaya devam edecekler… Ta ki dindarlar, onlara oyuncak olduklarının farkına varıp da, dinin arkasına sığınanlar tarafından hor görülen farklı insanlara destek olana kadar.50 Yorumla
+1 yılBundan seneler önce üniversitelere başörtüsü ile giremeyenler, bu rezilliği çekenler, şimdi kendilerine yapılan bu zulmü başkasına yapıyorlar. ( Genellemiyorum yapmayanlara lafım kesinlikle yoktur. ) Bunu insanlara anlatamıyorsunuz. Bu bir hastalık değil, bu bir istek veya arzu değil bu kişinin kendi elinde olmayan bir yönelimdir. Bu baskıya şimdi sessiz kalanlar ve destekleyenler yarın bir gün devran döndüğünde saçma sapan bir zihniyetin yasağı geldiğinde kimse seslerini duymayacak. Ne demişler " Ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni de tartar "
00 Yorumla
+1 yılnedir bu saygı sorunu? ben bugüne kadar hiçbir eşcinsel ile dalaşmadım, kendilerine küfretmedim, anormal ve rahatsız edici bakmadım? daha ne yapmak gerekiyor, kırmızı halı falan mı sermeliyiz? zaten çoğu insan da kendilerine karışmaz rahatsız etmez. neden sürekli eylem falan oluyor ne bu yahu?
12 Yorumla- +1 yıl
Onları dışlayan hatta asalım diyen insanlar var
- +1 yıl
o zaman sadece o tiplere karşı bişeyler yapılmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılMerhaba clem,
bu eski aileden görülmüs egitim ve zamaninda insanlarin kafasi ve düsüncelerini bu yönde yikandigi icin olabilir. Kücük yasda kimse, kimsenin irkina veya cinsel tercihine bakip yargilamiyor veya farkli olan insanlara nefret ile yaklasmiyor. Bu zamanla egitilip ve ögretilen birseydir. Fakat degismek bizim elimizde. Herkez baskalarinin dedigine degilde kendi ahlaki ve insani düsünceleriyle hareket etse, dünyada daha fazla baris görebilme imkanimiz olurdu. Benim dinim bu tarz görüsleri onaylamayabilir fakat benim dinim, bu insanlari sevme veya nefret etde demiyor. Biz insanlari oldugu gibi kabul etmeliyiz ve kimseyi istedigimiz yolda yürütemeyiz veya ayni düsünceye zorlayamayiz.
Sevgilerimle
Anonymous10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saygı görmeyi beklemeyin, hayatınızı yaşayın sadece.
Eşcinsel olmana saygı duyan biri, giyimine saygı duymayabilir. Giyimine saygı duyan biri, başka bir şeyine saygı duymayabilir. Bu örnek bu şekilde çoğaltılır. O sebeple bu şekilde yaşamaya çalışmalısın. Beklentiler seni yıpratır.10 Yorumla
+1 yılCehalet. İnsan bilmediği şeyden korkar, uzak durmak ister. Bu cahiller de bir b*k bilmedikleri için, bağnaz oldukları için korkuyorlar. Sanıyorlar ki eşcinsellik bulaşıcıdır, bunlar beni de s*ker diye düşünüyorlar. Bir de saygı mı duyacaklar (!)
10 Yorumla
+1 yıltoplumun yanlış algısından dolayı. Herkes eşittir ve herkesin cinsel yönelimi kendinedir. Saygı duyulması gerekir.
30 Yorumla
+1 yılhiç bir zaman anlayamayacağım bir şey hani ülkede o kadar hırlısı hırsızı tacizcisi pedofilisi kaçakcısı teröristi ve bunun gibi bir çok şey varken hiç kimselere zararı olmayan insanlara nefret benzeyen insanlar oldukça bu ülke gelişemez ben şahsen orda burda el ele tutuşan lgbtli çiftler görünce seviniyorum
10 Yorumla
+1 yıldine ters diyorlar. aslında bilmiyorlar ki bunu yaratan da kendi inandıkları Allah. sadece insanda da 1000 den fazla hayvan türünde gözlemlenmiş, kesin olarak en az 300ünde kanıtlanmış bir durum. Hoşgörü dinine bak ülkedeki
50 YorumlaDuymuyorum nedeni ise dininden uygun mu değil hadi dini boyutu geçtim mantıklı bir durum mu değil
30 Yorumla
+1 yılgelecekte dünya şu anki yobazların korktuğu gibi olacak. lgbti bireyleri çok özgür olacak ve oldukça normal karşılanacak. dini inanç sistemleri şu an bile çökmeye başladı, gelecekte eser kalmayacak ve bence bir dine inanmak dışlanma sebebi olacak.
10 YorumlaEmpati yapmak zor olmamalı ama bazıları beceremiyor bunu.
10 YorumlaŞahsen ben iğrenç buluyorum ama onların kendi düşünce görüşleri farklıdır kalkıp yargılamam niye böylesiniz diye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede bunaklara, sarıklı yobazlara, tarikatlere ve devletçi kliklere saygı duyuluyor. Başka kimseyi insan olarak görmüyorlar
00 Yorumla
+1 yılsaygı duyuyorum tabiki..
kim nasıl mutluysa öyle yaşasın..10 YorumlaKendileri bu saygıyı hak edecek davranışlar da bulunmuyolar çünkü.(hepsi değil)
Eşcinselleri yıllardır kötüleyen bir medya da var tabi.00 YorumlaCünkü ortalık iyi yere gitmiyor. Saygı duyuldukca durumu aşıyorlar daha beteri cıkıyo ortaya.
10 Yorumla
+1 yılInsan içinde olup da bastırmaya calistigi şeye nefret duyar
10 YorumlaKanka saygı duymuyoruz
Radikal kararlar alıyoruz
Ölümüne savaşıyoruz nasıl10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılbanane demesini öğrenmedikçe bir arpa boy yol alamayız
00 Yorumla Bir kızmı bağnazşık bir kısmı kıskançlık bir kısmında ya benimde başıma gelirse korkusu
00 Yorumla
+1 yılBana hiç gerçekçi gelmiyorlar nedense. Toplum üzerinde bir farklılık göstermek için eşcinsel oluyorlar gibi
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyulacak tavırlarda bulunmadıkları için çoğu zaman
10 Yorumla
+1 yılBen nötrüm. Ama kendilerini toplumdan dıslayan insanlar değil de onlarmıs gibi geliyor bana. Çünkü olay ne olursa olsun siyasi konuya bile protesto edildiğinde alakasız bi sekilde bayraklarıyla fırlıyorlar.
00 YorumlaNeye saygı duyuluyorki
50 YorumlaAllah in lanetledigi bişeye nasıl saygı duyayım?
61 Yorumlaçünkü artık hormonlar ile alakasını geçti moda oldu.
30 Yorumlaİnsanların birbirine saygısı yok açıkcası
31 Yorumla
+1 yılSaygı duyarım beni ilgilendirmez der geçerim
30 Yorumla
+1 yılCahil insanlar saygı duymuyor 👉😕👈
10 Yorumla
+1 yılİnsanların hiçbir şeye saygısı yok ki
10 YorumlaKimseye zararı olmayan tiplere bakış açım aynıdır
00 YorumlaBen duyuyorum 🏳️🌈
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kimse kimseye sayıgı duymuyor ki
00 Yorumla
+1 yılKarşıyım.
20 Yorumla
+1 yılEvet neden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Niye duysunlarki?
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar