4 kez uzun uzun süren bir boşalma yaşadı fakat bugün de rüyasında boşalmış kafama takıldı birini çok beğenmiş ve etkilenmiş olabilir mi acaba ya sordum ne ara azdin diye azmayla ne alakası var dedi başka türlü niye boşalır bı insan uykusunda sürekli seks yapmasına rağmen?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ruyada boşalma uzun suredir iliskiye girmediğinde ya da uzun suredir boşalma olmadığında sperm kesesi dolar onun fazlasini atmak icin ruyalanma denen sey olur. Öncesinde zaten iliskiye girip bosalmis esin sonrasında da ruyada boşalmasi biraz garip umarım dediği gibidir de pek inandırici gelmiyor
Senin aklına gelen şey olmuş olsa benimle birlikte oda duş alırdı bana duş aldırdı birlikte uyuduk sabah 7 buçukda uyandı duş aldı rüyasında boşaldığını söyledi
Bi arastir istersen öncesinde birkaç kez bosalan kisi hemen ruyasinda bosalamaz. Sen gordun mu peki ic camasiri vs islak olur
Islaktı
Normalde cinsel birlikteliginiz nasıl peki
Gayet güzel ikimizin de hiç şikayet ettiği bir birliktelik yaşamadık
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Ya o olay biyolojik bı durum o süre çok sprem üretimi olmuştur ki o güzel geceyide buna borçlusunuz bence. Bu dönemde bol bol yapın belki bir daha denk gelmez
Gece rüyada boşalmasında sorun yok. Fakat eğer normalde bu kadar yatak ilişkiniz uç değil ise kafanıza takılması normal. Evinize gelip giden birisi oldumu? ya da yatakta farklı şeyler konuştunuzmı?
Hayır kimse gelmedi genelde yatakta bana iltifat eder
Kaç yıldır evlisiniz
Evlilik yılı arttıkça yataktada farklı şeyler deneyerek biraz değişiklik insan istiyor bu kadınlar içinde geçerli. Konuşarak ya da davranışlarla oluyor bu. Evlilik sürecinizde elbet sizde eşiniz evde yokken tek başınıza bişeyler denemişsinizdir
Henüz 4 aylık evliyiz.
Daha çok yeniymişsiniz. Aslında gecede boşalmaması gerek çünkü bu ilk yıllarda olmaz. Çalışan birimisiniz?
niye bosalır bilinc altında o zevkin hazzını unutamaz ondano labilir
Kanka güzel ve düzenli bir hayatınız varsa, ve adam sık rüya görüyorsa olabilir
O şey zevk suyumu ne olmasın senden etkilenmiş ve olmuştur mesela?
Olabilir gece biraz karnım ağrıyordu bana duş aldırmıştı başka türlü olsa oda alırdı duş
Anlık rüyalanma olmuştur
Olabiliyor bazen bilinç altında bu tür seyler
Rüyalanma olabilir ama şüpheli tabiki
Erkekleri sen daha iyi bilirsin
Açıkçası önceki geceler o performanstan sonra rüyalanması mantıklı gelmedi rüyalanma genellikle uzun zaman sonra boşalma olmadıysa olur
Evet bende bu yüzden şaşırdım zaten bende de oluyordu ama 2 hafta felan orgazm olmadığım zamanlarda
Tamam ama eşin muhtemelen mastürbasyon yapmış sen uyurken
Belki olabilir
Peki kaç zamandır evlisin
4 ay
Değişik huyları var mıdır
Hayıe
Gecede 5 posta mi
Benimde başıma gelmişti
İyi aferin
TC kızı yormayın bee
Lan ne alaka
anlamazsın boş ver yorma kafanı böyle şeylere yoksa kafayı yersin kendi kendine