Kocamla dün akşam tartıştık.

Onu kırmak istememiştim ama ikimizden de kaynaklanan bir stres boşalması sanırım. Normalde bu boyutta tartışmazdık ama oldu olmasaydı keşke ama:(

Bugün işe giderken sabaha doğru uyumuştum başımın ucuna not yazmış. ''Bilgisayarı açar mısın'' diye. Açtığımla göz yaşlarıma boğuldum. İlk tanışmamızı, nişan- kına söz fotoğraflarımızı koymuş ve ''Bunlar benim yüreğimde istesen de silemezsin, bir gün benim kadar sevebilirsen beni ne hissettiğimi çok daha iyi anlayacaksın. keşke benim gözümle kendine bakabilsen, bendeki seni görebilsen...'' Birde şarkı eklemiş. Dans müziğimizdi:((

link

Direk tel açtım, konuşamadı ağladı. Bende ağladım. Eve geldiğinde bir günde çökmüştü sanki:( Uyumak istediğini söyledi ve gitti odasına. Bir müddet sonra bende gittim, yatağa evlendiğimiz gün giydiğim geceliği koymuş ama ben bu olanlardan sonra utanıyorum. Çok üzüldüm, olacağı varmış demek ki.

Rengi bembeyazdı, o halini görünce dayanamadım. Nasıl yaklaşırım, ne yapmalıyım? Nasıl affettirebilirim kendimi:( Cinsellikle mi, ne yapmalıyım?
Kocamla dün akşam tartıştık.