- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani sürekli hale geldiyse alkol kullanımı elbette ki etkiler ama dozu da önemli.. Bazı insanlarda da alkol tam tersi daha da isteklenmeye neden olur.. Bu durumu oturup karşılıklı konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz.. Eğer sizin isteklerinizi görmezden geliyorsa zaten orada sorun var demektir.. Erkek normal şartlarda kendine yediremez bu gibi durumları ama uygun dille anlatırsanız sizi anlayacaktır.. Keyifli günler..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor ki
- +1 yıl
E o zaman geriye bir seçenek kalıyor, ayrılmak..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Bu isteğinde mutlaka bastırılması lazım. Ayrıca;
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun belli.
Bu sadece senin değil hemen hemen tüm bayanların sorunu.
Erkeği tarafından arzulanmamak bayan İçin çok kötü bir durum, bu senin psikolojini aşırı bozar. mastürbasyon yapmaya başladın ve artık mastta yetmiyor belli. 😊 Çözüm dersen, tabiki var.016 Yorumla- +1 yıl
Bu tezleri neye göre yazdın şimdi? 🤔 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 bilinen bir gerçek diyelim.
Bayanın istekli olması tüm dünyada kötü algılandığı için bayanlar en yakın kız arkadaşlarına hatta eşlerine bile söyleyemiyor. Eşinin anlamasına ve ilk adımı onun atmasını bekliyor.
Erkek istekli görünür ama düzenli ilişkilerde erkek için heyecan olmadığı İçin istek azalır. Dünyanın en güzel kadını olsa bile. Ama kadın bağlanmayı sever, bu yüzden ilişkilerde bağlanır ve eşini daha fazla hissetmek ister. 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 sanırım sizde evlisiniz ve buna benzer bir durum sizde de olabilir.
Soran+1 yılNeymiş çözüm
Cevap sahibi+1 yılÖnce sana bir sorum olacak. Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir?
A-) çıplaklık
B-) seksi iç çamaşır
C-) Cilveli olmak
D-) Hiçbiri
Hangisi bakalım gizlicik. Ona göre cevabı yazacağım 😊
Soran+1 yılBenim öküzü varsayarsak hiçbiri
- +1 yıl
Bende bi sorun yok evlide değilim. Ama yazdığınız tarih aralıkları hiç mantıklı değil bence, jinekolojik ya da ruhsal olarak sıkıntısı yoksa bu aralıklar mantıklı değil. Neye göre yazdınız? 🤔 🤔
Cevap sahibi+1 yılDoğru cevap verdiniz😃😃
Bir erkeği ve bir öküzü en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder. 😊😊 bu orgazm alışkanlığını nasıl sağlarım dersen. Orgazm kazanılabilen bir alışkanlıktır ve her bayanın evlenmeden önce mutlaka çok bu alışkanlığı mutlaka kazanması lazım. Bunun içinde çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊
Soran+1 yılNe gibi taktik
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 evli değilden doğal olarak sorunun olmaz. Erkekler maalesef böyle. burada evli bayanların sorunlarına dikkat ederseniz hemen hemen tamamı bu durumdan muzdarip. Eğer ilerde evlenirsen muhtemel aynı sorunla karşılaşacaksın maalesef.
Cevap sahibi+1 yılmastta yapılan hata nedir dersen.
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var
Ona göre devamını yazacağım.
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 anlatabildim sanırım 😊
- +1 yıl
Ya arkadaş senden burada seks dersi isteyen yok, o verdiğin tarih aralıklarının resmi bir kaynağı var mı onu sordum, kafana göre mi salladın.. Ki çok saçma geldi zaten.. Neyse bu abla da burada değil yatak odasında çözüm bulmalı yoksa çözemez
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 bu bir gerçek ve sizin kabul etmek istemememiz sizin tercihiniz. Size iyi günler dilerim.
Cevap sahibi+1 yıl@Scorpion_girl83 bu arada size ders verdiğimi nerden çıkarsınız acaba?
Cevap sahibi+1 yılDevamını öğrenmek isterseniz yazarsınız.
Nee yaa sen ciddimisin, bu kadar isteklisin ve kocam sana yaklaşmıyor diye sen ne yapıyorsun? Yani çok istekli olduğuna inanmıyorum çünkü çok istekli olsan eşin sana yaklaşmasa bile sen ne yapar eder ona yaklaşıp gerekirse adamın uykusunda içine alırdın. Eşim arada öyle yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılGururuma yediremiyorum
- +1 yıl
Hmm peki ya o da gururuna yediremiyorsa? Ya o da senğn gibi düşünüyorsa, yani eşim beni hiç arzulamıyor arzulasa gelir ve alırdı diyip artık sana sırnaşmayı bırakıp sen yapana kadar yapmamaya karar verdiyse. Ben öyle yapmıştım ve haftalarca eşim bana hiç yaklaşmamıştı. Bununun gururla alakası yok küçükhanım. Seni zevkten uöuracak saatlerce becerecek bir erkeğin var ve onu kıvama sokacak olan da sensin. Ahh yanımda olucaktın...
Soran+1 yıl😒
+1 yılSelam, öncelikle seni üzmek istemem.. Ama 6 ay boyunca yakınlaşmaması güzel bişey de düşündürmüyor açıkçası..
- Sana karşı olan arzuları bitmiş olabilir
- Alkolün de etkisi olabilir
- Ya da dış etkenler (borçlar, sıkıntılar, iş yorgunluğu ve stresi...) vs vs..
Yardımcı olmayı çok isterdim ama aklıma da bişey gelmiyor.. Çift terapistine gitmeyi de deneyebilirsiniz... Umarım her şey yoluna girer..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelce giyin hazırlan yaklaş nasıl dokunacağını bil ilişkide bir şeyleri üstlen dişiliğini kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılGururuma yediremiyorum hep ben
- +1 yıl
Alkol alıyorsa istemez bu arda
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemiyor demekki işte bu tarz durumlar evliliği sarsıyor aynısının kadın versiyonu bende 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence isteksiz olabilir konuşun bence
00 Yorumla
+1 yılSürekli alkol tüketimi hem ereksiyon hem de iktidar problemi yaratır.
Bunun dışında en büyük etken strestir. Kendini yeterli görmeyip yanaşmıyor olabilir. Telkin edici cümlelerle yaklaşmakta fayda var. Söylediğin zaman aralığı yaş gözetmeksizin hiç bir erkeğin tavrı değildir.
Oturup konuşup gözlemleyip neler olduğunu en iyi sen anlarsın. Herkes gibi olmak yerine farklı olmak heyecan katabilir. Biden fazla sebebinin olabileceğini unutmadan, kırmadan, dökmeden çözüm bulabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBulamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz yorumları görüşleri okudum. Anladığım kadarıyla da gururun incinmiş. Haklı olabilirsin. Fakat eşini tanıyan en iyi sensin. Erkek cinsellik yaşamadan hele elinde imkan varken sırtını dönmez.
Ama alternatiflere bakarsak iş hayatı stres ve borçlanma erkeği yorar. Aldatma var diyemem bunu senin cozmen gerekiyor.
Bendede aynı dert var önceden umursamıyordum lakin bu davranış zamanla yıpratıcı olduğu için umursamama ve yanasmama kararı aldım.. 2 senedir kankayiz :)
24 Yorumla- +1 yıl
Hala evlimisin
Soran+1 yılBende yanaşmıyorum gururumdan
Cevap sahibi+1 yıl@kubosoruyor evlilik cinsellikten ibaret olsaydı evlenmez seks yapardım sürekli :)
Cevap sahibi+1 yılBizler farklı yaratıldık sizlerden. Ne olursa olsun hiçbir şekilde cinsellikten vazgecemeyiz. Gururunu bence tribe çevirme reddedilmekten korkma ki bunu yapmaz.. cozmen gereken birinci problem gururun. İkincisi birinciyi çözdükten sonra ufak bir kaç tahrik şekline bakar. ;)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 6 ay hiç yapmaması çok enteresan yeni evlenincedemi öyleydi. Evet içki bağımlılığı varsa ibreyi etkiler ama 6 aydada bire düşmemesi gerekir onun başka dalgası olmasın veya mastürbasyon bağımlılığından isteği düşürebilir. Cinsel tercih değişikliğide olabilir. Şurası muhakkaktır senin gibi istekli bir hanımın yanında böylesinin olmasida sana yazık üzüldüm. Keşke hergun keyif verecek biri olsa kader utansin
00 Yorumla
+1 yıl6 ay uzun bir süre. Şu sebeptendir diye içini rahatlatabileceğim bir detayı yok üzgünüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı konuşarak halledilebilecek bir sorun bu. Onun ne zaman böyle bir ihtiyacı olacak olayını beklememelisiniz. En azından onun düşüncelerini öğrenmiş olursunuz böylelikle..
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum yine aynı
- +1 yıl
Off çok kötü.. sebebini öğrendiniz mi peki?
Soran+1 yılSıkıntılarım var diyor
- +1 yıl
İlginç bir durum. Ne sıkıntısı? Maddi mi? Fiziksel mi? Psikolojik mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici gelmeyebilirsin ona. Sen neden bekliyorsun her şeyi erken yapacak diye bi zorunluluk mu var? Öyle beklersin bir yerden sonra da bu beklemenin sonu aldatma haberin olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hep ben yaklasmiyordum ona bende sıkıldım artık birazda o yaklassin 😓 erkek sonuçta
Soran+1 yılBenimde gururum var
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik bir problemi olabilir. Ekonomik sıkıntısı olabilir. Bu direkt çehresine yansır. Bunu çözmeye çalış.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇözemedim
- +1 yıl
Al karşına konuş.
Soran+1 yılFaydası yok çok konuştum
Kanka ben alkol alıyorum.
Alkolle alakası yok. Alkol alınca daha iyiyim.Bizde de durum tam tersi 😡
14 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yıl😐 Allah yardım etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl6ay olması cok ilginç alkol bu işte cok büyük bir etkisi olamaz ama onun ilişkide arzu heycan duyamadıgı belli ama bukadar uzun sürede o bile yetersiz
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Konuşup kafasındaki sorunu cözmelisin konuşturma calış
+1 yılBir kadın nasıl böyle bir sıkıntıya sokulur anlamıyorum ne güzel istekliyim diyorsun hakkını vermesi lazım arkolü fazla tüketiyorsa sıkıntı yaratır
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Üzülme her şey olacağına varır seni tanımak isterdim senin sıkıntında arkadaşım vardı zor bir durum
Yaşlar kac ne zamandır evlisiniz? Bu durum ne zamandan beri böyle telefonunu falan saklama durumu var mı?
012 Yorumla
Soran+1 yıl12 yıldır evliyiz
Soran+1 yılBen yaklasmiyorum oda yaklasmıyor hep yaklaşımdim oda arada ben bıraktım oda yaklasmıyor onun dışında da pek ilgili değil zaten yani ev geçim konusunda hasta olduğumda felan ilgili ama karı koca ilgisi yok
Soran+1 yılNasıl şeyler mesela ikimizde aynı yastayuz 35
Soran+1 yılYa kizarsa
Soran+1 yılBakalım son çare bu galiba
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 6 ay nedir yaaa şaka gibi. senin çare belli
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılrezalet puanım 1/10.
herkesin hayatına kimse karışamaz.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaylarca bile yapmaya gerekduymaya bilir. alkol evet uyuşturabilir. psikoloik sebeplerde olabilir. sen etkileyip kudurtmayı dene. ya da hiç sallama direk saldır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. İcki masasını sen hazirla ikinci kadeh rakıyi içince yanında ol.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄onuda söyledim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok fazla ve hergun alkol sorun olabilir fakat cakir kafa daha da istekli yapar belki baska bi sorun var konus bence
00 Yorumla
+1 yılEşinin seni arzulamayıp sana yakınlaşmaması ciddi bir problem. Bu konuyu kendi aranızda çözemiyorsanız çift terapisi alabilirsiniz
00 YorumlaBu isteğini belirt ona her şey onun keyfine göre olucak değil seni hiç düşünmemiş.
02 Yorumla
+1 yılBakımlı değil misin ya da yatakta çok sınırlar mı koyuyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo açığım herseye
- +1 yıl
Çok saçma değil mi o zaman fiziğin nasıl
- +1 yıl
Yemeyenin malını yerler İstanbul'da mısın sen?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yakın mısın İstanbul’a?
+1 yılAldatsaydı eğer arada bi seninle de birlikte olurdu anlamaman için bence durum farklı
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılfazla dayanamaz belki sorun sende ya da çok 31 çekiyor eşin ya da başkası ile oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
sen sekste iç giyimde dış giyimde iyi misin ki
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptın sen adamı yataktan tekme ilemi attinda bir daha uğramamış
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yıl2 gün dayanmaz ki ben gün de hiç durmadan isterdim olsa idi hayat bunu gerektiriyor seks te yoksa bırakın ya bu hayatı gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 ay mi yuh be ben 2 gün dayanamıyorum bir doktora gitsin yoksa böyle yürümez ya aldatmak zorunda kalırsın ya boşanırsın istekli kadın bulmak zor kıymetini bilsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl😓
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına cidden keşke eşinle yer değiştirebilsemm...
Çok garip, sen başlat seksi. Ve bence konusun bu konuyu
010 Yorumla
Soran+1 yılO yaklasmıyor diye bende yaklasmiyorum gururuma yediremiyorum
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılO yaklaşmadigi için bende gurur yapıyorum
Soran+1 yılSıkıntılarım var diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi içinde yaşadığı sorunlar var belkide ya da onu tahrik etmiyor olabilirsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaklasmiyorum ki oda öyle
- +1 yıl
Ondan beklememelisin güzelce süslen püslen kokular sür ve yaklaş belkide sen yaklaşmadığın için oda soğudu senden..
Soran+1 yılSogudu mu asil ben soğudum onun bu isteksizliğiden
- +1 yıl
Böyle yaparak birbirinizden soğuyorsunuz belkide iktidarsızlık problemi yok dimi yoksa erkek en fazla iki hafta durabilir seks yapmadan ama seks yaptığı kadından tiksinme falan olmuşsa ya da farklı bir durum o zaman başka..
Soran+1 yılTiksindirici bir şeyim yok ki benim
- +1 yıl
Alkolü var yazmışsın alkol evet isteksizlik oluşturabilir bazılarında aşırı alkol varsa insanı bambaka birine dönüştürebilir... vücudun güzelse ve ona karşı bir sorun yaşamadıysan o zaman sorun eşinde.. kendi içinde yaşadığı problemleri var...
Soran+1 yılVücudun güzel olması şart mi her şey dış görünüş mü 😔 evet bağımlı hergun içiyor
- +1 yıl
Vücut güzel olmayınca erkekler bu konuda biraz isteksiz olabiliyor.. birde şimdi internet ortamında bir sürü güzel çıtı pıtı kızlar ister istemez karşısına çıkıyor ve öylelerini görüncede yapma isteği kjaçıyor... kendiside dört dörtlük değil tabiki ama insan kendine bakmaz karşısındakine bakar hep..
Soran+1 yılÇok kötüyüm 😓
- +1 yıl
Yapma böyle vücudun kötü değildir bence eşin isteksiz alkol isteksizliğe yol açar sonuçta..
+1 yılYa seni beyenmiyo ya sen fizik ve temizlige dikkkat etmiyorsun ya da seni aldatiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılOzaman niye evlendi zorla gitmedim ona 😐
- +1 yıl
Bilmem ona sor ya da neden birlikte olmadigini sor belkide adamin aletinde sorun var ona baktinmi
Soran+1 yılSoruyorum sıkıntılarım var diyor
- +1 yıl
Sikintin ne var diye sordugunda
Soran+1 yılİş güç işte
- +1 yıl
Eeee ne yapacaksin
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Kendine oyuncak al bosanmayacaksan bence bari oyle rahatla
+1 yılNeden yaklaşmıyor. Millette var işini görmüyor bizde yok can istiyor kader
02 Yorumla
Soran+1 yılBilsem
- +1 yıl
Ben olcaktım..
+1 yılya aldatılıyorsun, ya da eşin mastürbasyon olayını abarttı
014 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaptığını sanmıyorum 😐 hiç denk gelmedim
- +1 yıl
ee karşında yapmaz ki. tuvalete girdiğinde, banyoya girdiğinde vb..
Soran+1 yılBilmiyorum sanmıyorum ya da konduramiyorum
- +1 yıl
ama bu kadar süre ilişkiye girmiyorsa, normal değil. başka bi seçenekte yok.. aldatılıyosun o zmn
Soran+1 yıl😓
- +1 yıl
yani bu çok uzun bi süre. ve hiç bi erkek seks yapmadan o kadar durmaz. kesinlikle alternatif yok, ya mastürbasyon ya da aldatılıyosun. erkek diyorum gerçi de, hiç bi kadında durmaz 🤔
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
kendinden baz al.. sen durabiliyor musun? erkek için sekse ulaşmak ne kadar zor olabilir.. ya da sen hiç şahit olmadım diyosun, çıkarıp önünde yapmaz ki masturbasyonu. ve geç kalınmış bnce, 6 ay 🤔
Soran+1 yılNapim 😐 hiç bilmiyorum
- +1 yıl
konuştun mu hiç?
Soran+1 yılEvet hep bahanesi var alkol bağımlılığı var bide
- +1 yıl
alkol bağımlılığı zaten ayrı bi tehlikede.. o zaman konunun ciddiyetini çok daha ciddi bi şekilde anlatmalısın. bir daha hayata gelmeyeceksin. kim ne derse desin seks insan hayatında çok önemli. ve bunu sana yaşatmaya kimsenin hakkı yok. bence kendine yön çizmeye başlamanın vakti gelmiş geçiyor
Soran+1 yılÇok kötüyüm 😓
- +1 yıl
bana yazar mısın
+1 yılBenimkisi ayda 1-2 kendi jstediginde geliyor... ben istedigim hergun yok yiyirum
04 Yorumla
Soran+1 yıl😓
- +1 yıl
Bazilarimiz8n kaderi cinsellik hayatimizda zindanda olmak
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sana sabir versin ben fucbody arar duruma dustum...
+1 yılEvlilik aşkı vs ödlürüyor diyorum anlatamıyorum ki bunu insanlığa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Evli erkeğin bir gün bile durmasını kafam almıyor benim
10 Yorumla
+1 yılNe kadar alkol alsa da bu çok etkilemez. Ya başka biri var ya da sağlık sorunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzel giyin sacini yap suslen biraz feminen enerji getir etrafina boyle seyler dusunmezsin
22 Yorumla
Soran+1 yılAdam odun anlamıyor hiç bir şeyden soğuttu beni herşeyden inan hevesim kalmadı
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl6 aydır bende öyle yapıyorum, ama isteksiz vs. değil her yönüyle normalim, sizin ilgi göstermediğinizden veya daha fazla ilgi gösteren birileri olabilir. Alkolde var ise çok kötü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa senin hoşlanmadığı bir şey görmüş dile getiremiyor , ya da başka birine kaymış , ya da sağlık sorunu var. Sen bu dönemi iyi idare etmelisin. Çocuk var mı
00 Yorumla
+1 yılayrıntılı anlatırmısın tahmin edeceğim şey çıkmasında bana
00 YorumlaBen 2 gün duramam seks yapmadan böyle ağzın boğa gibiyim ben delirtirim karımı zevkten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılOha 6 ay mı ben 3 günden fazla dayanamadım 2 yıldır jbladojşnlkjbas
00 Yorumla Hen uyumu denilen şeye inanmaya başladım bende 😔
00 Yorumla
+1 yılAlkolün etkisi olur. Senden alacağı hazzı alkolden alıyor belli ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltı ay mı... tehlikeli sınır çoktan geçilmiş. Bunun bir sebebi var tabi ki senin bunu bilmemem de garip
08 Yorumla
Soran+1 yılYeminle bilmiyorum ben yaklasmiyorum oda yaklasmıyor 😓 bende gururuma yediremiyorum
Cevap sahibi+1 yılSexle gurur mu olur. Aklıma benimde yaşadığım bir sorun geldi. Bebek oluncada seks hayatı durur. Öyle bir durum var mu
Soran+1 yılBir tane çocuk var evet olur her zaman kadın yanaşmaz ki
Cevap sahibi+1 yılBen iki evlilik yaptım. İlk evliliğinde sorunlar vardı. Kavga gürültü vs haliyle seks hayatı bitti 8 ayı geçince mahkemede bulduk kendimizi. O dönem öncesinde eşim üzerime çıktı. Ben bu ne gurursuz kadın demedim. O yapmıyorsa sen yap. 12 yıl bi hayatınız olmuş.
Soran+1 yıl😓😓😔
Cevap sahibi+1 yılSoğuma olursa yani artık ondan tiksinmeo zaman evlilik biter. Sen buraya bunu yazdıysan sende soğuma yok, demek ki daha bitmemiş
Soran+1 yılOmu sogumustur ozaman
Cevap sahibi+1 yılEvet olabililir, 6 ay çok. Aslında bu konuyu ondan da dinlemek lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim de bana yaklaşıyor. Hep hasta yorgun ağrılı :(( çok istiyorum çok aç bırakıyor beni yaaaa. Sen de açsın kesin
02 Yorumla
Soran+1 yıl😐
Cevap sahibi+1 yılKıyamam yaaa :( aynı durumdayiz maalesef. Ah bu uyuzluklari bitmeyen eşler aaaahh
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılDirek mahkemede boşanma sebebi.. Eğer bir sağlık problemi yoksa seni ihmal edemez...
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor ama
Soran+1 yılSor
Gizli Üye(18-24)+1 yılmax 1 hafta sürer sonra zaten boşalmazsa yumurtalığı ağrır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillette de ne kadın var ya, işte hep ters oluyor istekliye isteksiz, senin gibi hatunu bulmuş her akşam yapması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıl😐
Gizli Üye(36-45)+1 yılalkolle alakasi yok bunun gizlilik icerisinde guven icerisinde bul bir partner icin icin yaniyordur kuşun zevk almaya bak kendi elinle yapmakta bir yere kadar
00 YorumlaAl karşına konuş, tam zamparaların aradığı duygusal boşluğa düşmüş, ilgisiz kalan kadınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatında bir başka kadın olabilir, erkek 6 ay evli ve seks yapmıyorsa bunun bariz sebepleri olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Cevap sahibi+1 yılSen de onu aldat
Soran+1 yılAllah korusun
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizda bir sorun mu oluştu peki cinsellik yüzünden iliskiye girmemesinin bir nedeni var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapıyorsun peki istegin oldugunda mastürbasyon mu yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddimisin o vajinan nolmustur oyle Şu an fena kalkik
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Cevap sahibi+1 yılistiyomu peki
Cevap sahibi+1 yılkonusalim mi sorunu begeneyim
Cevap sahibi+1 yılgormek istermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa boşan ya partner bul takıl anlamıyorum ateş gibi hatun yanında hakkını veremiyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl😓
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılburada misin
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 6 aydır yanaşmayan erkeğin erkekliği ölmüştür ya da kesin aldatıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yıl😐
Soran+1 yılÇok istekli değil di ama bu kadar değil di
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsra ezmecinin taktiklerini hemen uygula hemen!!! Tuzlu su yasemin yagi gul yagi
05 Yorumla
Soran+1 yılFaydası olur mu ki
Cevap sahibi+1 yılNet gordum faydasini
Soran+1 yılNasıl yapılır peki
Cevap sahibi+1 yılDetayli bi sekilde profilinde yazior yaglar nereye uygulanacak
Tuzlu su haftada bir sagdan sola
Aura calismasi hepsi cok onemli
Soran+1 yılTm teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası ar yâda tamemen şeyi işlevsiz yapacağın en güzel sey doyumsuz sınırsız bir erkeğe sayasıya vermek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu tahrik edecek birşeyler yaptın mı hiç veya onunla bu durumu konuştun mu
04 Yorumla- +1 yıl
Yani boy biri ya sağlık problemi vardır ya bir başkası vardır ya başka düşüncede biridir
- +1 yıl
Bir aoeun var senden sakladığı
- +1 yıl
Öncelikle sen gurur yapmayı bırak daha karpuzun içini açmadan kelek diyorsun bı suslen puslen yaklaş bakalım yine aynı tepkiyi mı verecek
belki bir rahatsızlığı falan vardır bi tekrar konuş istersen
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum sıkıntım işlerim var diyor sence bunlar engel mi
Soran+1 yılAyırmiyor işte bende gurur yapıp yaklasmiyorum
Soran+1 yılHepsini yaptım öküz gibi anlamıyor esek
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem