Diğerini eklesem muhtemelen soru silinir ondan eklemiyorum neyse sizce neden bu böyle mesela ben erkeklerde hiç bu durumu görmedim hepsinin genital organları benim gözlemlediğim kadarıyla aynı

Diğerini eklesem muhtemelen soru silinir ondan eklemiyorum neyse sizce neden bu böyle mesela ben erkeklerde hiç bu durumu görmedim hepsinin genital organları benim gözlemlediğim kadarıyla aynı
Meme uçlarında bile farklılık var gördüğün gibi, demek ki kadınların yaradılışında var bu genetik özellik. Erkeklerin cinsel organlarında da boyutlarda ve görüntüsünde değişiklik vardır, ama tabi sizin için içinizi doldursun içeride uzun dursun yeter... Aynı şeyi erkekler de düşünüyor, sıcak ve sulu dar olsun yeter...
Erkeklerin ki de farklı uzun olan var kısa olan var damarlı olanı var aşağı yukarı sağa sola çapraz falan yamuk oluyor başının rengi farklı oluyor ki bu daha çok erkeklerin dudaklarının rengi neyse başlarının rengi de o renkle aynı veya çok yakın oluyor
Cevap
12Cevap
senin koyduğun şey ''nipples'' yazıyor üstte. yani meme ucu. genital bölge değil. erkeklerde de değişiyor. büyüğü var küçüğü var, yamuğu var.
Erkeklerde de böyle ki irili ufaklı eğrisi düzü incesi kalını çeşit çeşit yani
Nasıl değil, kısası var, uzunu var, incesi var, kalını var, yukarıya doğru kıvrımlı olanı var, aşağı doğru kıvrımlı olanı var. Varda var.
Orası neresi ta ben hiçbir kadının vücudunda resimdekilere denk gelemedim
Bence sana öyle geliyor
Aynı değil sana öyle geliyor
Sacmalama hepsi farklı
Erkeğin de farklı baya
Kadinlari ne kadar farkli peki
Sen oyle san bendeki kimsede yok😂😂
Erkeklerde de farkli
Nasılll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?