1 yıllık Evliyim iş yerinden birine karşı yoğun duygular hissediyorum. Bu hissiyat tamamen cinsellik. Oda evli onunda bana karşı aynı şekilde. Adım attı bana daha öncesinde reddettim. Eşimi dusundum o an. Şimdi kafam gitgel yapiyor sürekli kendimle celisiyorum. Eşimi aldatmak istemiyorum ama bu şekilde yaparak bile aldatmış oluyorum farkındayım. Eşimi seviyorum ama aramızda tutku yok. Cinsel istegim olmuyor. Zaten düzenli bir ilişki yaşamıyoruz. Bunun için ben terapiste bile gittim. Bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum ama bu icimdeyken eşimi aldatacagimi düşünüyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Ne yapacağımi şaşırdım. Doğru bir yol değil...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun çözümü çok çok basit. Aranızda bir tutku yok , yani eşinize karşı heyecan duymuyorsunuz. Bunun net anlamı da eğer bu gün boşanmazsanız , ama 3 ama 5 sene sonra ayrılacaksınız hem de kel alaka incir çekirdeğini dahi doldurmayan bir sebepten dolayı. Aranızda bir aşk heyecanı yok çünkü. Bişeylerin üzerini sanki yokmuşçasına kapatıp sineye çekiyorsunuz şu an. Ama bu durum sizde birikime neden olacak zamanla. Bu yüzden şimdi ayrılın ve ne yapmak istiyorsanız daha sonra istediğinizi yapın. Bu şekilde de hiç bir suçluluk duygusu duymamış olursunuz. Vicdanınız rahat olmuş olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama eşimi seviyorum. Eşimden ayrilamam ayrılmak da istemiyorum. her şey daha beter. olup boka saracak benim için yani bir gönül eglendirmeye evliliği yakamam. şu an kurulu bir düzenim var. Bunun dışında bir sorunum yok
- +1 yıl
İşini değiştirmelisin. Kendine ve kocana duyduğun aşırı büyük saygından dolayı. Eğer bu hataya düşersen bunların hiçbiri kalmayacak inan ki. Empati kur, kocanın böyle bir şeyi sana yaptığını düşün daima..
Soran+1 yılKötü bir his tabikide kim kendine böyle bir şey yapılmasını ister ki
- +1 yıl
Hiç bir insan istemez bunu. Ne bir kadın , ne de bir erkek. Siz kadınların bazı hataları var ve anlamadığımda şu. Ne demişler insanlar konuşa konuşa anlaşır. Oturupta uygun bir ortamda , uygun bir zamanda neden eşler birbirleriyle dwrtleşmitor isteklerini - arzularını - hayal ettiklerini - birbirlerinden beklentilerini uygun hoş bir dille birbirine aktarmıyor. Bu nw ayıp bilet , ne de kötü bişey çünkü. Sizce o zaman ortada bir sorun kalır mıydı o zaman? Üstelik bu durumda küçük düşecek birşet de tok ortada. Bu kadar birbirlerini seven eşler arasında iletişim muhteşem olmalı di mi? Dört dörtlük yani. Hiç bir insan karşısındakinin aklını düşüncwsini okuyamaz, o yüzden açık sözlü olup konuşup anlatmak lazım, şunu istiyorum , böyle istiyorum , bu konuda hatalısın diye. Bazen insanlar kendi kendilerini iyi analiz yapamıyorlar çünkü..
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer eşini cinsel yönden aldatacak isen bence bekar biri ile yapman daha doğru olur evli adam istediği zaman senin ile olur ama bekar bir erkek her gün
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle her önüme gelenle de yapamam. Suanki sıkıntı iş yerimle alakali gözümün önünde adam. Cinsel durtulerimi zorluyor benim.
- +1 yıl
bende sana her önüne gelen ile yat demedim ki zaten adamı tersler isen o zaman bir daha istemez seni sen cesaret veriyorsun ona yarın bir gün tadına bakar sonra iş yerinde adını bile çıkarır
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmayayım ama başkalarıyla da olayım. E zaten tutku yoksa, sevgi yoksa o kişiyle aynı evde olmanın anlamı ne boşan. Sonra istediğinle istediğini yap
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPişman olabilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Esinde aslinda iyi biri ve aranizda iyi dedigine gore. Sen niyetine girmissin mutlaka yasicaksin. Sonra pismanda olacaksin ama bunu bilsende yasicaksin. Peki o adam kim, nasil biri? Isin bide bu yani var. Yarin sen nokta koysan buna izin verecek mi mesela?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. basimiza geliyor bu tip seyler. aslinda evet yanlis ama insan merak ediyor, tadina bakip denediginde zaten cok surdurulebilir olmadigini anlayacaksin. yasa aklinda kalmasin ama pisman olmayacaksan yasa.
08 Yorumla
Soran+1 yılPişman olurum ben vicdan azabı çekerim. Kendimi biliyorum.
Soran+1 yılAynı iş ortamında. olmak da sıkıntı ya
Soran+1 yılUzak dursam en iyisi olacak
Soran+1 yılKarşımdaki kişi biraz tedirgin gibi bugün ağzının kenarin da çikolata vardı yanimizda biri vardı bnde elimle aldım burada birileri var dedi bana dedikodu yapar senin için söylüyorum falan filan
Aldatmayın böyle basit mi evlilik kadın eşine erkek eşine sadık olacak karısına sadık olamayan sana mı yetecek.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yazdım zaten yani amaç karşılıklı tatmin aşk mesk mi olacak sanki.
+1 yılSenelerce söyledim kimse beni dinlemedi evlilik sekse en uzak şeydir ve kimse hayatını yaşamadan cinselliğe doymadan asla evlenmemelidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok düzgün bir insan gerçekten bazen kendimi diyorum eşim bunu hak etmiyor
- +1 yıl
Neyse soruna cevap vereyim yapsan da yapmasan da ikisinde de çok büyük pişmanlık yaşayacaksın. Bu kesin yani .
+1 yılBoşanmayı düşünün yani zayen evliliğiniz bitmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye kurulu düzenimi bozayim hadi adam kötü davransa bahane bulup ayrilirsin bu ayrılma sebebi değil benim için
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani profilde bekar yazıyor bence çalışılmış trol soru
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff neyi kanitliycam sana ya yürü git
- +1 yıl
yani anlattıkların inandırıcı değil
Soran+1 yılİnanmak zorunda. degilsin güle güle hadiii
- +1 yıl
okayy
+1 yılevet zevk olacak ama dikkat et bağımlıkılk yapmasın :D
00 Yorumla
+1 yılyanlış bir yol evet, ama bi şekilde de doyman lazım. Bizde de sen benim.
00 Yorumla
+1 yılHayatını bir kere yaşıyorsun akşamları şimdi yanımda olsa bana ne yaprdı acaba diye düşünmek yerine çaktır bir kere dene en azından baktın zevk veriyor devam et ama bir bakarsın ten uyumu tok sadece merak seninki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsinle aranda sorun mu var peki cinsellikte. Zevk vermiyor mu sana
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik aslında ben hata ettim de iş işten geçti. Mantık evliliği yaptım sandım bazı şeyleri es geçtim. Eşimi çekici bulmuyorum. İlişkiye girmek gelmiyor içimden zaten buda zevk almamı engelliyor.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir evlisniz peki
Soran+1 yıl1 yıldir beraberiz
Cevap sahibi+1 yılSeverek degil de gorucu usulu falan mi evlilik yaptiniz
Soran+1 yılGörücü usulü değil severek ama mantık evliliği yaptım biraz
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayı da iliskiye girerken zevk almiyorsun
Soran+1 yılKötü bir durummus ya
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılver gitsin yarın toprak olacak böcekler yiyecek kukuşunu alan veren razı sal kendini gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir admini ya da moderatörü etiketleyin. Görüşü şikayet edin.
bacım çocuğusunuz. Alayınız.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok neymiş ağzının kenarında çikolata kalmış onu almış. Hiç mi utanmıyonuz. Gitsin kendisi silsin. İkinizde evlisiniz böyle bakmanız edepsizce yazık valla. Konuşuyosanız bile bu şekilde aldatmış sayılırsın. İlla temas olmasına gerek yok
00 YorumlaYanlis yoldasin Bu dusuncen bile yanlis. Esinle cinselik probleminiz varsa oturun konusun destek alin ama sakin aldatma
00 YorumlaMantık evliliğinin zararları :d
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Bazen istemsizce kırıyorum. Niye arkadaş kalmadık. Bu yönden pişmanim sadece bunun için de evlilik bozulur mu bilmiyorum. Kendime çok kiziyorum
+1 yılEşinle aşk evliliği mi görücü mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılok yaydan çıkmış artık
00 Yorumla biz kızlara bir günde küsmedik...
00 YorumlaDur mk kendini kontrol et
Atıp
00 Yorumla
+1 yılYa kardeşim nasıl insansınız siz
00 Yorumlaİşten ayrılma şansın var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılİşten ayrılma şansım yok şu an ama yakın duruyoruz. Uzak olsak birbirimize iyi olacak.
+1 yılBoşan adama yazik yaw
012 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum eşimden öyle bir dusuncem yok. Eşimi seviyorum. Eşim gerçekten düzgün biri. Sadece bn onun kadar masum değilim
- +1 yıl
Kocanda senin için aynisini dusunuyosa ne yaparsin
Soran+1 yılÇok kötü bir şey tabiki de. Onun yerine kendimi koyuyorum zaten. Bu çok farklı bir Duygu cinsellik önemliymiş tutku bunlar evliliğin temeliymis
- +1 yıl
Kocani daha azdir o zaman bu kadar vicdan yapacagina onunla ol
Soran+1 yılBnde sorun zaten onda bir sorun yok
- +1 yıl
Derdin baskalariyla sevismek mi
Soran+1 yılEvetttttttt
- +1 yıl
Ruhun or...😂😂😂😂
Soran+1 yılÇok masumsunuz sizde yaaa
- +1 yıl
Kiz hayatimda 1 memito ellemisligim yok😂😂
Soran+1 yılHe tabi ya kesin öyledir
- +1 yıl
Yalanciyi sksinler hemde istersen sen takmayla s. kk
Peki eşin sana yatakta yetmiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ver kurtul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldm den yazdım
00 Yorumla
+1 yılEşinle problemin ney
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik eşim bana çekici gelmiyor. Arkadaş gibiyiz zaten. İstekli değilim ona karşı.
- +1 yıl
O istellimi peki
Soran+1 yılEşim çok. istekli biri değil olursa. olur olmazsa olmaz.
- +1 yıl
Ama sen o istemeden zaten istemiyrosun anladigim kadsriyla
Soran+1 yılEvet aynen öyle bir durum var şu an
- +1 yıl
Sevmiyorsun yani
Soran+1 yılSevgi başka bu başka bir durum yaa
- +1 yıl
Anliyorum belki farklılık istiyorsundur heyecan filan hayatinda adrenalin ya da
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim kimi istiyorsa ona versin
00 YorumlaNe yaptın boşandınmi
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İş arkadaşımdan hoşlanıyorum ama evliyim ilerde pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat