İş arkadaşım ara ara, dar giyimin bana çok yakıştığını dile getiriyor. Evli olmama rağmen benden mi hoşlanıyor? Yoksa gerçekten beğendiğinden mi söylüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen doğrusunu yazayım sana Dar giyimin onu tahrik ediyor ve seni arzuluyor kim bilir iç dünyasında daha neler kuruyor bilemeyiz evliyim demişsin Evli olduğun İçin senden hoşlanma ihtimali bir aşk ve sevgi beslemesi olayı az bir ihtimal niye abi dersen (Evlisin) sonunuz yok sen aşk yaşamak dahi istesen bile sonuçta eve gideceksin nasıl bir insan olduğunu bilemem onunla teklif etse yatarsın belki (sadece atıyorum tahmin sadece ) ama sonra ne olur evine dönersin oda evine döner bir cinsel hoşlanma o kadar cesaretli bir insanmısın? Cesaretli isen sor benden hoşlanıyormusun diye direk yüzüne ama dikkat bu durum yatakta sonuçlana bilir beni yanlış anlama belkide sen kocana çok sadık bir insansındır bilemem yazdıklarım tahminden ibaret şeyler !!! Saygılar
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım bütün kadınlar bu gerçekleri okurlar , okuyanlarda okumayanlara iletirler
Cevap sahibi+1 yıl@Parçalayıcı gerçekler bunlar saygılar
- +1 yıl
Aynen öyle teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz erkeklerde merak uyandırıyor evliler ve türbanlı olanlar ama adamın çok hoşuna gitmişsin emin ol bence adama ver bi kere pişman olmazsın geceleri uykuları kaçıyodur seni düşünüyordur aldatma olarak bakma olaya ver sevinsin hem sende istiyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılLütfen , hoslanmiyor beğeniyor, etkilenmiyor , beğeniyor ya da iltifat ediyor gibi düşünce farklılıkları ile zihninizi yormayın, bir erkeğin bu yaklaşımı o kadından cinsel olarak etkilendiğini gösteriyor açık net.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İş arkadaşlarıma ben çok daha ötebbegeni cümleleri kurarım ama bundaki amaç hoşlanmak değil, karşı tarafın beğenilme arzusunu gerçek kılıp, onu mutlu etmektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
+1 yılCanım bu yaptıgın yanlış o istedigi kadar yakışıklı olsun eğer seni etkilemiyosa kocanla aranı bozma bunların derdi gücü seks anladınmı kapalı oldugun için daha çok merak uyandırıyor amacı seninle sevişip bacım pu etmeye çalışmak arkadaşımda aynı sorundan muzdaripti eger merak ediyosan anlatırım sana
10 Yorumla
+1 yılBunu anlamanın kolay bir yolu var. Dar giyince malum yerin belli olur mu? Belli oluyorsa oraya bakıyor mu? Bakışlarını yakaladın mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılKumaş pantolonlar filan giyince belli oluyor ve evet bakıyor. Bakışlarını yakaladım çok kere
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Dar giyim yakisiyor demek vucudun guzel demek yani seni istiyorum demek. Senin tepkini olcuyor sen tepki gosyermediysen yavas yavas daha ileri gidecek
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum sadece nezaketen
Soran+1 yılİltifatlar ediyor zaten
Soran+1 yılHaliyle ben de etkileniyorum
Soran+1 yılEşim ilgisiz değil. Neden erkekler sürekli eşlerin ilgisiz olduğunu düşünür anlamış değilim
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Önemli olan senin ona hissetiklerin nedir? Onun seni arzulaması hoşuna gidiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni arzulaması hoşuma gidiyor
Soran+1 yılOnu cevaplaması çok zor. Çünkü o an ne hissederim bilemem. Düşünmeyle de olmaz.
+1 yılevli kadınlar cinsel anlamda ilgi odağı cezp edici ve azdırıcı oluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı olmama rağmen mi?
- +1 yıl
evet fark etmez ki cinsel almada zevk veriyor bana göre
+1 yılYakıştığını söylemesi normal olabilri de , uzun bakış , çekicisin vs iltifatlar hoşlandığı anlamına gelebilri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz eğer o kişiyle ilgi bir şeyler düşünmüyorsanız sorun yok ve o kişiden uzaklaşın ama siz de boş değilseniz sadece şunu düşünün: eşiniz de başkasından etkilense hoşunuza gider mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin dar giyiminden bahsediyorsa seninle sevişmek istiyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılNet olarak seni kestiğini ima etmiş ve sana karşı boş olmadığını dile getirmek için böyle bi imada bulunmus
015 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Nasıl bir yol izliceksin? Karşılık vericek misin? Bu heyecana ortak olmayı düşünüyor musun?
Soran+1 yılAçıkçası çok farklı bir duyguymuş. Biliyorum yanlış fakat çok etkileniyorum
- +1 yıl
Aynı şeyleri iş yerinde yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum inanki
- +1 yıl
Aksam evde oldugun icin esinin yanında siteye giremiyor musun?
Soran+1 yılYoo girebiliyorum
- +1 yıl
Bugün de kesti mi seni
Soran+1 yılFazlasıyla hem de
- +1 yıl
Çok heyecan verici yaa off yazar mısın bana bi merak ediyorum neler dönüyor
Soran+1 yılMakyajın çok güzel olmuş ve tayt muhteşem yakışmış dedi
- +1 yıl
Tayta kadar detay verdiyse çok çok çok belli değil mi seni arzuladığı?
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
Anlık ıslanıyor musun peki bu heyecan yüzünden
Soran+1 yılHaliyle ıslanıyorum
- +1 yıl
Ben de yapıyorum bunu işte şu an bi arkadaşıma. Gerçekten çok dikkatimi çekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlanmaktan öte arzuluyor, evli olman kafasını kurcalıyor ama bi taraftan da yasak çekici geliyor.. iş kamu mu özel mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılKamu
Cevap sahibi+1 yılkendimden biliyorum bazen bu tür şeyler oluyor. bekarım evlilerle bu tarz samimiyet olunca hoşlanma değil cinsel arzu tarzı oluyor. şimdiye kadar bir şey yaşadın mı dersen yaşamadım. kamu diye risk e giremedim. sen adım atsa ne yaparsın
Soran+1 yılHiç düşünmedim
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç kaç
Cevap sahibi+1 yıladım atmasa da ilgisi azalmasın diyorsun
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı?
Cevap sahibi+1 yıltemas oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılbi ay en azından düşünmezsiniz :)
11 ayCanın istiyorsa f. body ol bence. tek eşlilik sıkıcı
00 Yorumla
+1 yılne kadar zamandır aynı işyerindesiniz
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl kadar oldu
- +1 yıl
sen de evli misin yoksa bekar mı?
Soran+1 yılOkuma özürlü müsün yoksa okuduğunu anlama özürlü mü? Soruda zaten yazıyor!!!
- +1 yıl
Pardon o da evli mi diye soracaktım
- +1 yıl
Kafam biraz karışık da
- +1 yıl
Samimi ve yakın mısınız birbirinize
+1 yılerkekler her zaman her kadın için fırsat kollarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı bir kadınım. Buna rağmen mi?
- +1 yıl
bu konuda kapalılar daha çekicidir :)
+1 yılBu durum da senin hoşuna gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Demek ki kocan ile mutlu değilsin
Soran+1 yılSaçma sapan bir yorum
- +1 yıl
Değilse bı kadinin niye hoşuna gitsin bu durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece yatmak için arzulamıştır
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş yawrum basına iş alma
00 Yorumla
+1 yılSenin gönlün var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgi göstermesi beni etkiliyor Ama ilerisini düşünmedim
- +1 yıl
Özelden yaz ayrıntı ver, söyleyeyim sana olan düşüncesini
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin. Bu kadar yazmanla muhtemelen seni arzuluyordur
+1 yılFizigin nasil yatmak istiyodur
00 Yorumla
+1 yılBuna hoşlanma diyemem seni istiyor
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanıyor
00 YorumlaPek muhattap olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her anlam çıkabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir bnce
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir canim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSennne düşünüyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi