Cinsel Yaşam Vajinadan kötü koku neden olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Daha doğrusu. pis bı koku neden olur.😐😶 Vajinadan kötü koku neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. doktora gitmelisin sana bazı ilaçlar verir. bana hiç olmadı ama galiba vaginal mycosis candida denilen şeyden olmuş 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Onedemek Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Uzun sure yikanmamak , ic camasiri degistirmemek , enfeksiyon , bünye, aşırı sigara tüketimi vs bir çok sebebi olabilir. 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Beş günde bir yikaniyom. da🙄 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl E yani kokarsın tabi . Yorumla Soran +1 yıl Sigara içmek. mi 😅 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Evet aşırı sigara içenlerin de tadı da kokusu da iğrenç oluyor . Yorumla Soran +1 yıl Ben içmiyorum. Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Seks yaparken partnerinden enfeksiyon kapmadığına emin misin? Yorumla Soran +1 yıl Hayır. cunku seks yapmıyorum. esimde yok manitamda 😶🙄😐 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Belki de ondandır Yorumla Soran +1 yıl Nealaka 😄 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Gayet de alaka seks yapamayan kadınların vücudu stres hormonu salgılar bu da vajinanın tadını ve kokusunu bozar Yorumla Soran +1 yıl He anladim. Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Cinsellik yaşayamayan kadın apt*l olur huysuz olur sağlıksız ve başarısız olur vajinal kokusu ve tadı bile kötüleşir. Yorumla Soran +1 yıl Neden ki ya. Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Nedeni seks yapamamak. Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Mantar enfeksiyonu olabilir sarı veya yesil akintin var mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Ozii55 +1 yıl Sen Gine bı doktora görün kötü koku mantar enfeksiyonu ya da idrar yolu enfeksiyonundan olur Yorumla Soran +1 yıl Peki. Yorumla Ozii55 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Ozii55 +1 yıl Ne demek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merhaba hanımefendi bu koku ne zamandan beridir var vajinanızda kaşıntıda var mı 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Arada oluyo. kasinti biraz oluo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar sıklıkla mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben eczacıyım rahat olabilirsiniz aynı zamanda eşimde eczacı Yorumla Soran +1 yıl Ayda bir falan . Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajina bakımını yapıyorsunuz dımı içamasırı olsun kullandıgınız pedler Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum. aradabirfln Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Be kadar sıklıkla ama Yorumla Soran +1 yıl Haftada bir bazen ayda birgibi. Yorumla Soran +1 yıl Negibi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ilişki yasayıp içine şeettirip sonra yıkamadıysan veya enfeksiyon🤷♂️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ozaman enfeksiyon.. dooooğru dr a 🙂 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bakımsızlıktan ve mantar tarzı rahatsızlıklardan dolayı olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burnuma kotu kokular geliyor yoksa koti isler mi donuyor vajinanda 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerlerin kirliymis dostum baksana Yorumla Soran +1 yıl Yok diyorum. sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedem kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee kocaman kadinsin ama neden yalnizsinki sen. Nerdensin Yorumla Soran +1 yıl Bilmem. onida Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdensin sen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya yakin zamanda iliskiye girdiniz ondan dolayı ya da hijyenine dikkat etmiyorsunuz mantar ya da enfeksiyon olmuştur 1 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lan Çok kötüsün ya :S 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden. Yorumla BeenSeytanınAvukatı +1 yıl İğrençsin yazmıştım site kötüsün diye çevirmiş Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Enfeksiyon ya da beslenme alışkanlıkları 1 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Mantar olabilir doktora görünsen iyi olur 1 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akıntı falan olabilir, duş al seksten önce. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne bekliyorsun ki kapalı bir ortam, akıntılar vs. Güzel kokması saçma olurdu 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. temizliçamaşıryediğin içtiğinhastalık 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. mantar olmuştur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
doktora gitmelisin sana bazı ilaçlar verir. bana hiç olmadı ama galiba vaginal mycosis candida denilen şeyden olmuş
Onedemek
Uzun sure yikanmamak , ic camasiri degistirmemek , enfeksiyon , bünye, aşırı sigara tüketimi vs bir çok sebebi olabilir.
Beş günde bir yikaniyom. da🙄
E yani kokarsın tabi .
Sigara içmek. mi 😅
Evet aşırı sigara içenlerin de tadı da kokusu da iğrenç oluyor .
Ben içmiyorum.
Seks yaparken partnerinden enfeksiyon kapmadığına emin misin?
Hayır. cunku seks yapmıyorum. esimde yok manitamda 😶🙄😐
Belki de ondandır
Nealaka 😄
Gayet de alaka seks yapamayan kadınların vücudu stres hormonu salgılar bu da vajinanın tadını ve kokusunu bozar
He anladim.
Cinsellik yaşayamayan kadın apt*l olur huysuz olur sağlıksız ve başarısız olur vajinal kokusu ve tadı bile kötüleşir.
Neden ki ya.
Nedeni seks yapamamak.
Mantar enfeksiyonu olabilir sarı veya yesil akintin var mi
Hayır
Sen Gine bı doktora görün kötü koku mantar enfeksiyonu ya da idrar yolu enfeksiyonundan olur
Peki.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Ne demek
Merhaba hanımefendi bu koku ne zamandan beridir var vajinanızda kaşıntıda var mı
Arada oluyo. kasinti biraz oluo
Ne kadar sıklıkla mesela
Ben eczacıyım rahat olabilirsiniz aynı zamanda eşimde eczacı
Ayda bir falan .
Vajina bakımını yapıyorsunuz dımı içamasırı olsun kullandıgınız pedler
Yapıyorum. aradabirfln
Be kadar sıklıkla ama
Haftada bir bazen ayda birgibi.
Negibi
ilişki yasayıp içine şeettirip sonra yıkamadıysan veya enfeksiyon🤷♂️
Hayır
ozaman enfeksiyon.. dooooğru dr a 🙂
Bakımsızlıktan ve mantar tarzı rahatsızlıklardan dolayı olur
Burnuma kotu kokular geliyor yoksa koti isler mi donuyor vajinanda
Hayır
Partnerlerin kirliymis dostum baksana
Yok diyorum. sana
Nedem kac yasindasin
28
Ee kocaman kadinsin ama neden yalnizsinki sen. Nerdensin
Bilmem. onida
Nerdensin sen
Ya yakin zamanda iliskiye girdiniz ondan dolayı ya da hijyenine dikkat etmiyorsunuz mantar ya da enfeksiyon olmuştur
Lan Çok kötüsün ya :S
Neden.
İğrençsin yazmıştım site kötüsün diye çevirmiş
Yazanların hepsi erkek nerdeyse
Enfeksiyon ya da beslenme alışkanlıkları
Mantar olabilir doktora görünsen iyi olur
Mantar enfeksiyonundan
Akıntı falan olabilir, duş al seksten önce.
yıkamadığın için olabilir mi?
Ne bekliyorsun ki kapalı bir ortam, akıntılar vs. Güzel kokması saçma olurdu
Bi sorun vardır jinekoloğa git
Mantar enfeksiyonundan kaynaklıdır muhtemelen..
temizli
çamaşır
yediğin içtiğin
hastalık
yıka
mantar olmuştur
Enfeksiyon vardır
Mantar
Mantar vardir
Enfeksiyon vardir
Mantar