Madem soğuk havalarda yataktan çıkmak bir işkenceye dönüşüyor o halde işkenceyi zevke çevirmek lazım...

Madem soğuk havalarda yataktan çıkmak bir işkenceye dönüşüyor o halde işkenceyi zevke çevirmek lazım...

Her mevsim ayrı güzel ama ilkbahar da hayat uyanıyor tıpkı duygularımız gibi. İlkbahar da anlamsızca yükselen bir enerji ile doluyoruz dkdd cinsellik için tam da nirvana havası bana göre
Cevap
22Cevap
Bence kış şöyle hafif serin bir odada😂 erkeğimin ateşi ile yanmak🥹 kdjdjdj
Akrepler için her mevsim sevişmek harikadır.
Selam gadası 🙃
Soğuk havalarda daha hoştur.
Bence son bahar
Her mevsimde. Dışarısı kış olabilir ama odanı Ağustos a çevirmek senin elinde ne yani kediler gibi martımı bekleyelim😂
Her mevsim ayrı güzel ama ilkbaharda olması bence daha güzel. Hafif soğuk ve tam uyanış mevsimi.
Açıklama çok yerin olmuş. Fakat bahar ayında hormonlar bir başka çalışıyor sanki.
Her mevsimde her yerde harika ama kışın tadı bir başka, insanın aklına olmadık fanteziler geliyor.
kış mevsiminde uzun gecelerde sarılıp sıcacık sevişmek
Seksin mevsimi olmaz ama kışın soğuk yatakta sıcak ateşli kadınla çok güzel seks yapılır 😉👍
Kışın diyorum dağ evinde dışarda kar yağarken yerde şömine ateşinin karşısında
Her mevsimin ayrı tadı var bence
Ayırt edemem her mevsimin tadı başka güzel.
Meyve mi bu mk mevsimi zamanı olsun
her mevsimin kendine has tadı vardır :D
Bence ilkbahar cünkü buntıcı sıcak yok
Bir Ağustos akşamı gecesi ateşli bir adamla
resmen bir senaryo canlandı gözümün önünde.
Ne
1 cümlelik değil satırlar alır bu hikaye. dm açıksa yazayım?
Açık mo bak
Closed. Miykanos gecelerini bilir misin?
Yo
Ağustos ayında arzuladığını en dolu geçirebileceğin yer. Onunla ilgili bir senaryoydu aklıma gelen. Kısmen yaşadım keşke alkolü biraz daha az alsaydım :))
Merak ettim
takip at
Her nevsim ayrı güzel oluyor
Evet katılıyorum
İlk baharda
Yazın bence.
Net yaz gecesi
Sonbahar ve kış :)
Baharda
Tabi tabii ayarında
Kış zamanı
Dört mevsim