Ya bazılarını görüyorum dış dudakları yok denecek kadar az ama bende öyle değil baya büyük geliyo bu erimezmi sevemedim bir türlü?
Güncellemeler
+1 yıl
İç tarafindaki değil arkadaşlar
Vajinam etli bu kötü durum mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
37
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
knk kilo mu bu nasil erisin. Siz kizlardaki bu takinti nedir hepiniz neden buna bu kadar kafa yoruyorsunuz, genetik heralde kizlar da bu. Erkeklerin testislerin kimisi sarkik kimisi daha toplu olmasi gibi bir sey bu anormallik/normallik bi durum yok ki ortada hepsi gayet normal olmasi gibi..
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne bilelim. cok takıyoruz maalesef
Cevap sahibi
+1 yıl
iste bende onu anlamiyorum zaten. Ustelik goren yok eden yok...
Soran
+1 yıl
İleride evlenicegim insan gorucek daha ne ahjkssknxk
Cevap sahibi
+1 yıl
tamam da insan bunu icin bosanacak degil ki nerde gorulmus yani "yok kesinlikle kabul edemem benim dusundugum bekledigim vajina bu degil olmaz bosanmaliyiz hemen" diyecek hali yok ya yok artik fdkgjfd
Soran
+1 yıl
Ya derse ahahahaj
Cevap sahibi
+1 yıl
Sana soz veriyorum demez demeyecek kdfjgdk
Soran
+1 yıl
Ya mesela pantolon üzerinden ellemis olan birisi az çok nasıl tahmin edermi anlar mi
Cevap sahibi
+1 yıl
valla ben daha once hic bu islere girmedigim icin tahmin etmem diyecem de etliyse zaten hani seklini suklunu tahmin etmek cok bi marifet oldugunu sanmiyom ama zaten ne onemi var bunlarin knk on hazirlik mi eger olumsuz tepki verirse olmaz vermezse olacak kafasi falan, orani da elletme yani gunah la. Ya Allah askina dusunmesene bunlari knk vallahi sizin taktiginiz kadar onemli degil, yok karaymis yok acikmis yok etliymis falan adam organin sekline gore evliliginden sevdigi insandan vazgececek degil yaa alan sanki orana bakarak ona gore mi aliyor - dur bi bakayim senin organ nasil bir modelmis.. aaa senin ki etli yok ben bunu sevmiyom olmaz maalesef - mi diyecek..
Soran
+1 yıl
Evet çok haklısın bı yonde erkekler bizim kadar takmıyor ama mesela beklediği ne olan ne bu durumda hayal kırıklığı olursa karşı taraf üzülür bunları takıyorum işte sonra kendi kendime utancımdan yerin diibine girerim ajjzkkkaa
Cevap sahibi
+1 yıl
Ruh hastasi yaa dfkgdfk cok tuhaf ve derin dusunuyorsunuz hani boyle bi milyonda bir olacak bir olay belki ve tam da onu dusunur kafaniza takarsiniz ve hepiniz boylesiniz (lafin gelisi tabi ama bir cogunuz boyle goruyoruz sonucta burada kfdjgkfd) neden uzulsun karsi taraf delimisin yaa esi o sevdigi sanki orasina gore mi sevecek jfdkgfd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
knk kilo mu bu nasil erisin. Siz kizlardaki bu takinti nedir hepiniz neden buna bu kadar kafa yoruyorsunuz, genetik heralde kizlar da bu. Erkeklerin testislerin kimisi sarkik kimisi daha toplu olmasi gibi bir sey bu anormallik/normallik bi durum yok ki ortada hepsi gayet normal olmasi gibi..
Ya ne bilelim. cok takıyoruz maalesef
iste bende onu anlamiyorum zaten. Ustelik goren yok eden yok...
İleride evlenicegim insan gorucek daha ne ahjkssknxk
tamam da insan bunu icin bosanacak degil ki nerde gorulmus yani "yok kesinlikle kabul edemem benim dusundugum bekledigim vajina bu degil olmaz bosanmaliyiz hemen" diyecek hali yok ya yok artik fdkgjfd
Ya derse ahahahaj
Sana soz veriyorum demez demeyecek kdfjgdk
Ya mesela pantolon üzerinden ellemis olan birisi az çok nasıl tahmin edermi anlar mi
valla ben daha once hic bu islere girmedigim icin tahmin etmem diyecem de etliyse zaten hani seklini suklunu tahmin etmek cok bi marifet oldugunu sanmiyom ama zaten ne onemi var bunlarin knk on hazirlik mi eger olumsuz tepki verirse olmaz vermezse olacak kafasi falan, orani da elletme yani gunah la. Ya Allah askina dusunmesene bunlari knk vallahi sizin taktiginiz kadar onemli degil, yok karaymis yok acikmis yok etliymis falan adam organin sekline gore evliliginden sevdigi insandan vazgececek degil yaa alan sanki orana bakarak ona gore mi aliyor - dur bi bakayim senin organ nasil bir modelmis.. aaa senin ki etli yok ben bunu sevmiyom olmaz maalesef - mi diyecek..
Evet çok haklısın bı yonde erkekler bizim kadar takmıyor ama mesela beklediği ne olan ne bu durumda hayal kırıklığı olursa karşı taraf üzülür bunları takıyorum işte sonra kendi kendime utancımdan yerin diibine girerim ajjzkkkaa
Ruh hastasi yaa dfkgdfk cok tuhaf ve derin dusunuyorsunuz hani boyle bi milyonda bir olacak bir olay belki ve tam da onu dusunur kafaniza takarsiniz ve hepiniz boylesiniz (lafin gelisi tabi ama bir cogunuz boyle goruyoruz sonucta burada kfdjgkfd) neden uzulsun karsi taraf delimisin yaa esi o sevdigi sanki orasina gore mi sevecek jfdkgfd
En iyisi öyle oral sever ise eşin mükemmel olur
Ben iç dudaklarından bahsetmiyorum
Kafana takma herkes aynı sevmez
Hiç öyle düşünme seven erkek mutlaka vardır kendi vajinanla mutlu olmaya çalış
Nedne kotu olsun sonucta senin... eniyiside senindir... bunu biyle dusun
Bence daha iyi olur, iyice sarar penisi, wuhuu.
İc. dudagi değil
Sen sevmesen de olur ben ikimizin yerine de severim
Dolgun ve kabarık disa dogru mu duruyor vajinan orak yaparken fazlasıyla zevk alırsın
Manyak mısın sen erkegin arayıpta bulamadığı bıyık dudaklı vajınan varmış daha ne istiyorsun
Erkekler daldırıp sokuyor şekle o kadar bakmıyor.
Ciddimi
Aynen ciddili
Allah başka dert vermesin
Vay anasını derde bakar mısın
pişirip yesek mi
sorun olcak bisey degil
bakayım nasıl labioplasti yapalım.
Agiz dolusu olmasi iyidir
Etli olsun daha ne istiyorsun
Böyle sevende var mesela benim terçihim de etli
Bende de aynısı vae ve sevmiyorum kaba duruyor
Evet ya senin kilon. nedir
Kilolu değilim kilom normal 56 kiloyum
Benle aynı kilodasin boyun kaç genetik sanırsam bunlar
1.60 ım büyük ihtimalle genetik ama çok da kötü değil bence ya erkeklerin hoşuna gider diye düşünüyorum
Daha çok pantolon önü kısmından mı bahsediyprsun bu arada
Bu kadar olur aynı boydayiz 😂 görünüş olarak hoş durmuyor sadece iç dudaklarında sıkıntı yok benim ama büyük gibi duruyor kendisi
Benim de aynı valla :D
Etli çok hoj bakim bakim
Troll sorularda bugün 😀😅
Bilemedim nasıl bir şey
Görmek lazım
etli olması süper
Dambıl kaldır zayıflar
Senin sevmen önemli degilki
Benim sevmem başkasının düşüncesinden daha önemli
Seninle sevisen öpüsen yaliyan icin önemlidir
Uyudunmu
Doktora gittin mi
Hayır da ne için
Estetik operasyon olabilirsin. Belki böyle olması zevk almanı engeller karşı taraf iyi olmazsa
İc tarafı uzun olanlar var ondan bahsetmiyorum onların evet var operasyonlari ama benim sorunum di dudakları
Tamamda ince olursa kavrayamayacağı için zevk alamazsın ki
Görünüş olarak estetik değil benim zevk alıp almamam umrum. olmaz nzmxsksks
Seksten nasıl zevk almak istemezsin ya dkdkdks
Kötü değil
etlı ıyıdır
İğrenç
Bence değil
neden sevmedinki güzeldir
dışı da olabilir
Aynı durum mağduru
kötü değildir aslında
Yerler iste daha iyi