Olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım gerçekten içim acıyor aslında sorum cinsellikle alakalı değil psikolojim ile alakalı fakat cinsellik geçtiği için konuyu cinsellik yapacağım. Bakireyim ve uzun süre sonra eski sevgilimle barışıp seviştik 4-5 saat boyunca ve 5 kez boşaldı. Fakat ilk sevişmemizde bakire olduğum için popoma soktu çok az ve ben hasta olduğum için o boşaldığında hafif kakam bulaşmış ama gerçekten çok azdı kilotlu çorabıma boşaldı ben kitlendim bir şey diyemedim az da olsa çok utandım off ya niye burdan yaptın ki böyle şeyler oluyor sonra ve popom ağrıyor dedim olur öyle şeyler nolcak dedi gülümsedi ve ardından 4 defa daha seviştik boşaldı ama ben o anı unutamıyorum ya benden soğuduysa gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi o da birkaç gün öncesinde yanımda gaz çıkardı fakat başka bir şeyin sesi olduğunu söyledi inkar etti biraz yemin ederim yalan söylemiyorum gram soğumadım çünkü ona aşığım ama benden soğumuş mudur çok korkuyorum sonrasında kaç kez devam ettik bana aşkla baktı vs ama yani orada birkaç damla onu gördüğümde hissettiğim şey o kadar berbat bir histi ki… Koku vs olmadı ama onun hatası biraz ben ordan yapmasını tercih etmiyordum ve altıma kaçırmadım nasıl oldu inanın bilmiyorum hissetmedim bile benden soğumaz değil mi gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aklımı kaçıracağım yardım edin ya 10 aydır beraberiz bu arada ama birkaç haftadır küstük barıştık sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden soğumuş olsaydı devam etmezdi.. Oda öyle olacağının zaten farkında olarak yaptı takıntı etme rahat ol
02 Yorumla- +1 yıl
emşn misin çok teşekkür ederim 🥺
- +1 yıl
Rica ederim yaşanılan şeyler bunlar 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o an soğumuş olsa diğerleri gelmezdi ayrıca 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
bu kadar değildi yan🥺
+1 yılAranızda sevgi varsa, bunlar hiç kafaya takılacak şeyler değil ki. bizler makina robot değiliz. sonuçta etten kemikten varlıklarız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOradan diski gelmesi gaz cikartman çok çok normal şeyler
05 Yorumla- +1 yıl
Gaz çıkartmadım hafif kaka geldi
- +1 yıl
Soğumuş mudur
- +1 yıl
Hayır olmaz bu zaten olması mümkün bir şey boşa dememişler hak yolu varken neden b*k yolunu tercih edersin diye bu oglanda hak yolunu istememiş e yolda da göreceği tek şey oydu ve görmüş sorun yok yani
- +1 yıl
Bilmiyorum çok utanıyorum bana eskisi gibi bakmaz diye sen yaşasaydın bu durumu soğur muydun nolur dürüst ol
- +1 yıl
Asla soğumam hatta tekrar tekrar arkadan yapardım ne kadar zevk aldığımı hisset diye ugrasirdim eğer boyle düşündüğünu öğrenen sevgilin olsaydım
Gayet normal şeyler bunlar neden bu kadar dert ettin ki
07 Yorumla- +1 yıl
yani bilmiyorum kız arkadaşının kakasını görsen az da olsa soğumaz mıydın aklımı kaçıracağım kendimi çok iğrenç hissediyorum alımlı güzel bir kızım fiziğim de güzel ama bu olay beni mahvetmiş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
birisi boklu o başka kızlara gider falan yazmış ağlıyorum harbiden hiç iyi değilim
Yok soğumamıştır ki zaten o istediyse soğumaya hakkı yok
00 YorumlaKız bklu sen hala orada mısın o çocuk seni bırakır başka kızlara gider
01 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle diyorsun ya harbi canım yanıyo yeter ya
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat oş
Olmasa daha iyiydi ama olmuş artık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyyk bende soktum bok geldi ayrildim
09 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle diyorsun yapma nolur ya kötü hissediyorum o isteyerek yapmadı ki bunu
Cevap sahibi+1 yılIsteyerek sokmadi mi
- +1 yıl
Hayır ben senin bahsettiğin kız için dedim bunu isteyerek gelmiyor o kaka :(
- +1 yıl
Çok kötü hissetmiştir kendini
Cevap sahibi+1 yılSogudum istemsizce ama ayrilmadik tabiki
Bajire msin sen- +1 yıl
Evet bakireyim soğuman geçti mi sonradan kendimi çok kötü hissediyorum bana ozzelden yazabilir misin :( anlat biraz durumu hisettiklerini vs ağlıyorum şu an berbat hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYazdim
- +1 yıl
ismin ne ya bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDigere bak o ile basliyo4
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Takma sorun degil devam et
02 Yorumla- +1 yıl
Çok canım acıyor utanıyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası