Bunalıma gireceğim çok kötüyüm?

Olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım gerçekten içim acıyor aslında sorum cinsellikle alakalı değil psikolojim ile alakalı fakat cinsellik geçtiği için konuyu cinsellik yapacağım. Bakireyim ve uzun süre sonra eski sevgilimle barışıp seviştik 4-5 saat boyunca ve 5 kez boşaldı. Fakat ilk sevişmemizde bakire olduğum için popoma soktu çok az ve ben hasta olduğum için o boşaldığında hafif kakam bulaşmış ama gerçekten çok azdı kilotlu çorabıma boşaldı ben kitlendim bir şey diyemedim az da olsa çok utandım off ya niye burdan yaptın ki böyle şeyler oluyor sonra ve popom ağrıyor dedim olur öyle şeyler nolcak dedi gülümsedi ve ardından 4 defa daha seviştik boşaldı ama ben o anı unutamıyorum ya benden soğuduysa gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi o da birkaç gün öncesinde yanımda gaz çıkardı fakat başka bir şeyin sesi olduğunu söyledi inkar etti biraz yemin ederim yalan söylemiyorum gram soğumadım çünkü ona aşığım ama benden soğumuş mudur çok korkuyorum sonrasında kaç kez devam ettik bana aşkla baktı vs ama yani orada birkaç damla onu gördüğümde hissettiğim şey o kadar berbat bir histi ki… Koku vs olmadı ama onun hatası biraz ben ordan yapmasını tercih etmiyordum ve altıma kaçırmadım nasıl oldu inanın bilmiyorum hissetmedim bile benden soğumaz değil mi gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aklımı kaçıracağım yardım edin ya 10 aydır beraberiz bu arada ama birkaç haftadır küstük barıştık sadece

Bunalıma gireceğim çok kötüyüm?