Bana KS için çalışıyormusun diye sormakta hakliymissin.
30'ların cinsellikte daha iyi olmasının sırları neler?
Bana KS için çalışıyormusun diye sormakta hakliymissin.
30'larındaki bir kadının yatakta daha iyi olmasının sırrı sizce ne?
Bilimsel olarak kanıtlanmıştır.😉😉
Her iki cinsiyetinde seks açısından altın çağı 30’lardır çünkü erkek deneyim kazanmış aceleci ve kaygılı halinden kurtulmuştur, kadın ise cinsellikle ilgili isteklerinin farkına varıp, kendini ifade etmeye başlayabilir. Fiziksel açıdan ise erkek de kadın da hâlâ güçlüdür. Sevdiği insanla sevişmenin, dokunmanın yarattığı hazzın büyüsüne kapılan çiftler için oldukça keyifli geçen yıllardır. Yakaladığı bu haz dönemini çiftler 40’lı yaşlarında devam ettireceklerdir.”
Erkek deneyim kazanmış. Eminim kazanmıştır (!)
Kadınlar kıtalara benzerler;
20 yaşındaki bir kadın afrika gibidir bir çok yeri keşfedilmemiştir.
30 yaşındaki kadın Hindistan gibidir sıcak bereketli.
40 yaşındaki bir kadın amerika gibidir teknik açıdan mükemmel.
50 yaşındaki kadın 2. Dünya savaşı Avrupa gibidir bir cok yeri takrip edeilmiştir.
60 yaşındaki kadın sibirya gibidir soguktur bilirsin ama gitmezsin.😀😀. Diyordu Aydemir akbaş😅😅
Bence de , hem kadinda hem erkekte pik degerler 30 40 arasi.. En azından kendi deneyimlerimden çıkarttım bu sonucu.. sırrı bence zaten genç bir yaş sayılır, yaşam kalitesi arttı, fiziken daha az yıpranıyor insanlar..
Bir de burada deneyim etkili, tecrübe ve üzerine bu yaşları etkin kullanma arzusu..
Tecrübe ve olgunluk daha yavaş hareket etmeye öğreniyorlar gerektiği yerde hızlı ve sert olması gerektiğini öğreniyorlar birliktelik hayatları olduğu için karşı cinsin bedeli daha iyi öğreniyorlar.
Boşu boşuna olgun sevmiyoruz😂
Kesinlikle boşuna olgun sevmiyoruz.
Cevap
52Cevap
Kendini tanıyor. Tecrübeli oluyor. Çekinceleri bitiyor. Ve harika bir kadın olduğunun farkına varınca da uçuruyor
Harika bir kadın mı? Tecrübesi olunca mı harika oluyor? Haha.
Hayır be okuma becerisi yine mükemmel. Yetişkin olunca cinsel farkındalık oluşuyor bu da yataktaki performansa yansıyor anladın mı. Harika bir kadın olduğunu anlamaktan kastım olgunlaşması ve saçma ayrıntılara düşmemesi anladın mı?
Saçma ayrıntılar nedir? Neler saçma ayrıntıdır? Ona bakılırsa 20 yaşında olgun da olabilir.
Mesela konuşmamak kafada kurmak vücuduna güvenmemek bazı durumlarda girişken olamamak. Konumuz cinsellik olduğu için saçma ayrıntılar bunlar oluyor. Adan zye tüm kadınlar bu süreçleri atlatıyor
Ayrıca 2o yaşında Bi kadın olgun olamaz
Niye olamasın? Belki kadın hiç yaşamadı o yaşına kadar. Bulursan tabi söylersin orası ayrı. Erkeğin ki nasıl oluyor?
Erkekte mesela özellikle cinsel organıyla ilgili, sürelerle ilgili takıntıları oluyor. Bi yetersizlik bi emin olamama durumu anladın mı maalesef erkekte konuşmuyor zaten. Bu konularda iletişim olmuyor iki taraftan da
Hangi yaştaki erkek neden konuşmuyor? O halde kendimi örnek vereyim. Hiçbir şekilde bir duygumu yaşamadım adam akıllı cinsellik falan da dahil 30 yaşıma gelsem de 80 yaşıma gelsem de muhtemelen değişmeyecek bu durum. O zaman?
Ben genel bir yorum yaptım zaten 3o una gelen her erkek ta da her kadın tamam oldu değil yani
Genel anlamda böyle yani o zaman. Yazık. Batsın cinsellik ilişki duygular.
Feromon sıcaklığı, organik yaşantı , suratına boşalmışlar gibi etrafa asık suratla bön bön bakmamaları
👍
Kadin; kadinliginin farkina 28li 35 yaslarda tam olarak varir. Tum bedenini haz noktalaerini nasil haz verip alacaguni ogrenir
Kesinlikle.
Sence erkeklerde de böyle bir yaş var mı
Tesekkurler
Yas doğrumu ve profildeki senmisin?
Haklisin.
Kadınlar yaş ilerledikçe cinselliği arzuları ve fanteziler daha fazla artar ve haha net cinsel dürtülerin arzularını ortaya koyup karşı tarafa yansıtır kuralları yasakları kaldırır bunlarda erkegin en hoşuna giden heyecanlandıran unsurlardır
Valla çok yaşta kişi ile yattım olgun daha Bi istekli ve gerçekten kaliteli seks yapıyor tanıyor erkeği ne istediğini bile bile veriyor ayarı
Hatta ve hatta buradan duyurulur 30 yas üzeri 40 yas uzeri kadınlara hizmet veriyorum
Kadının belirli bir yaştan sonra libidosu artabilir.
Çünkü çoktan saçma sapan cahilce toplumsal tabuları aşmıştır ve kadın cinselliğini kötü gören , aşağılayan cahil kesimi adam yerine koymayı bırakmış adam yerine koymamayı öğrenmiştir.
Olgun oldukları için. Ama en güzeli 20 li yaşlardaki bir kadınla yapılan sekstir kim ne derse desin..
diyosunn 🙂
Bence öylee😌
Çıtır tabi ki ya napcan olgunu asjs
Aynen eminim yaparsın. (!) 20'li yaştakilerin geneli kendini üzen abazan heriflerle yapmıyor mu?
Ama 30 yaşlar daha çok zevk veriyor partnerine
Kesin öyledir (!)
Sadece 30ların mı? Bence 20li çıtırlar da iyi:))
İnsan vücudunun kendini tanıması tecrübe kazanması gazlarını bilmesi evet 30,-45 arası super
bu durumun yaşla alakası yok içerden gelmeli
acımasızca mikilmeye dayanıklılar. benim tecrübem budur
Tecrübe kazanmış olmaları ve vücutlarını tanıyor olmaları.
Farkli ten ve yuzlerce sevisme tecrubesine binaen vucudunda zevk aldigi yerleri kesfedip erkegi ona yonlendirebiliyor olma gucu
Saçmalama o yaşlarda hem sperm hemde yumurtalık kalitesi düşer. Nerde kaliteli seks hayatı. Azcık araştırın ya
Emin olmasam konuşmam.
Ben daha da eminim senin kalite dediğin hiç görmemiş azgınlığı :D
Meryem Ana değilim.
Kendi azgınlığını mı delil olarak sunuyordun. İşte bu çok komik :D
Farkındaysan soruda "Bilimsel olarakta kanitlanmistir." Diye not düşmüşüm.
Ben bi bilimsel makale göremedim de Pubmed mi kapandı yoksa D:D:D:D
Senin için boş bir zamanda atarım.
At canım bilgim artsın. Varsa tabi. İnsan vücudu 30 ve sonraki yaşlarda her sene %2 performans kaybeder asıl bilimsel olanı budur :d
Kendisini ve bedenini kesfetmesinden kaynakli. Cinselligi deneyimleyip artik neleri sevip sevmedigini anlamis olmasi
Aaaaa sennn ekşi sözlükte de varsın demi?
Erkekler 40 yaşında daha iyidir yatakda kadınalrda 30 çünkü penise en ihtiyaç duyduğu yaştalar
🤔
Gayet yerinde
Tesekkurler
Tesekkurler..
Öyle miymiş ben 33 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım cinsellik hakkında hiçbir deneyimim yok
Yalan. Muhtemelen ben 30 yaşında da 40 yaşında da 80 yaşında da eğer ömrüm varsa o kadar hiçbirini yaşamamış olarak yalnız kalacağım. Kim dedi daha iyi diye? Kadınlar tecrübede erkekleri geçti zaten. Yıkılsın şu düzen.
ne yaptığını bilmesi
Erkeği de kadını da çok özeldir olgunlaşmış karaketer ve kişilik... İstek ve arzunun daha verimli olduğu zamanlar
Ne istediğini daha iyi bilir ve kendini tanır bence
Bunu bende merak ediyorum doğrusu 🤔
Soran abla aklıma takılan soru var soramıyorum da
Hay Allah gittin galiba
Sorabilirsin
Yok abla özel bi durumdu benimkisi
Özel olarak sormak istedim buraya yazmam bunu
Çok mu özel?
Aynen abla konu sorun ile aynı gibi
Derdimi dinlersen minnettar kalırım
Müsait olunca seni eklesem yazsam olur mu
Ay çok teşekkür ederim abla tabi ki olur 🤗
Geldin
mi
Unuttum kız seni yazıyorum.
Olgunluk hormonların tavuk demin gelmesi performans
Açıklama bilimsel mi yoksa yaşanmışlıklarla olmalı ki gençler kendi zevklerine olgunlar karşısındakinin zevklerine göre yapar
Her ikiside
Bazı gerçekleri bilen gören bir erkek kadını bedeni ve ondan alabileceği zevklerle seçmeyi ister vede olgunluk her zaman karşısına göre olması gereken şeyleri yapabilmektir
tecrube ne istediğini bilmek ve içindeki ateşin dışa vurumu
Ne istediğini bildiği için
Tecrübe ilmi geçti derler 😉
O yasa kadar tecrübe elde etmesi
bence hormonlar etkiliyor
Kendini daha iyi bilmesidir
Yaşa gõremiymis Allah Allah
Sen kaç yaşındasın
26 kanka
4 sene sonra çok fena olacaksın desene : )
Bilemiyorum.
Hiç seks yaptın mı
İmzalı kitabı sana gonderirim
Kapağı çok eski mi : )
Yıpranmış mı sayfaları
Kapak taze de değil. Benim kitabın yaprakları yipranmaz.
Şu kitabı versene bi okuyayım
Her sayfasının tadını çıkara çıkara
Nirc, özel bir kitap. Kolay ulaşılmıştır.
Kapağına dokunsam peki..
Elimi üzerinde gezdirsem
Naov.
Peki bu özel kitaba ulaşmak için neler yapmam gerekiyor
Suanlik hiç bir sekilde
Eğitime, kitap okumaya aç birisini kitapsız bırakamazsın.. eğitim düşmanı ASLDFHKJDSX
sende oylesinn 😉
30 olmadım😉
himm yaklasilmis 😉
Deneyim bence.
Yaşa göre değil kişiye göre
Oda var tabi
Daha önce yaşamış olması defalarca
tecrübedendir kesinlikle
Öyle bir şey duymadım ben
Dünyaya dön
Hiç yasamadim ki bilmiyorum onun icin
O kadar yıl yatmış tecrübe işte
sekse aç oldukları için bir de evli ise eğer kadın
Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.
neden bu yaştaki evli kadınlar kocaları ile sekte iyi olabilirler ya da sekste iyi değiller ise buldukları erkekler ile bu zevki daha iyi yaşarlar
Ben gibi 20 çıtırlar daha iyi kendini kandır
Milf, deneyim, fizik güzelliği ve istek
Ne istediğini bilen hormonları oturmuş
Sekse doymuş olması olabilir
Sadece fazla tecrübe olabilir
Tamamen hisederek ilişki yaşıyorlar ondan
Tecrübe
tecrübe öz güven
O sen misin yoksa?
Ben herkes olabilirim.
Öyle biri misin yani? Olgun, yatakta erkeğini mutlu etmeyi bilen?
Her ortama ayak uyduranlardanim.
Bak sen. Cinsellikte sınırların var mı peki? 😉
Tecrübe.
Tecrübedir bence şarap yillandikca güzelleşir
tecrübeli
Olgun olmaları
Seninle birdaha karsilasagimi düşünmemiştim.
7. Yılım olacak burada normal dimi😂
Olabilir. Ben 7 yıldır burada değildim.
Hmm olsun güzel bi tesadüf işte🙂
Belki
Belkide senin kaderinimdir 😁
Olabilir. Başta bende öyle düşünmüştüm.
Sonra peki
Sonrasını hiç dusunmedim
Hmm kader kısmet diyelim
Evet kader kısmet, bilemyiz.
Bekliyorum bakalım
Ben seni çıkaramadım hala
Bulamazsin
Neden😂
Çünkü aklını kullanmamistin
Birkaç ipucu ver hatırlarım 🙂
Sevgilisi olan öğretmen, hemşire, koltuktayken sevgilisi aramisti. Bunları kime anlattın?
Baş H 😂
Baş harf*
Nasılsın iyimisin
Hayir bilemedin
İyi başka olmadı ki
Düzgün başka bi ipucu ver bu sefer
Hafta sonları kaliteli bir tatil senin için. Erkek kankammis gibi herşeyimi anlatmistim
Anlatmıştın
Haftasonu kısmını anlamadım sonrasını da başka ipucu yokmu be😂
Bu kadar yeterli
Hilal?
Sen şimdi herkesi dokersin. Hiç aklına gelmeyecek biyim
Tecrübe sadece.
Yata kalka geldik bu dünyaya
Birikmişlik
Azgınlıktandır
Cidden daha iyiler
Tecrübe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?