Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Tecrübeden konuşayım en iyi zamanlarım 30-32 arasıydı, tecrübe libido enerji ve istek hepsi en iyi şekilde birleşmişlerdi. 32den sonra özellikle nesil farkı biraz baskınlaşmaya başlayınca genç kadınlara olan ilgim azaldığından istekte azalma olmaya başladı gibi, daha seçici oldum sanırım. Ama oldu mu şahane oluyor halen. 28imden daha iyiyim diyebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltariflerin doğru ama bizde şu var kadının o zevk alışına fazlasıyla odaklanıyoruz. kendimizden önce karşımızdakinin zevki hissetmesini önemsediğimiz için olabilir. Aynı şekilde bana da bir kaç yıldır böyle üni okuyan genç bu tarz şeylere meraklı kızlar çekici geliyor nedense. burcun ne? böyle bir durum olsa ne kadar ciddi düşünür veya adım atarsın mesela?
19 Yorumla
Soran+1 yılAslan burcuyum karşımdaki adama bağlı atacağım adım.
Cevap sahibi+1 yılişte karşındaki adam nasıl olmalı nasıl davranmalı mesela nelere dikkat edersin
Soran+1 yılÇok anlayışlı sabırlı ve sadakatli olmalı. Tabi dış görünüşe de önem veririm. Kendine bakan biri olmalı.
Cevap sahibi+1 yılhımm güzel dürüstlük sadakat ve sabır ortak noktamız. dış görünüş nasıl olmalı ilgini çekmek için meslek grubu da dikkatini çeker mi aslan burcu kadını iyi tanırım ilk ilişkim olan kişiydi
Cevap sahibi+1 yılBu arada üni mi okuyorsun yoksa bir işle meşgul müsün?
Soran+1 yılÜni son sınıftayım. Dış görünüşte de ne bileyim hitap etmesi lazım
Cevap sahibi+1 yılsen ne kadar hitap ettiğini düşünüyorsun iddalı mısın o konuda. hangi bölüm peki. bende ikinci üniyi okuyorum bir yandan çalışırken
Cevap sahibi+1 yılbiraz bilmece olmayı ve karşındakinin mi seni keşfetmesi cazip geliyor davranış huy olarak
Cevap sahibi+1 yılNetten sohbete pek sıcak bakmıyorsun sanırım ya da önyarıgın mı var
Ben 30 yaşındayım mesala ama bana 20 li yaşlar mı bu yaş mı daha iyi seks olarak dersen kesinlikle bu yaşım derim çünkü tecrübe anlayış gizlilik hepsi bu yaşa kadar olan birikimler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler de yaş olgunluğa ilerledikçe kadının ruhuna dokunmayı birleşmeden çok daha fazla hazzı tensel temaslar, masaj ve farklı durumlar ile hissettirmeyi, anın daha slow ilerlemesi ile zevkin daha doruk noktalarına ulaşmasını düşünüyorlar ondan kaynaklı olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle bir bey bulsam yumulcam kendisine
Cevap sahibi+1 yılBulursanız yumulabilir ve keyfini hissederek anın tadını çıkartabilirsiniz.
+1 yılYani tabii ki 18-20 yaşındaki erginler gibi çabuk boşalmaz ya da ne bileyim kendisi boşaldıktan sonra dönüp arkasını uyumaz kadınlığı mutlu eder ilişkide geç boşalır kadını fazlasıyla tatmin eder kadının nelerden zevk aldığını hangi noktalarının uyarılması gerektiğini Bilir e tecrübelidir yeterince artık deneyim kazanmıştır Bir kadın nasıl doyurulur bilir yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmek oral yapmak bedene oral ile hükmetmek olgun erkeğin işi dimi
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsunuz bu sporu
Cevap sahibi+1 yılkonu bir kız onun bedeni ise azda olsa anlarım sanırım bu spordan
Soran+1 yılMmm merak ettim sizi şimdi
Cevap sahibi+1 yılsanırım gereksiz buldun
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gencler istekli ve doyumsuzdur, olgunlar isini bilir. Aslinda olgun kadin genc erkekler, genc kadin olgun erkekle daha mutlu olur sekste
10 Yorumla
+1 yılYaş sadece bir sayıdır 32 yaşına gelip hiçbir şey yaşamamış bir adam da olabilir ve bu adam tecrübeli değildir dolayısıyla yaşa bakarak bir insanın cinsel tecrübesini anlayamayız.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olgun erkek ve kadın her zaman candır çünkü ikiside ne istediğini bilir ve asla pişman olmazsın 😊
10 YorumlaKadınlardada öyle 30 sonrası daha yavaş zevki doruklarda yasamayı biliyor sarayın çeşnicisi gibi içinde dısında ne var hissede hissede yasıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılHhahah çok iyi tanım
+1 yılDeneyim canım o zaman 30 yaş üstü kadınlar da daha iyi sjskjdks sLak babandir
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
Gülme lan keko
Soran+1 yılKes lan başarısız
- +1 yıl
Jsjsjsjs ne alaka başarısızlık la
Her fırsatta mastürbasyon yapmış biri , bazı şeyleri beceremez…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyim ve tecrübenin verdiği olgunluktan dolayı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Biz olgunlar kadının ruhunu da oksuyoruz sadece vajinasını değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet olgun ne istediğini iyi bilir ve daha zevkli bir ilişki yaşamanı saglar
00 Yorumlagençler gibi iktidarsız değiller kadınları hissetmeyi daha iyi biliyorlar
00 Yorumla
+1 yılOyle diyor olgun erkeklerle cinsellik yaşayan kadinlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Tecrube herseydir 35 yasindayim hala daha tas cikartirim 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye biz sevdiğimizle duygusal sevişmeyi bilmiyor muyuz sanki ama evlenilecek biri olmadı yaşayalım görelim evlenelim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde gençler duygusal değil ver bana ver bana diye geliyor
Cevap sahibi+1 yılYok ben duygusal yaparım bu işi hissederek karşıdakinin zevk almasını sağlayarak
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen bir de hiç yaşamamış olanın neler yapabileceğini düşün :D
00 Yorumla
+1 yılBence de daha iyiler sekste
91 Yorumla
+1 yılElime düşsen keşke :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşsem mi
- +1 yıl
Bence düş :)
Ben 34 yaşındayım ve bu konuşmasana karılıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAyagını bastın kaldır
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon
- +1 yıl
Kadın ruhundan anlıyolar demek istedim
+1 yılDoğru söylemişsin ama evlenmeden olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOf ya peki
Anlatilmaz yasanir diyorum , konuyu kapatiyorum
00 YorumlaHaklısın tespitinde..
00 Yorumla
+1 yıltabiki çok tecrübe oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Deneyime ve kafa yapısına bağlı diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyenler anlatsın...
00 Yorumla Herşeyin olgunu makbuldur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün denersin umarım
00 Yorumla Tecrübeler nedeniyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadım şimdi gelip iyi sıkarlar..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemezssin
00 Yorumla Tecrübeli olduğundan evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Tecrübeye değer veriyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer sağlıklı bir erkekse.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tecrubelidirler mutlu etmeyi bilirler..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok tecrübe ile alakası var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılDaha tecrubeli
00 Yorumla
+1 yılBizi tercih ettiğiniz için teşekkürler aynen öyle
00 Yorumla
+1 yılBen bu konuda kendime güveniyorum aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılDenemek lazım 😉
00 Yorumla
+1 yılDoğru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl46 yaşındayım gelde gör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübeliyis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübe sadece
00 Yorumla
Detaylı bilgi