Geç boşalma rahatsızlığından müzdaribim. Şöyle ki; ilki 45 dk-1 saat civarında gelirken, 2. 1-2 saat arasında bir yerde geliyor. Sporcu olduğum için yorulmuyorum ancak tahriş olabiliyorum ve karşımdaki kadınlar da hep kötü hissediyorlar. Birkaç kez numara yapmak zorunda kaldım, eminim ki anladılar da. Sizleri bir şekilde kandırmak mümkün mü?
Aspaldiko sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle erkeklerin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Ben mastürbasyon yapmaya başladığımda defalarca boşalıyorum. Bir sefer olanı beni kesmiyor. Hatta şöyle diyeyim mastürbasyon yapmayı çok çok istemişsem saat gece 12'de başlamışsam tamamen bitirmem etmem falan sabaha karşı 3-4'e kadar sürüyor. Bunun sebebi hiç orgazm olmamam değil orgazmım yarıda kalıyor gibi hissetmem. Sanırım bunun sebebi de benim klitoral yolla yapmam belki de ya da artık mastürbasyon kesmiyor. 45 dakika 1 saat, 2 saat gerçekten sert şekilde erekte kalabiliyorsan ve sürekli giriş çıkış yaptığın halde böyle kalabiliyorsan bu bir mucizedir. Ve ben gibi birçok kadının rüyasıdır bu. Ha, ama şu var seks modunda değilsem. Canım istemiyorsa işte bu işkence gibi gelebilir. Misal ben regliden önceki haftalarda istemeye başlıyorum. Regli haftasında regli olduğum zamanlarda zirveye çıkıyor sonra regliden sonraki 1 haftada da regli olduğum zamanki kadar olmasa da isteğim devam ediyor. Ondan sonra seks falan lazım değil bana. Bu benim partnersiz halim. Seks aktif bir ilişkim hiç olmadı. Olsa nasıl olurum bilmiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Şahsen ben herkesi kendim gibi zannediyordum, en azından erekte kalma konusunda. Yoksa erken boşalmanın yaygın olduğunu biliyorum. 2-3 kere başıma da geldi ancak genele vurduğumuz zaman geç boşalıyorum genellikle ve dediğim gibi ikinci kez boşalma konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Boşalmak istiyorum ama boşalamıyorum, ne kadar kötü bir şey bu aslında.
Cevap sahibi+1 yılBen bu şekilde 3-4 defa boşalma olayını klitoral uyarımla elde ediyorum. Vajinal yolla aynısı olur mu bilmem. İnternette kadın cinsel sağlık sitelerinden okuduğuma göre kadınların oldukça fazla bir kısmı klitoral uyarımla orgazm oluyormuş. Bakire olsun olmasın böyleymiş ve ben klitorisimde yoğun bir uyarım yaparak tatmin oluyorum yani bana baskılı ve titreşim şeklinde uyarı verilmesi lazım. Bu durum evlendiğim adamı sıkar mı yorar mı bilemiyorum. Bundan dolayı da endişeliyim. Yine tek seferde de olmuyor belli bir seviyeye gele gele oluyor. Bir ses seviyesi göstergesi olur ya yüksek desibellere çıkarken bir grafik olur onun gibi işte. Ve tam tepe noktasına varınca bir yerden düşmüş de yere çakılmış gibi oluyorum. Çok sıvı akımı oluyor hatta idrar kaçırma da var bende. Bu neden oluyor onu da bilmiyorum. Öncesinde tuvalete gitsem de gitmesem de oluyor.
- +1 yıl
Klitoral uyarım cinsel birliktelikten daha çok uyarıyor sanırım kadınları. Özellikle vajinal birliktelik esnasında birde kadının klitorisiyle oynandığında kendilerinden geçtiklerini gözlemledim, sen de deneyebilirsin ilerleyen zamanlarda belki. Kadın vücudundan pek anlamıyorum ama dediğin şey belki idrardan ziyade squirt de olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSquirtde kaygan bir sıvı oluyor. Bende kaygan sıvı boşalması var ama sonra o bildiğin idrar sıvısına dönüyor. Bunu jinekologa sormaya çekiniyorum. yav.
Kızlar Ne Diyor
3
+1 yıle boşaldığınınasıl kanıtlıcan?
05 Yorumla- +1 yıl
@nursu0236 İçine geliyorum sonuçta açıp bakıyor mu?
- +1 yıl
@nursu0236 İşte bana da hissedilir gibi geliyor o yüzden bir yolu var mı diye sordum haha
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyide 45 dakka çok iyimiş kiiiii
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun mu saçmalama 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaaa delimisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşaldıktan sonra inmesi gerekmiyor mu
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl numara yapıyorsun ozaman
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılBen boşaldıktsn sonra uyurum aga umrumda olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı