Benim düşüncem şöyle
Eğer sadece tek gecelik cinsel kaçamak anlamında aldatmışsa bunun için boşanmayı düşünmem.
Ama başka bir kadınla duygusal ilişkiye başlamışsa ve uzun süredir devam ediyorsa kusur bende demektir. Tazminat filan istemeden anlaşmalı olarak boşanırım.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boşanırım.. Kusur neden sende olsun onu anlamadım.. :))
Erkeğin aldatması ile kadınınki aynı değil. Erkek cinsel anlamda değişiklik olsun diye aldatabilir ama bu eşinden soğuduğu ayrılmak istediği anlamına gelmez. Duygusal aldatmada ise muhtemel evde eşinden yana duygusal ihtiyaçlarına cevap yoktur veya huzur bulamıyordur. Orada kadında kusur oluyor yani.
Ben çok dogru olduguna inanmıyorum.. Aldatmanın bicimselligi bile önemli değil.. İster cinsel fsrkli lik ister duygusal.. Sen ne verirsen ver karşıdaki almak istemeyip farklılıklar pesindeyse kusur burada bir kisidedir.. Ayrıca birine karşı bir şey hissedecek ya da gözünü disqri çevirecek kadsr bosluktaysq bir zahmet aldatmak yerine bunu paylaşıp yolları ayırsın.. Ben boşandım ve eşimle oturup konuştum artık aynı küsler değiliz ve beklentiler fsrkli hayattan diye.. Aldatmayı secmek doğru bir davranış şekli degil.. Her türlü eylemi yapan suçludur.. :))
Korkunç bi psikoloji. Her türlü aldatmada ayrılırım, kusur da %100 aldatanda
ben de size benzer düşünüyorum. cinsellik ise affederim, sorun yok
Hayır boşanmak yerine evdeki kapıların üst lısmını yıktırırım.
Sadece cinsel anlamda aldatma değil her türlü aldatmaya karşıyım
Aldatmayı aklından geçirmişse boşanmak en mantıklısı
Ayrılırım bunun biti ikisi olmaz tek seferliiği olmaz
Söylediğiniz mantıklı. Cuckoldum, eşim zaten başkalarıyla kaçamak yapabilir. Ama duygusal ilişki kurarsa ben de boşanmayı düşünürüm
Tek gecelik aldattıysa hayatını karartırım. Duygusal bi aldatmaysa cok yıkılırım boşanırım.
Sorman bile hata tabikide ayrılmalı insan kendisine biraz saygısı olan ayrılır
Paylaşımcı ruhun beni benden aldı
Böyle düşüneb birini daha dıymuştum
Bende senin gibi düşünüyorum ama ben kimle olduğunu bilmek isterim gizli kapaklı işleri sevmem
Bosanirim başlığa göre cevap verdim
2 Side aynı şey biraz saçma bir düşünce
Erkek gözünden bakınca yani kadının aldatması olarak düşünürsen evet bir fark yok. Çünkü kadın duygusal ilişki kurmadan cinselliğe de gitmez. Ama erkeğin aldatmasında ayrım var.
Ya saçmalama böyle bir düşünce tarzı olamaz evlisin eşin gidecek 1 kere biriyle olucak sende erkektir 1 kereden bir şey olmaz mı diyeceksin not bidaha görüşmeyecekse 😅 hayır bu yanlış senin yapman gereken boşamak olmalı zaten 1 kerelikte olsa duygusal olarak seni aldatıyor yüzüne nasıl bakican
Her türlü ayrılırım benden baskasini görmemeli
Tabi ki
Ayrılırım
Yüzüne bile bakmam