Bunu sadece cinsellik için vs söylemiyorum genel olarak derdimi paylaşabileceğim açılacağım konuşabileceğim kimsem yok. Doğru düzgün eğlenmiyorum hayattan zevk almıyorum şu yaşımda nereye kadar böyle gidecek? Umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum ama bilmiyorum kısacası çok kötüyüm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani diğer insnalardan farklı olmak seni yalnızlaştırır bu çok normal. Bir de içşne kapanık biriysen sosyal çevren de bu konuda iyi değilse normal tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle burdaki insanlar da daha da anlayışsız iyice kötü oluyor
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın da işte kafamdaki bazı düşünceleri dağıtamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum aynı yalnızlığı bende yaşıyorum. Koca dünyada tek başıma kalmış gibi hissediyorum 😞
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. gaylarin ortak noktası birini bulmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak ya hiç bilmiyorum ki
+1 yılBu devirde herkes kalabalık içinde yalnız
29 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar böyle gidecek ki bu tükendim artık
- +1 yıl
Henüz gençsin. Hayat daha çok şeyler getirecek sana. Her duygu insan için. Üzülmeyide sev, sevmeyide sev
Soran+1 yılKeşke bunları bende senin kadar rahat söyleyebilsem yakışıklısın, heterosun hayat sana güzel. Dediklerinde ne kadar haklı olsanda kafamdaki düşğnceleri değiştiremiyorum
- +1 yıl
Ooo sen baya dertlisin dostum. Hayatın güzel olması için bunlar yeterli mi? Yanlış açıdan değerlendiriyorsun. Ben en son ne zaman eğlenceli bi ortama girdiğimi hatırlamıyorum. En son ne zaman spor ayakkabı giydiğimi de hatırlamıyorum. 12 saat boyunca vücudumda 15kg yelek ile duruyorum. Bu açıdan bakarsam sen şanslısın
Soran+1 yılÖzür dilerim hayatını bilmeden konuşup yargıladığım için ama kafam hiç iyi değil deprosyon sıkıntım başladı çıkamıyorum yol gösteren bi büyüğüm de yok kaldım öyle. Tekrardan özür dilerim🙏
- +1 yıl
Abin ablan yok mu
Soran+1 yılVar ama konuşup derdimi anlatamam maalesef
- +1 yıl
Neden? Onlar senin en yakının olması lazım
Soran+1 yılEvet yakınlarım ama bu konuları konuşabilecek kadar değil maalesef
Sanaldan bulursun elbet karalar bağlama
18 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç denk gelmiyor ki
Soran+1 yılYok gelmiyor ya hep dayılar yazıyor sadece
Soran+1 yılBuldum sanki
Soran+1 yılEvet ne mutlu bana☺️