Neden bu kadar yalnızım?

25 yaşındayım, düzgün bir işim var açıkçası vasat bir insan da değilim, gayet de eli yuzu duzgun biriyim. Fakat hayatım boyunca hiç sevilmedim. Gerçekten anlamıyorum sebebini. Erkekler tarafindan her zaman begenilen biri oldum fakat yaklaşanlar da farklı niyetle yaklaşıyor. Kimseye mavi boncuk dağıttıgım, baştan cikardigim falan da yok. Ben açıkçası erkeklerle takılmak için takılan, ilişkiye giren biri değilim, bakireyim zaten yani onların beklentilerini karşılayamam. Karşılayanlara saygim sonsuz, herkesin cinsel hayati kendine, saydigim seyler de asla yanlis seyler degil biliyorum. Fakat bu da benim karakterim. Bunu sevdiğim ve beni seven biriyle yaşamak istiyorum. Fakat hayatım boyunca gerçekten hiç sevildiğimi hatırlamıyorum. Bende bir sorun olabilir mi, dürüst olun cidden kırılmıycam?

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler başka bi yorum okumuycam, see you 👋👋
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar selam gerçekten nasıl bir dua ettiniz bilmiyorum ama tuttu. Bugün biriyle tanıştım, bana karşı uzun süredir ilgisi olduğunu söyledi. Gerçekten tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama çok iyi hissediyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin 🙏
Neden bu kadar yalnızım?