Ben ilk seks yaptigim da doggy yapmıştık ama hiç hoşuma gitmedi kendimi hayat kadını gibi hissettim. . hala da aynı hissediyorum.
Sizin sevmediginiz , yani kötü hissediginiz pozisyon var mı? Varsa sebebi
Ben ilk seks yaptigim da doggy yapmıştık ama hiç hoşuma gitmedi kendimi hayat kadını gibi hissettim. . hala da aynı hissediyorum.
Sizin sevmediginiz , yani kötü hissediginiz pozisyon var mı? Varsa sebebi
Kendini öyle hissetmemen lazım öyle hissedeceksen hiç ilişkiye girme daha iyi benimde bir ara görüştüğüm kız sırf bu pozisyonu istiyorum diye saçmalama dedi belli ki oda senin gibi düşünüyor ama emin olun böyle yaparak karşınızda ki erkeği kendinizden soğutursunuz oysa ki ben ona ne kşr nede hayat kadını gözüyle bakmıyordum böyle yaparak kendi kendinizi o konuma sokuyorsunuz yapmayın ben cinselliği özgürce yaşayabileceğim bir kadını bir eşi tercih eder ve onu isterim...
O pozisyon. Hari. Diğer pozisyonlari çok seviyorum
Ben her pozisyonu seviyorum ve hepsini denemek istiyorum...
Kötü düşündüğüm olmadı. Bazı kadnlarda ise dogyy ve oral esnasında böyle düşünenler oluyor ama bana göre yanlış bir düşünce. Yatakta partneriniz için her şey olmak daha keyif verici
Teslim mi ol diyosun
Ya ipleri ona versem anal istiyor , doggy bacakcomiz diyor bide ağzıma alırken ellerimi kullanmayacak misim Boşnak mi ne var oral seks dedi. Ondan yapalım diyi , bı gün iddaya girdik kaybettim yatakta istediğini yaptı , anal yaptırmadım bı tek , boğazımin acısı hala geçmedi. Boşnak saksosu mu ne kadar kötü bişi o ya
O dava ne ki , ? Ya çocuğa bı söz verdim başıma bunlar geldi , ama hedefini kicim biliyorum. Cinselliğe çok aç.
Tatile gidecektik bende üsteledim orta Avrupa olsun istedim. Sonra o da kabul etti ben de söz dedim yatakta sen ne istersen o olacak dedim demez olaydım
Ya zaten illa olacak mdiye düşünüyorum bunda bu azgınlık varken zor.
Cevap
23Cevap
Bence yok ama bu her kadında değişiyor bazısı doggy seviyor bazısı misyoner VS 🆚 ama bu yüzden bence sekste kadın baskın olmalı ki neyden zevk alıyorsa yonlendirmeli
Evet , o poz. Hariç çoğunu yapıyorum hatta hepsi
Bu sizinle alakalı ne isterse kadın neyde mutluysa bence o olmalı
Ama adam doggy ve bacak omuz diye ölecek bide oral , yok Boşnak sasosuc var onu yapalım diyo geberticem ya
Normal ulassana msjdan
Kötü hissettiğim bir pozisyon yok ama ben aktif olmayı ve hükmetmeyi sevdiğim için kendimi nispeten pasif duruma sokacak pozisyonları çok sevmiyorum
Ben daha yeni oldugum için yatakta ipleri vermeyi sevmiyorum , doggy yaptı çok kötü hissettim bide kacamiyorum , bacak omuz da da aynı. Misyoner seviyorum kolay , yukarıda ziplamakta kolay kendim belirliyoru. .
Ama orada da öne yatırıp alttan hızlıca girmişti girip cikmisti öldürüyordu beni.
Bide oral yapcam elimi kullanmama izin vermiyor.
Bı defa iddaya girdik kaybettim , yatakta onun istediği olacaktı. Doggy bacak omuz yaptık kendimi , bide elimi tutturmadan agizima girdi , boğazların acıdı.
Yatakta hayvan gibisiniz
Bana söyleme sevgiline söyle :D
Ya onda şey var yapma dersem inadına yapıyor sanırım biraz. Değişik. Acı cektirmeyi seviyor
Iyide dogyde vajinanin farklı bir yeri aktif oluyor.
Ya o bizle alakalı erkekle değil ki , erkek genelde vur geç mantığı var yalansa yalan de , yani sizde ki şey şu , arkadan carptirmak hoşunuza gidiyor
bir tane daha kız arkadaşım hiç sevmezdi. gıcık bir şey
Böyle düşünen bir kadın üstte olmalı olayı hakim olmalı.
Yan yatma pozisyonunu sevmiyorum daha aktif olmayı hırçın olmayı seviyorum
Tek taraflı alınan zevkten nefret ederim pozisyon değilde
Yüz üstü yatıp bacaklarımı kapatmak sanki bı anda anal girecekmos gibi gergin hissediyorum
Ya
ama o şekilde vajinaya girmek çok zevkli
@sedatgöktaş evet ama aşağılayıcı ama sanırım bu tabuları asmam lazım çoğu kız da yap dedi
bence de çünkü o şekilde vajina daralıyor
Çok kasmazsan öyle şeyler olmaz
Ya hayat kadınıyla ne alakası var ki bu pozisyonların ben bunu çözmemedim doğrusu
Hayır yok😄doggy çok severim
Peki ilk birlikteliğin de doggy yaptın mı
Evet😊
Baya zevk aldın yani doggy? Bacak omuz ki ne diyorlar o?'
Aynı kişiylemisin hala?
Eveyy
dogy ye devam o zaman
misyoner sevmiyorum. Çok klasik :D
Doggy yapafagima üstte olurum ziplarim , bacak omuz bile doggy. Göre. Daha güzel
hiç kötü hissetmedim
Peki en çok sevdiğin pozisyon ne
Misyoner
Çok duygusal bir kadınsın büyük ihtimalle. Misyoner pozisyonunda sevgi kavramını tam olarak hissettiğin için hoşuna gidiyordur
Yok ya çok kolay ondan hshdjf
Haha kahkaha attım
Hiç beklemiyordum bunu
Cowgirl, kucakta gibi pozisyonları sever misin? Gerçi misyoner gibi kolay değil onlar
Şu ana kadar olmadı
İlk oral seks mide bulandırıciydi
Sorma ya 😅
İlkinde bı çok şeyde hep öyle oldu 😅
Sonradan alisiyo insan
Aynen tadı güzel gelmeye başlıyor
Bilmiyorum ben severdim yani belki de önden yapmadığım icindir
Arkadan mi veriyorsun
Evet
Beni takip edebilirmisin
Bazılarının koku yapıyor çok kötü yaklaşımıyorsun
Ettim
Temizlikle alakalıdır
Bende tüy bile olmuyor , pembe şekilde , sevgilimin ne zaman napcagi belli olmuyor , epilasyona gittim onun için
Doggy çok aşağılayıcı geliyor bana
Aynen bana da
Gayim ben
Yokkk
Helikopter pozisyonu
Hepsini severiz
Doggy harika
Hayır yok
Farketmez
Bir kişiyle tek mi olduu
Yok olmadı
Ben kucak seviyorum