Evliyim ve eski sevgilimi unutamıyorum oda beni aynı şekilde. Devamlı yazar bana nasılsın felan biz kavuşamadık olmadı başkalarıyla evliyiz şu an ama uzun zaman sonra tekrar görüştük ve bu kişi beni hala çok sevdigini, gerçek aşkı ve cinselligi bir bende tadabildigini söylüyor. Bende aynı şekilde iki konuda da hala onu istiyorum. Sizce ne yapmalıyız? Ona kalsa ayrılıp beraber olmayı istiyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum 2 tanede cocugum var lütfen dürüstce fikir verin.😔😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ben anlamiyorum ben mi cok seyim bu konularda ama evlisin kocan var esin var helalin var halen gozun disarlarda halen baskalariyla konusuyon elin adamiyla yazisip ne bicim seyler konusuyorsunuz, ondan sonra memlekette millet katil olunca neden katil oldu neden kocam beni dovdu oluyor. Yanlis anlamayin ben siddeti oldurmeyi kesinlikle savunmuyom ama sizde milletin ayariyla oynayip damarlarina en ince cizgilerine basip ondan sonra kendinden gecince insan dovdu diyip isin icinden siyrilmaya calisiyorsunuz kendinizi onunla savunmaya calisirsiniz hakliymis gibi. Kendinize gelin artik...
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçek aşkı sevgiiyi bu adamda buldum bu yüzden sanırım unutamıyoruz birbirizmi. Allah düşmanımın başına vermesin. Elimdende bir şey gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYahu neden esinle evlendin o zaman zorla evlendirmediler heralde...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende eski sevgilimi unutmadım seks konusunda istesen. hergünde birlikte olurum oda evli ama eşime bunu yapmam birinib günahına giremem karşımdakı kadının hiç bi
sucu yokken ben başkasını seviyorum diye bunu yapmam şerefsizliktir sorarlar adama madem başkası vardı niye bu kadını istedin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sadecd seks yapıcaksın
Cevap sahibi+1 yılbenmki seks içindi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabiliyor duygular böyle diyor ama mantıksal düşününce öyle olmayabiliyor yani aynı durumu bende yaşadım tam aynı değil ama görüştük biz yine defalarca
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılKarım olacak ve gidip başka asma abakacak valla tavana asarım ya haberlerde her oldurelulen kadını savunuyorlar ama. nedenine bakmıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılçocuklarla yuvanı bozmak zor olacak hani babalarından uzak ve yeni bir düzen kurmak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Sonuçta bu temaslar cinsellikle biter. aynı mahallede misşniz? Yakın mıısnız. görüyor musunuz birbirinizi
024 Yorumla
Soran+1 yılYok yakın degiliz görmüyorum onu
Soran+1 yılCinsellik yaşıyoruz zaten sık sık olmasada
Soran+1 yılEvet sıkıntı olur hemde baya bir
Soran+1 yılYok evde dışarda görüşmüyüm hiç
Soran+1 yılKocamı da seviyorum. Kötü biri degil ama arada degişiklik iyi oluyormuş
Soran+1 yılBilmiyorum nereye kadar eski sevgilim sendeki zevki hiçbir kadında alamıyorum tek zevkim sensin diyor. Ona kalsa boşanıp beraber evlenelim diyor
Soran+1 yılİkiside idare ediyor ama sevgilimle arada görüştügüm için sanırım daha zevkli heyecanlı oluyor
Soran+1 yılBana kalırsa devam etmeli de ona bakarsan ev tutalım gidelim kafasında
Soran+1 yılHayır. Ondan başkasıyla görüşmem zaten. Sevmedigim biriyle cinsellik yaşamam
Soran+1 yılNerden bildin🤣
Soran+1 yılSen baya tecrübelisin bu konularda sanırım
+1 yılYa adam seni kullanıyor gitme yanına çocuklarını düşün yuvanın yıkma çocukların var onların yüzüne nasıl bakacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef kaçamakla devam ediyor o ne kopabilirsin ne durabilirsin
00 YorumlaKaş ar olmaman dileğiyle umarım sizin gibi insanlardan uzak olur insanlık
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başına gelmez sevdigin insana engeller olupta kavuşamadıgın olmaz. Başına gelmeden anlamazsınız zaten
Soran+1 yılYani ne diyim sana şimdi. Haklısın bi yandan ama bi yandan beni anlamıyorsun. Neyse Rabbim düşmanımın başına vermesin imkansız aşkı
+1 yılBeraber ol ayrılmasanda o anı yaşa tat
06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar doğru olur bu sence
- +1 yıl
Sonucta istiyosun
Soran+1 yılEvet ama korkuyorum eşimden ögrenirse iyi olmicak
- +1 yıl
Girişte kamera kaydımı yapiyorlar EDS mi. VAR
Soran+1 yılKameralar var
- +1 yıl
Yaz bana yanlış anlama şimdi burada uzun uzun yazıp tepki alamam evliysen bir delilik yapacaksan korkmayacaksın
+1 yılara ara yapmak nasil olir peki
07 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi onu istemiyor ille benimle evlenmek istiyor.
- +1 yıl
anladimm evlilikk olmaz ama o sekilde girusmek yapmak olabilirr zaten aklindadirr cinsellik var daha once
Soran+1 yılEvet bana kalsa böyle devam edelim diyorum ama o şu mutlulugu , hazzı hiçbir kadın veremiyor bana diyor. Kafa dengi iyi birisin bide neden olmasın diyor
- +1 yıl
hakli bence seninde yapma istegin var bencee ara ara zevk almakk gizli yapmak
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ara ara fırsat buldukça buluşalım diye
- +1 yıl
himm olabilir aslindaa
- +1 yıl
esine yakalanmadann olabilirr
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan şeyler, çok seviyorsanız birbirinizi evlenirdiniz. Sizin ki bahane, kşarlık
10 YorumlaVallahi midem bulanıyor artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce de sormuştun demi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bak bunu bende yaşadım.. Sana anlatayım ona göre hayatına yön ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilinle Aranizda birseyler oluyor mu peki
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBulusup birlikte mi oluyorsunuz
Soran+1 yılAynen ama o eşleri bırakıp beraber olmak istedigini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılSen peki esinden memnun değil misin
Soran+1 yılKötü biri degil eşim ama ben onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki onunla niye evlenmedin peki
Soran+1 yılO benim onu sevdigimi, aşık oldugumı anlamadı. Sacede cinsellik için beraber oldugumu düşündü ama ben onun için degil sevdigim in onunla beraberdim ama o anlamadı bunu. Şimdilerde anladı onu o zamanlar ne kadar çok sevdigimi şimdşde çok pişman
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden once de cinsellik icin mi birlikteydiniz peki
Soran+1 yılEvet ama ben boşalmıyordum bile o erken boşalıyordu ben boşalmadan yanından ayrılıyordum. Sorun etmedim çünkü onu çok seviyordum
Cevap sahibi+1 yılSimdi düzeldi mi peki
Soran+1 yılBiraz
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin
Soran+1 yılNe gerek var buna
Cevap sahibi+1 yılBirkaç birsey soracağım onun için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan, adam da kurtulsun senden.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılıp beraber olun işte evlenin
00 YorumlaBence sadece seks yapin
00 Yorumla
+1 yılYapmasan içinde ukde olacak kalacak
00 YorumlaYasak aşk iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef uzak durmak en iyisi..
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersin peki neden
Cevap sahibi+1 yılAynı durumdayım seninle. Ama eşime de haksızlık yapamam...
Soran+1 yılBende yapamıyorum işte. Cocuklar da babalarını çok seviyor. Vicdanım el vermiyor ama onu çok seviyorum ruh eşim sanki onun yanında ruhum bedenim çok huzurlu. 6 yıl oldu unutamadık. Dünya bu durumda cehennem benim için😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılBenim de altı yıl oldu yaklaşık, bir gün bile unutmadım. Ama sabrediyorum. Eşin tatmin edemiyor mu hiç cinsel anlamda?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hem duygusal hem cinsel olarak birini arzulasanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat