Prezervatife karşı doğum kontrol haplarına karşı geri çekimeye karşı tüm koruma yöntemlerine karşı, ille de içine boşalacağım diyor. Ne yapacağım ben?
2 ay
Nişanlım ilk gece korunmayız diyor ama ben hemen hamile kalmak istemiyorum. Ne yapacağım?

Nişanlın biraz aceleci ve düşüncesizce konuşuyor gibi. Tamam zevk alın ve içine de boışalsın ama sen hap içtiğinde sadece hamile kalmazsın ve her şey doğal olur. Tabi birde düğün sonrası ilk gece yorgunluk vs olur diye ilişkiye girmemenizde doğal bence.
Görüş
10Görüş
Bırak göndersin içeri tutarsa tutar tutmazsa çocuk olmaz zaten. İlk atışta vurursa zaten keskin nişancı doldursun orayı 🙂
Sonuçta nışanlısın ve evlenince olacak kaldı ki yaşın burada dediğin gibiyse normal derim çocuk sahibi olmak istemesi
Hap kullan hazır hissettiğinde çocuk sahibi olmalısın
Sende gizliden doğum kontrol hapı kullan ya da git 3 aylık iğne yaptır Bi pok yiyemez
Burada sormak yerine nişanlınla çözmem gereken bir mesele değil mi sence de bu
Bebiş yolda desene, anneliğe hazırlan.
Dogum kontrol hapina neden karsi? Hadi kondom tamam da hapa da karisiyorsa 9 ay sonra baba olmaya hazir demektir
ertesi gün hapı işini görür korunmasanda oranını büyük ölçüde düşürür evlilikte hemen çocuk yapmak gördüğüm en saçma şeyi bir kadını direk eve hapsediyorr
45 üstü yaş doğruysa ne zaman hamile kalmayı düşünüyorsun abla tek kolluda mı?
İlk atışta tutturacaksa iyi atıcı, hakkıdır.
HAJSKDJSHİUSHZBSZKSKSHSBJS ZSJJSNS EN HAKLI YORUM
@yagmrrraytr en haklı ikinci yorum
doğum kontrolde olursan yapabilir
Ertesi gün hapı alırsın
bosalmasinn icinee anlasabilirsiniz
Spiral tsktır ozman sende
Ama bebeğimiz olsun istiyorum yine de.
Benden sana tavsiye hemen çocuk yapmayın bırakın cinsel hayatınız tadını çıkarın çocuk oldumu o işler zor olur ve tadınız kaçar
Neden bu kadar acele ediyormuş
45 yaş üstü isen hamile kalmazsın korkma.
Tm nişanlısın
En İyi Görüş