Üstünü çıkarıp yataga uzan.. önce biraz hayal kur. Biriyle seviştiğini düşün. Ama yavaş yavaş sana yaklaştıgını hisset. O dokunuyormuş gibi kendine dokun. Önce üst kısımlara dokun okşa. Sonra aşağıya in. Oraya dokununca zevk alırsın sonra nasıl dokunman gerektiğini anlarsın kendin. Gittikçe dsha çok zevk almaya başlayacaksın..
Uzanin güzelce, kendinizi tatli ve güzel hissedin. Yüzeysel olarak dokunup oksamaya baslayin. En cok haz alginiz noktalari kesfedin tatli tatli tamin olursunuz
Şeyinde sulama olduğunda canın istemesi lazım eyer masturmayon sana zevk vermiyorsa yapma Veya şöyle yapabilirsin elinle bir kucala okşa zevk alıyorsan devam et baktın bir şey olmuyorsa yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Böylesi bir zevkten mahrum kaldığın İçin anormal evet
Anladım
Anlayamazsın
Hiç istek falan olmuyor mu
Kendi bedenini tanıman nelerden zevk aldıgını anlaman için aslında yapabilirsin.
Hiç yapmadıgın için eksikliğini hissetmiyor olabilirsin..
Evet
Nasıl yapacağım
Üstünü çıkarıp yataga uzan.. önce biraz hayal kur. Biriyle seviştiğini düşün. Ama yavaş yavaş sana yaklaştıgını hisset. O dokunuyormuş gibi kendine dokun. Önce üst kısımlara dokun okşa. Sonra aşağıya in. Oraya dokununca zevk alırsın sonra nasıl dokunman gerektiğini anlarsın kendin. Gittikçe dsha çok zevk almaya başlayacaksın..
Ortalama tc kızı için anormal değil.. bu coğrafya da alıştık böyle şeyler duymaya
Canın sevişmek istiyorsa sextinge yapabiliriz
Normal bende Cok sık yapmam
Evet bu baya anormal. ddjdj
Anormal oldugunu dusunmuyorum
Normal ama zamanla taniyin kendinizi
Tanımak derken
Bedeninizi taniyin kesfedin ve uzak durmayin. evlenince tenine dokundurtmayan biri olmayin yani
Aslında canım sevişmek çok istiyor
Tatmin olun. Bedeninizi taniyin güzelce rahatlayin zamanla kendinizi de daha cok seversiniz ve sevisme hissi size hata yaptirmaz evlenene dek
Nasıl tatmin olcam
Uzanin güzelce, kendinizi tatli ve güzel hissedin. Yüzeysel olarak dokunup oksamaya baslayin. En cok haz alginiz noktalari kesfedin tatli tatli tamin olursunuz
Tamam çıplak mi olmalıyım
altinizi cikartin. üstünüzü de bence ulasilabilir sekilde yapin. belkil üst kisminizi de oksamaniz hosunuza gidecektir oksarkan oralara da dokunun
Tamam evdekiler çıksın yaparım
aman rahat olun tek basiniza. yakalanma korkusuyla istek dagilabilir
Tamam yapacağım
Ben de evin bosalmasini bekliyorum :)
Sen de mi mastürbasyon yapıyon karın yok mu
Evet yapacagim hayir bekarim
Bitirdiniz mi? ben yapabildim
Yok be daha yapmadım bile akşama kaldı
Ben gece de yaptim maalesef yetmedi
Ben hiç yapamadım ki
Üzüldüm insan doluyor sonra. bugün tekrar düsünüyorum ben
Uzaylısın galiba
Normal Elbette Yaşın kaç ki
Cidden mi be
Cidden
Anormal
Bilmiyorum ama
En itici kiz tipi hicbisey bilmeyen. Kolay gelsin
Bunu bilmiyorum diye hiçbir şey bilmiyor mu oluyorum
Bilmem biliyor musun ki?
Evet
Pek inandirici gelmedi. Gizliden yazmasi kolay
Tamam
Bak mesela fotoya koyduğun fakr resimdeki adamla sabaha kadar sevisebilirim ama iş masta gelince saçma geliyor
Fake mi 😂😂😂 hahaha güldürdün beni gizliden konusma bana
Tamam bebeğim 😚
😂😂😂
Büyük olmasan senle yatardim djsjsj
Hahaha gizli oldukca seni ciddiye almicam 😂
Shsbhshaja
Neyse cok uzadi mevzu buradan daha fazla uzatmicam 👋🏻
Yo degil
Teşekkürler
olabilir
Anormal.
Tercih meselesi.
Uykuda oluyordur
normal
Normal değil.
öğren yapmayı
Nasıl
araştır
Yaş kaç
19
Hiç canın çekmedi mi
Hiç sulama olmadı mı
Biraz kurçala
Canım sevişmek istiyor ama mastürbasyon yok
Canın sevişmek istiyorsa
Şeyinde karıncalanma olmuyor mu
Ama işte aynı şey değil ki biri olsa sabaha kadar yapabilirim ama masta hiç sıcak bakmıyorum
Masturmayon o an kendini firenlrmek için yapılır
Şeyinde sulama oluyorsa sıkıntı yok yapmayabilirsin
Sulanma oluyorsa yapmiyim mi
Şeyinde sulama olduğunda canın istemesi lazım eyer masturmayon sana zevk vermiyorsa yapma
Veya şöyle yapabilirsin elinle bir kucala okşa zevk alıyorsan devam et baktın bir şey olmuyorsa yapma
Oluyor
Uyurken yapmışsındır