yapmasi gerek kendi bedenine bu kadar dusman bir kadin sekste zevk alamaz aci ceker ona erkekte ogretmezse seks onun icin iskenceye doner kendi bedenini bilmeyen bir kadin bunun yontemini kizi olursa ona ogretemez
Meselaa hiç isteğinde mi yok, hiç deneme yaptın mı, hiç ıslandın mı, cinsel içeriz izlerken ne hissediyorsun. mastürbasyon yapmayan biri olarak nasıl bir şey onu merak ediyorum yani sor sor bitmez 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
yapmasi gerek kendi bedenine bu kadar dusman bir kadin sekste zevk alamaz aci ceker ona erkekte ogretmezse seks onun icin iskenceye doner kendi bedenini bilmeyen bir kadin bunun yontemini kizi olursa ona ogretemez
Çok merak ettim cidden sohbet edebilir miyiz kanka seninle sorularım olacaktır belki sen de sorarsın merak ettiklerini.
Ne sorucan ki kanka
Meselaa hiç isteğinde mi yok, hiç deneme yaptın mı, hiç ıslandın mı, cinsel içeriz izlerken ne hissediyorsun. mastürbasyon yapmayan biri olarak nasıl bir şey onu merak ediyorum yani sor sor bitmez 😅
Kendini tanımak vücudunu keşfetmek adına gerekli bence. Gerçek yaşinizi bilmiyorum ama pek normal değil.
Selam, kazakistanlı mısın, arkada duvarda bayrak var galiba
Hayir, Türk üm.🇹🇷
Çok güzel, ama onlara benziyorsun
@Eskilerden1uye bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey duymadım.
Ben gözlerini benzettim
@Eskilerden1uye uzak doguluya benzeten olmuştu ama bir defa daha.
Normaldir tabi
Kendini tuttuğu için yapmıyorsa ve bu ona zarar vermiyorsa normal son derece
Ya çok muhafazakar bir kızdır (ki bu bile engel olmaz) veya hormonal bir sıkıntı yaşıyordur.
Normal tercih istek yargılamak kimseye düşmez karar senin
Hiç isteğinin olmaması biraz kötü. Rahatlatır, stresini azaltır mastürbasyon.
Kac tane sevgilim vardı böyle en sonuncusuda böyleydi ve onu azdırmayı başardım mastürbasyon yapmıstı 🥰
o kadar yıl orası sadece işemek için kullanıpda hiç kurcalamamış olmak çok komik 😂😂
Hic mi yapmadin yoksa benzer birsey yapıyordun da mastürbasyon olarak mi bilmiyordun
Ben bu soruyu sordum site kaldırdı hckkv hiç mastürbasyon yapmayan ne bileyim kafayı yemiş olmalı diyorum
Ne sacma sorular mastürbasyon yapmamis olmak normal mi opusmemek normal mi?
Ne bu silah mi dayiyolar basina mastürbasyon yapacaksin diye :)?
bemce kendini tanimasi keşfetmesi gerekir ya hiç mastürbasyon yapmamiş kadin evlenince napicak?
Yapsa keşfetse iyi olur
Yalan söylüyor derim
hastalık ve kalıcı zarar demek
Hiç isteğin olmaması ilginç
Vücudunu keşfetmemiş daha
Nasıl dayanır ki insan
İlginç ama
Aseksüel olabilir
İlişki zor yaşanır
Normal.
Normal kuzum normal
Helal olsun der susarım